Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки среща 22 и 23 май

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сузуки среща 22 и 23 май

Пак сте си изкарали хубаво. Браво на вас, колко много сте се събрали. Даже и фронтерка има. А онова жълто Сузуки Лиана с вас ли беше. На среща на Сузуки

Коментар

От: До: Сузуки среща 22 и 23 май

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
      До другия път ! Надявам се да е през лятото ! Има интерес от приятели и спонсори . Надявам се да е харесало на всички присъстващи . Имаше една група екстремисти ,които май си надвишиха възможностите и във свободното времето между двете състезания решиха да отидат до " космична " и да се върнат за старта в 15.00 часа ,ама некаде по млечната пътека се затриха и май се прибраха по тъмно . Дано не са имали сериозни проблеми . Така както беше обявен старта за екстремистите с кални гуми от 15.00 часа и всички очакваха да полеем трасето с вода - за да няма прах за многохилядната публика и тъкмо Мишо грабна бидоните с вода и пак чудо - Любка ни поля с обилен краткотраен дъжд . В 14.45 мин старира по трасето организатора с неговата не дотам подготвена Витара за да покаже нагледно къде е трасето и от къде и как се минава или дърпаш с лебетка . През калната локва " недоброжелателни " колеги с други марки джипки тренирайки тайно по трасето го направиха почти непреодолимодори и за Сузукитата . Да ама не всички единодушно решихме да се кара през локвата - с изключение на тези от млечния път . И така както беше обявено предварително старта беше даден в15.00 часа . Пръв застана на старт Георги Попов със Сузуки Витара . Той се движеше много добре по трасето ,но десет метра преди финала тази гадна ,черна , лепкава тиня в локвата го хвана здраво и реши да не го пуска без лебетка . Неговото време от първия манш е 3.39 мин. След него на старт застана Емил с Нисана с най-големите гуми и той така много добре до последните десет метра и финал с лебетка и време 7.11 мин. Трети стартира Николай Георгиев с Витара - финал с лебетка и време 6.19 мин. След него стартира Димитър Попов с Витара и в стремежа си да покаже на тате как се кара Витара и дърпа лебетка даде време от 6.36 мин. След него беше Владимир с най-тракторните гуми на неговата Тойота - и той с лебетка и време 7.27 мин. След него на старта се нареди едно " малко тунинговано " Самурайче на пружини с пилот Васко . Неговата тактика беше да се засили максимално преди калта и да я прелети , но неговия навигатор дойде в повече на меките пружинки и не му достигна един метър да прескочи калта . И той с лебетка и първо време от 2.46 мин. Последен по трудното и кално трасе се пусна Васил Георгиев с Витара - с лебетка и време от 3.16 мин. След като нямаше повече желаещи за кална фиеста ,а Любка ни поля още веднъж решехма да направим втори манш в обратна / по-гадна / посока ,но без калната локва за да се убедим, че няма нещо случайно . В този момент почнахме да отцепваме трасето ,а нашите бидстващи приятели от космоса почнаха да ни се мишат в честотата -Не разбрах без да искат ли го направиха или се правеха на Иван Попов на Лазаровско състезание . Както и да е втория манш стартира под обилните увации на Любка . Всички зрители бяха категорични ,че тези с по-изтъркани гуми слизат по-бързо ,ама имаше и качване . След фенала и трийсет минутно чакане от моя страна с оферти от състезателите обявихве победителите и им връчихме наградите ,а именно с две първи места в крайното класиране е Васко със Самурая , на второ място е Георги с Витара и на трето е Васил пак с Витара .На победителите бяха раздадени награти лично от мен " поради липса на спонсор и отказ от Миркат да ни дадът тематични награди " и купи от спонсора и наш приятел Десо . Десо имаме малка забележка от състезателите - за следващото мероприятие купите да са малко по-големи . Е това беше всичко от мин освен - е и биричките - до следващата среща .Успех на Всички уважили мироприятието !

П.С. След като видях толкова много Сузукита пак на едно място за пореден път се убедих че " МНОГО СМЕ- БЪРЗИ СМЕ "
      Ванка прекарахме си чудесно даже и Любка не можа да ни уплаши .А колко до дупката ГАДНА И ЧЕРНА днес ми се падна ГАДНА И ЧЕРВЕНА по наще Самоковски чукари ,обаче машината не подава "СУЗУКИ" -леко бързо и удобно.С добри гуми и лебетка връщане няма. Успех на всички колеги.
      [I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]

Коментар

В 11.30 мин. почти всички бяхме на поляната и Мишо вече разпалваше огъня . Двете развлекателни мероприятия тип съревнования стартираха по обявения предварително график ,а именно коли с нормални гуми в 11.00 часа
        Хммм интересно "Съревнованието" започна след 13ч само така информативно.

Имаше една група екстремисти ,които май си надвишиха възможностите и във свободното времето между двете състезания решиха да отидат до " космична " и да се върнат за старта в 15.00 часа
        Тъй като съм от тези екстремисти, които са мИшаха в честотата, ще спомена няколко неща убегнали на всеуважавания г-н Иван Попов. Първо тръгнахме да караме с цел да се возим, защото просто ни стана скучно да седим на една поляна с перспектива да се забием в една кална непревземаема локва и да се правим на маймини. Затова предпочетохме да си направим една приятна разходчица с хард елементи и така до към 22ч. Не сме си и помисляли даже да се връщаме, за да гледаме "старта" на нещо напълно безсмислено по нашите критерии.

В този момент почнахме да отцепваме трасето ,а нашите бИдстващи приятели от космоса почнаха да ни се мИшат в честотата
        Как така докото бяхме на и около поляната нямаше никакви проблеми и изведнъж когато се видя, че няма да се връщаме за "състезанието" се оказахме най-големите противници и врагове, намешали се в точно вашата честота, която е не коя да е, а честотата на г-н Иван Попов, по позната като 8-ми канал PMR??? Няма да споменавам за мръснишките номера и думи използвани от Иван, но все пак мисля всеки е правото си да използва свободните честоти както сметне за най-добре и те не принадлежат на никой.
        RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
          Хммм интересно "Съревнованието" започна след 13ч само така информативно.

Тъй като съм от тези екстремисти, които са мИшаха в честотата, ще спомена няколко неща убегнали на всеуважавания г-н Иван Попов. Първо тръгнахме да караме с цел да се возим, защото просто ни стана скучно да седим на една поляна с перспектива да се забием в една кална непревземаема локва и да се правим на маймини. Затова предпочетохме да си направим една приятна разходчица с хард елементи и така до към 22ч. Не сме си и помисляли даже да се връщаме, за да гледаме "старта" на нещо напълно безсмислено по нашите критерии.

Как така докото бяхме на и около поляната нямаше никакви проблеми и изведнъж когато се видя, че няма да се връщаме за "състезанието" се оказахме най-големите противници и врагове, намешали се в точно вашата честота, която е не коя да е, а честотата на г-н Иван Попов, по позната като 8-ми канал PMR??? Няма да споменавам за мръснишките номера и думи използвани от Иван, но все пак мисля всеки е правото си да използва свободните честоти както сметне за най-добре и те не принадлежат на никой.

Блатодаря ти за корекциите . Да старта беше в един . Да аз се опитах да ви организирам нещо интересно за всички и някой от вас предложи да се чуваме по станциите на този канал . Времето между двете състезания беше предвидено за обяд и скара с бира . Как така знаехте ,че ще се минава през калната локва ,като и аз не го знаех до самото начало на състезанието . За след него имаше и екстремчета ,но не ги дочакахте . Да разбрах ,че бедствате точно от станцията от следните коментари " тука пътя свърши " " някой имали резачка " " требва да орбъщаме и да се връщаме " и тн. Имаше цитат и от твоя страна " как така Иван Попов ни чува от там". А от вашата група ми се обаждаха да ги изчакам за старта . Не ги изчакахме ,а стартирахме но им казах ,че могат да карат като дойдат . Да дойдоха Ясен и Баце ,но се отказаха да карат защото единият му бил стар бензина ,а другият нямал предно ,но с интерес останаха да гледат втория манш . Интересната хард разходка беше предвидена за вчера 23.05.2010 г. - 75 км.
          Не може да събереш толкова много подготвени и не подготвени машини на едно място и на всички едновременно да им е интересно Дори имаше участник с обикновенна Витара който трудно стигна до поляната и се записа да кара за първото състезание ,но в последствие предцени ,че ще му е трудно и се отказа - той е от форума и ако предцени може да го потвърди .

Радвам се ,че мероприятието приключи благополучно без инциденти и всички се прибрахме по светло . Също така се радвам ,че всички джипки участвали в състезанията останаха здрави и без щети . Радвам се и за вас ,че най-малко съм допринесъл да се съберете този ден заедно и да си покарате в Плана планина до тъмно . Извинявам се ,ако съм ви попречил с моята станция - ще я ударя от земята . Желая успех на всички и Ви честитя 24.05.

П.С. Ако имам пак някоя объркана цифричка или буквичка редактирай ме ако обичаш .Предварително благодаря.
          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
            Блатодаря ти за корекциите . Да старта беше в един . Да аз се опитах да ви организирам нещо интересно за всички и някой от вас предложи да се чуваме по станциите на този канал . Времето между двете състезания беше предвидено за обяд и скара с бира . Как така знаехте ,че ще се минава през калната локва ,като и аз не го знаех до самото начало на състезанието . За след него имаше и екстремчета ,но не ги дочакахте . Да разбрах ,че бедствате точно от станцията от следните коментари " тука пътя свърши " " някой имали резачка " " требва да орбъщаме и да се връщаме " и тн. Имаше цитат и от твоя страна " как така Иван Попов ни чува от там". А от вашата група ми се обаждаха да ги изчакам за старта . Не ги изчакахме ,а стартирахме но им казах ,че могат да карат като дойдат . Да дойдоха Ясен и Баце ,но се отказаха да карат защото единият му бил стар бензина ,а другият нямал предно ,но с интерес останаха да гледат втория манш . Интересната хард разходка беше предвидена за вчера 23.05.2010 г. - 75 км.
            Не може да събереш толкова много подготвени и не подготвени машини на едно място и на всички едновременно да им е интересно Дори имаше участник с обикновенна Витара който трудно стигна до поляната и се записа да кара за първото състезание ,но в последствие предцени ,че ще му е трудно и се отказа - той е от форума и ако предцени може да го потвърди .

Радвам се ,че мероприятието приключи благополучно без инциденти и всички се прибрахме по светло . Също така се радвам ,че всички джипки участвали в състезанията останаха здрави и без щети . Радвам се и за вас ,че най-малко съм допринесъл да се съберете този ден заедно и да си покарате в Плана планина до тъмно . Извинявам се ,ако съм ви попречил с моята станция - ще я ударя от земята . Желая успех на всички и Ви честитя 24.05.

П.С. Ако имам пак някоя объркана цифричка или буквичка редактирай ме ако обичаш .Предварително благодаря.
            Ванка,не се аби,който е искал беше там,както и аз! Който не е,не е,много му здраве и толкоз!
            Иво (таксито) Андреев
            0988 91 80 50
            Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
              Ванка,не се аби,който е искал беше там,както и аз! Който не е,не е,много му здраве и толкоз!
              Иво ти беше журналист №1 с фотоапарата хайде пусни някоя снимка да видят,че екстремчето си го биваше. Поздрави!!!
              [I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]

Коментар

Младежи,
                При мен остана една забравена войнишка лопата.
                Мисля беше на пича, който си тръгна малко преди нас - допивайки една Каменица, мокър до кости......
                За събирането - да получи се. Въпреки дъжда, емоция имаше, после дори покарахме малко.Съжалявам само за невъзможноста да се преспи на палатки, но се надявам догодина да няма проблем с "Любка"
                Поздрави на всички!
                NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
                SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
                GSM: О887б97З79

Коментар

Браво колеги добре сте си прекаляли и ,Аз тръгнах към вас ама бях с мотор и станах на маче от тоя дъжд и трябваше да се прибирам заедно с един приятел за напред като има таки срещи се надявам да не вали или да съм си оправил джипчето
                  [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X