Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покана за трета лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 6-8 Август 2010г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Покана за трета лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 6-8 Август 2010г.

Стигати наднича в темата ами отивайте да стягате багажа
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

• От: Покана за трета лятна морска среща на "Сузуки и приятели" 6-8 Август 2010г.

Ти кога ще пътуваш и кой друг от Ямбол ще идва?
      Аз ще пътувам в събота.
      0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
        Ти кога ще пътуваш и кой друг от Ямбол ще идва?
        Аз ще пътувам в събота.
        В събота ,за сега аз и Николай.Обаче през Средец.
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Абе може и да ви посетя за по някоя бира, но няма да мога да изкарам цялата сбирка с вас.
          Пък за купоните-знам, поне в Стара Загора през зимата стана добър...
          Надявамсе да мога да дойда.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Абе може и да ви посетя за по някоя бира, но няма да мога да изкарам цялата сбирка с вас.
            Пък за купоните-знам, поне в Стара Загора през зимата стана добър...
            Надявамсе да мога да дойда.
            Няма "може" колега!
            Аз си мислех да ти се обадя утре сутринта да те питам кога ще пътуваш да караме заедно!!!
            Ако си онлайн звънни и сега да се чуем!
            0899002221
            Suzuki Vitara 1.6, 8v, 1998г.
            0899 00 2221 Николай Динков

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
              В събота ,за сега аз и Николай.Обаче през Средец.
              Аз не обещавам нищо.
              ТЛК-120 Николай Колев
              0898521295

Коментар

Аз ще дойда в събота да ви видя ама не с витарата, че някой идиот ми е свил регистрационния номер 0_о (тъй че като видите мицубиши да знаете - не съм се объркал, за сузу сбирка съм )
                Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
                Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

От Зарата тругваме Събота сутрин 3бр. Тойоти и един Нисан за влекач,тука сузитата предадоха положението....
                  LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                  Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от MMB Преглед на мнение
                    Аз ще дойда в събота да ви видя ама не с витарата, че някой идиот ми е свил регистрационния номер 0_о (тъй че като видите мицубиши да знаете - не съм се объркал, за сузу сбирка съм )
                    Отивай спешно при ченгетата, ще те дърпат след като по бензиностанциите почнеш да наливаш и да бягаш, тоест тези които са ти откраднали номера, всъщност кога ще пътуваш? Ние двамата с Ник16 утре рано сутринта излитаме

Коментар

Има ли вече настанили се?

На обяд тръгвам.
                      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Може ли някой да остави GPS координати на местоположението?
                        Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Ванка, а брои ли се ако пратя Витарата ти да ме представлява на сбирката?
                          Наистина много съжалявам че няма да успея да се присъединя, въпреки обещанието ми преди 5 месеца
                          Много поводи се събраха за този уикенд, но се надявам да се реванширам на следващото събитие - сбирка ли ще е събор ли..........

Успех от мен и весело изкарване!
                          TG

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                            Може ли някой да остави GPS координати на местоположението?
                            Аз от кога съм дал заявка,ама нейси,аре наистина някой който е на място да даде GPS координатите,да не се налага да ви дирим по метода проба грешка.
                            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Утре с колегата trent ще доидем до обяд.Той с Витарата,ние с играчката ,ама по номера ще ни познате Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Виагра.jpg
Прегледи:1
Размер:100.5 КБ
ID:5199765
                              Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Пожелавам на всички колеги много весело изкарване на страхотния купон. Въобще не се съмнявам, че ще бъде страхотен.

И снимайте повече - снимките са като лебедка за каръците, изтървали такова събитие! Поздрави!
                                Искам България чиста!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X