Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки среща 22 и 23 май

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сузуки среща 22 и 23 май

Имали други ентосиасти за палатка освен мен
    За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
    За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

20/05
      Четвъртък 21/05
      Петък 22/05
      Събота 23/05
      Неделя

Max 17°C

Min 5°C

Max 18°C

Min 7°C

Max 19°C

Min 9°C

Max 21°C

Min 11°C

С тази прогноза за времето палатките отпадат ! За сметка на това се очертават по-интересни мероприятия . Нашите " приятели " от Миркат ни отказаха ,каквото и да е съдействие от към реклама и скромни награди ,но такива все пак ще бъдат осигурени за два класа джипки : Клас коли с щосеини гуми и коли които имат кални гуми .

Тръгването ще е от разклона за село Плана при мотел Брезите в събота 22.05.2010 г. - 10.00 часа .
      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
        Нашите "приятели" от Миркат ни отказаха каквото и да е съдействие ...
        Това май се салучва за първи път.
        Направо съм изненадан, стреснат и втрещен !
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Как така, ще ни наградят като влезнем в бокса послеще има вземете... Успех на участниците и приятно изкарване на зяпачите, аз ще пропусна, но за Приморско ще се постаря да съм там

Коментар

Има и специална награда за най-съскащата и успешно монтирана турбина на Витара , както и три награди от сервиза на Ясен на околовръстното и Бистришко шосе ,а те са : 1- Безплатен реглаж на преден и заден мост 2- Безплатна смяна на масла 3- Безплатен преглед на ходовата част . Скромно ,но от сърце - казаха ,че ще изкарат бегачката за да си спечелят наградите
            Ако има и други желаещи да се включат със скромна подкрепа да заповядат .
            Времето не може ни уплаши - даже е по-добро за каране щото нема прахоляк .
            Отностно препятсвията ще бъдат минати лично от мен пред очите на всички и ще мина също последен през тях без да учасвувам в класирането .
            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Абре ванка значи требва да грабнеме наградата за успешно съскаща витара защото само ние ще идваме Ако намериме тракторни може и да се пуснеме в клас кални гуми иначе сега сме за клас шосейни.Искаме да те предизвикаме да си направим едно стартче
              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Започна да се хвърлят ръкавици, май ще става интересно.
                За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
                За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков

Коментар

Здравейте колеги,
                  Въпреки прогнозата за лошо време се надявам да се видим и да се запознаем.
                  Купих си Витара, защото ме впечатлихте. Не е още в движение, но ще намеря с какво да дойда.
                  Аз в събота работя, но ще затворя гаража.
                  Виждам че има проблеми със спонсорство и ако мога да бъда полезен предлагам (имам сервиз за смяна на масла и филтри) за победителите да се включа в наградите, а за сбирката ще донеса бира.
                  Съжалявам, че ще дойда с на жена ми Honda-та за което съм и благодарен.
                  Поздрави. Ще се видим в събота 10:00 часа на разклона за Плана.
                  0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от крем карамел Преглед на мнение
                    Започна да се хвърлят ръкавици, май ще става интересно.
                    Какви ръкавици??? Просто типичните за подобни случаи изблици на необоснован витаризъм...

Винаги става така в словесната надпревара. А сега! След като имаме за организатор един шампион от Трявна?! Само за Витари ще слушаме!!! Чак съм изкушен да дойда, да похвърляме кал и да се разберем!

Майтапя се. Много ми е драго, че се събирате и много се надявам да намина - поне да ви видя. Още не съм във форма като за в калта.

Поздрави!
                    Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от Руми и Ники Преглед на мнение
                      Абре ванка значи требва да грабнеме наградата за успешно съскаща витара защото само ние ще идваме Ако намериме тракторни може и да се пуснеме в клас кални гуми иначе сега сме за клас шосейни.Искаме да те предизвикаме да си направим едно стартче
                      Слагаи моя клапан и 100% ще си с най-съскащата витара , надявам се да сложите и тракторките щот без тях и две турбини не помагат , абе гуми си трябват че кал ще има в изобилие.
                      Николай Георгиев 0+
                      тел.0887357722

Коментар

А дали ще има някой който да качи един куфар защото е с счупен джип.За компания и каквото се наложи!
                        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                          А дали ще има някой който да качи един куфар защото е с счупен джип.За компания и каквото се наложи!
                          Ела 9.30 в Центара на Бистрица там се събираме с приятели се ще се намери каде да се качиш .
                          Николай Георгиев 0+
                          тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от turbo d Преглед на мнение
                            Ела 9.30 в Центара на Бистрица там се събираме с приятели се ще се намери каде да се качиш .
                            Добре де някой ще каже ли какво да си нося.Аз ще се кача но там ще се спи или ще се прибираме!

Коментар

Няма да се спи защото го дават да вали някоя скара може да спретнем, освен ако организаторите не са направили някоя палатка със скара бира да ни зарадват с големи кабапчета и студена бира като миналата година.
                              Николай Георгиев 0+
                              тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от turbo d Преглед на мнение
                                Няма да се спи защото го дават да вали някоя скара може да спретнем, освен ако организаторите не са направили някоя палатка със скара бира да ни зарадват с големи кабапчета и студена бира като миналата година.
                                Питам за да знам дали да свалям предното на джипа и да е само на задно.
                                Но бих предпочел някой да ме вози да не чупя повече.Защото дойда ли догоре с джипа по-добре до събора да се кача.А само на задно ще го счупя още повече!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X