Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki Vitara 1.9TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Suzuki Vitara 1.9TD

по принцип, заводските настройки на помпата са на 4300 - 4400 да спира! Не случайно е така, на 4800 вече е в червеното, което не е добре за нормален нетунингован мотор! А пък щом е пипан не е лошо да погледнеш турбото на какво налягане бачка, че ако и то е надувано трябва много да внимаваш с какво масло я караш, че е една турбинка си е цифра, дори и втора употреба....

Коментар

какъв е размера на оригиналните гуми на витарата
      [SIZE=7][SIZE=7][/SIZE][/SIZE]

Коментар

195/80/15 това е

Коментар

Малко нови снимки с новите джанти Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 004.jpg
Прегледи:1
Размер:138.3 КБ
ID:5262949Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 002.jpg
Размер:168.3 КБ
ID:5262948Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 008.jpg
Размер:230.8 КБ
ID:5262947Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 006.jpg
Размер:184.5 КБ
ID:5262946

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 015.jpg
Размер:213.3 КБ
ID:5262952Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 010.jpg
Размер:218.2 КБ
ID:5262951Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 018.jpg
Размер:117.2 КБ
ID:5262950 Искам да попитам с гуми 255/60/15 дали опира някаде при ,,чекнене,,
            Последно редактирано от moto_mania; 25-03-11, 20:32.

Коментар

Зависи от ЕТ-то на джантата, ако ще ползваш тези напиши колко е?!

Коментар

7J ET-6 размера е 255/60/15 ... какви най тясни гуми мога да сложа на тази джанта
                Последно редактирано от moto_mania; 25-03-11, 21:48.

Коментар

Първоначално публикуван от moto_mania Преглед на мнение
                  7J ET-6 размера е 255/60/50 ... какви най тясни гуми мога да сложа на тази джанта
                  Не разбрах колко цола е джантата, най-вероятно 15цола, та можеш да сложиш и 185, ти си знаеш, най-добрият размер е 205/75/15, но с това ЕТ трябва да се пробва на място

Коментар

Първоначално публикуван от moto_mania Преглед на мнение
                    7J ET-6 размера е 255/60/50 ... какви най тясни гуми мога да сложа на тази джанта
                    Не разбрах колко цола е джантата, най-вероятно 15цола, та можеш да сложиш и 185, ти си знаеш, най-добрият размер е 205/75/15, но с това ЕТ трябва да се пробва на място

Коментар

да 15 цола е .... а колко трябва да бъде налягането в гумите на вратата гледам че пише 1,6 аз съм си напомпил на 2 но друса много и се замислям дали да не сложа руските гуми на тези джанти
                      Последно редактирано от moto_mania; 25-03-11, 21:49.

Коментар

Колега и аз ги карам на 1.6 и е добре.Моята е дълга база и пак така пише
                        Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                        Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                        "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

доста зависи и от материала на гумата пример: две къси бази моята с много мек каучук а на колегата някакви твърди гуми и двамата караме на 1,6 атм. неговата блъска като лагерна количка а моята вози меко
                          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Заводско Сузуки препоръчва 1,6 атмосфери, може и на 1,4 при по-широки гуми

Коментар

Колега,не знам дали съм прав,но на снимките ми се вижда,че или задните,или предните джанти са разменени.Самата джанта е такава,че предна и задна сега стоят по различен начин.

Коментар

Първоначално публикуван от Ruse Преглед на мнение
                                Колега,не знам дали съм прав,но на снимките ми се вижда,че или задните,или предните джанти са разменени.Самата джанта е такава,че предна и задна сега стоят по различен начин.
                                вярно колега не бях се заглеждал толкова детаилно ,на задните джанти трябва да им се разменят местата ,дясната трябва да я сложиш на мястото на лявата и обратно , и така ще си съвпаднат с посоката на предните ,не че и така няма да върви ама ще е естетически издържана
                                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X