Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки среща 22 и 23 май

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сузуки среща 22 и 23 май

Сега гледах прогнозата за времето и в събота го дават само облачно а в неделя с леки превалявания и никакви гръмотевици, за София. Нещо мисе вижда путала-матала с тия прогнози и ще си натоваря палатката с мен.
    За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
    За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Да се знае, че събитието е в ход и още как. Снимките са от началото на събирането на сборния пункт, според мен има поне още два пъти по толкова участници. (Аз се отказах още на входа заради проявила се баш днес повреда - благодаря на колегата, който ми насочи вниманието към нея.)

Поздрави! Чакаме разкази и снимки.
      Прикачени файлове
      Искам България чиста!

Коментар

Очакваме с интерес снимки и видео материал,убеден съм ,че ще си изкарате страхотно!!!
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Днес беше доста весело и кално.
          Снимки: http://turbod.snimka.bg/automobiles/plana.503266
          Видео: http://vbox7.com/play:a71bc11c
          http://vbox7.com/play:2478a15b
          http://vbox7.com/play:56c9761a
          http://vbox7.com/play:db97e504
          Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 22-05-10, 20:30.
          Николай Георгиев 0+
          тел.0887357722

Коментар

Благородно ви завиждам
            Наско тел: 0884133260; 0898605088

Коментар

една малка част от днес
              Прикачени файлове

Коментар

От: Сузуки среща 22 и 23 май

А бе Митак,те хората казаха ,че са поканени и други марки освен Сузуки,ама за кораби нищо не се споменаваше
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

колеги и аз имам снимки по касно ги пускам

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                    А бе Митак,те хората казаха ,че са поканени и други марки освен Сузуки,ама за кораби нищо не се споменаваше
                    Всички бяха добре дошли ! Приключи третата ни поредна майска среща в околностите на София . Времето изключително беше съобразено с нашето мероприятието ,за което изказвам благодарност на Любка Кунчева . Потеглихме с 10 мин. закъснение ,за което искам да се извиня . В 10.20 мин. получих ес ем ес от Иво ТАКСИТО /които изгаряше от предстартова треска и чакаше на мястото на срещата от 09.57 мин./ " Тука нема никой " последва и тел. обаждане в което ме питаше дали не е объркал нещо . Аз го успокоих ,че пътуваме на там и когато в 10.40 мин. стигнах до разклона за Плана о чудо не можех да видя таксито от джипки / предимно Сузукита / Веднага тръгнахме в посока към гората за да не предизвикваме задръствания . Времето вече беше слънчево и горещо . В 11.30 мин. почти всички бяхме на поляната и Мишо вече разпалваше огъня . Двете развлекателни мероприятия тип съревнования стартираха по обявения предварително график ,а именно коли с нормални гуми в 11.00 часа и коли с кални гуми в 15.00 часа . При нормалните се записаха 11 участника като в последствие се пуснаха още няколко участника извън класирането . За всички участници имаше бира от мен ,дори и за младите мотористи имаше безалкохолна такава . Бях взел награда за турбинираните от Лозен ,но те не дойдоха за което само може да съжаляват ! Първите трима след финала бяха както следва : 1 място Весо - Гранд Чероки с време 0.51.79 мин. 2 място Дани с Витара с време 0.56.12 мин. и на 3 място имахме двама участници с еднакво време от 0.57.88 мин. а именно Иван с Гранд Витара и Вожда със " СУЗУКИ " Терано Искахме пряк двубой между двамата ,но те се споразумяха : водката за Вожда ,а за Иван биричката . Времената на мотористите бяха 0.50 мин. и 0.51 мин. - абе направо гума у гума . Пиша само малките имена защото участниците се записваха сами и повечето са се записали с едно име . Около 11.45 мин. приключихме и с награждаването на което първите трима получиха своите " купи " пълни с водка предоставени от спонсоро Десо - официален вносител на гуми за оффроад . Докато победителите дегустираха " купите " имаше свободни заигравки ,спасителни операции и скарата на Мишо беше готова . За втория старт ще допиша след кратка почивка ,че клавиатурата взе да охка . Има снимки качени от Иво в друг саит ,ако може някой да ги прехвъли тук . Предварително благодаря .
                    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Аз забравих да се представя
                      Дани с Витара всъщност е записан тук като VRAZKARO

Коментар

А каде са качени снимките?
                        Николай Георгиев 0+
                        тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от turbo d Преглед на мнение
                          А каде са качени снимките?
                          Offroad-extreme.com

Коментар

От: До: Сузуки среща 22 и 23 май

Първоначално публикуван от turbo d Преглед на мнение
                            Много яко е било! Вече почнах много да съжалявам че не дойдох! Но нямаше как, хората с които бях решила да идвам също се отказаха и нямаше как да дойда сама! :-) Нищо другия път! :-)
                            Honda HR-V 1.6 - Харви
                            Искам България чиста!
                            Владей страстите, иначе те ще те завладеят.

Коментар

Ех тия турбо витари се изложиха.Нямаше как бяхме в процес на настройки другия път ще направим всичко възможно да дойдем
                              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

От: До: Сузуки среща 22 и 23 май

Първоначално публикуван от калпазанка Преглед на мнение
                                Много яко е било! Вече почнах много да съжалявам че не дойдох! Но нямаше как, хората с които бях решила да идвам също се отказаха и нямаше как да дойда сама! :-) Нищо другия път! :-)
                                До другия път ! Надявам се да е през лятото ! Има интерес от приятели и спонсори . Надявам се да е харесало на всички присъстващи . Имаше една група екстремисти ,които май си надвишиха възможностите и във свободното времето между двете състезания решиха да отидат до " космична " и да се върнат за старта в 15.00 часа ,ама некаде по млечната пътека се затриха и май се прибраха по тъмно . Дано не са имали сериозни проблеми . Така както беше обявен старта за екстремистите с кални гуми от 15.00 часа и всички очакваха да полеем трасето с вода - за да няма прах за многохилядната публика и тъкмо Мишо грабна бидоните с вода и пак чудо - Любка ни поля с обилен краткотраен дъжд . В 14.45 мин старира по трасето организатора с неговата не дотам подготвена Витара за да покаже нагледно къде е трасето и от къде и как се минава или дърпаш с лебетка . През калната локва " недоброжелателни " колеги с други марки джипки тренирайки тайно по трасето го направиха почти непреодолимодори и за Сузукитата . Да ама не всички единодушно решихме да се кара през локвата - с изключение на тези от млечния път . И така както беше обявено предварително старта беше даден в15.00 часа . Пръв застана на старт Георги Попов със Сузуки Витара . Той се движеше много добре по трасето ,но десет метра преди финала тази гадна ,черна , лепкава тиня в локвата го хвана здраво и реши да не го пуска без лебетка . Неговото време от първия манш е 3.39 мин. След него на старт застана Емил с Нисана с най-големите гуми и той така много добре до последните десет метра и финал с лебетка и време 7.11 мин. Трети стартира Николай Георгиев с Витара - финал с лебетка и време 6.19 мин. След него стартира Димитър Попов с Витара и в стремежа си да покаже на тате как се кара Витара и дърпа лебетка даде време от 6.36 мин. След него беше Владимир с най-тракторните гуми на неговата Тойота - и той с лебетка и време 7.27 мин. След него на старта се нареди едно " малко тунинговано " Самурайче на пружини с пилот Васко . Неговата тактика беше да се засили максимално преди калта и да я прелети , но неговия навигатор дойде в повече на меките пружинки и не му достигна един метър да прескочи калта . И той с лебетка и първо време от 2.46 мин. Последен по трудното и кално трасе се пусна Васил Георгиев с Витара - с лебетка и време от 3.16 мин. След като нямаше повече желаещи за кална фиеста ,а Любка ни поля още веднъж решехма да направим втори манш в обратна / по-гадна / посока ,но без калната локва за да се убедим, че няма нещо случайно . В този момент почнахме да отцепваме трасето ,а нашите бидстващи приятели от космоса почнаха да ни се мишат в честотата -Не разбрах без да искат ли го направиха или се правеха на Иван Попов на Лазаровско състезание . Както и да е втория манш стартира под обилните увации на Любка . Всички зрители бяха категорични ,че тези с по-изтъркани гуми слизат по-бързо ,ама имаше и качване . След фенала и трийсет минутно чакане от моя страна с оферти от състезателите обявихве победителите и им връчихме наградите ,а именно с две първи места в крайното класиране е Васко със Самурая , на второ място е Георги с Витара и на трето е Васил пак с Витара .На победителите бяха раздадени награти лично от мен " поради липса на спонсор и отказ от Миркат да ни дадът тематични награди " и купи от спонсора и наш приятел Десо . Десо имаме малка забележка от състезателите - за следващото мероприятие купите да са малко по-големи . Е това беше всичко от мин освен - е и биричките - до следващата среща .Успех на Всички уважили мироприятието !

П.С. След като видях толкова много Сузукита пак на едно място за пореден път се убедих че " МНОГО СМЕ- БЪРЗИ СМЕ "

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X