Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki Vitara 1.9TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Suzuki Vitara 1.9TD

Няма на късата база, дългите са малко по-специални и при тях има всичко, на мен ми е интересно по номера на шасито за къде ще е производство

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
      Няма на късата база, дългите са малко по-специални и при тях има всичко, на мен ми е интересно по номера на шасито за къде ще е производство
      ако може ми кажете всичко което знаете за този двигател , защото като закарам джипа в някои сервиз и там къде ръчкат и излиза 1.9 Д или 1.9 ТДИ:ето номера на шасито------ VSEETV03V01200668 -------
      Последно редактирано от moto_mania; 29-03-10, 20:49.
      [SIZE=7][SIZE=7][/SIZE][/SIZE]

Коментар

Колицата ти е от Испания само там слагат този мотор на японките е Маздов двулитров.Кода на двигателя е XUD9A кубатурата 1905,а конете варират 68-75
        Последно редактирано от Bat Kire; 30-03-10, 08:21.

Коментар

Първоначално публикуван от Bat Kire Преглед на мнение
          Колицата ти е от Испания само там слагат този мотор на японките е Маздов двулитров.Кода на двигателя е XUD9A кубатурата 1905,а конете варират 68-75
          колега двигатела не ми е такъф какъфто казваш
          ти защото като напиша този код (XUD9A) в гугъла и ми излиза ето този двигател http://img355.imageshack.us/i/moteur003uv4.jpg/
          а моя е е то такъф http://i43.servimg.com/u/f43/12/43/67/05/bomba_11.jpg до 1-2 часа ще кача снимки на моя cи двигател

Коментар

VSEETV03V01200668
            WMI - World Manufacturer Identifier (1...3 позиции на VIN кода)
            V- Франция, държава на производство
            SE- от Сузуки Европа
            VDS - Vehicle Descriptor Section (секция за описание на автомобила- 4...9 позиции на VIN кода)
            ETV-завод производител,
            4...8 позиции - характеристики, като тип купе, тип двигател, модел, серия и т.н.
            0 7 позиция, обем на двигателя
            3 8 позиция, брой врати-четири врати, 3 означава-4 врати, 8-2 врати
            V0 9 и 10 позиция, година на производство, в случая 1997
            VIS - Vehicle Identification Section - отличителна част (10...17 позиции на VIN-номера)
            1 11 позиция, код на завода производител
            12...17 позиции - сериен номер на автомобила
            200668-сериен номер

Трудно е, тъй като няма означения на буквите, тоест няма подробни таблици, но дай номера на двигателя, трябва да има 19, като число
            Последно редактирано от trent; 30-03-10, 21:54. Причина: допълване

Коментар

VSEETV03V01200668
              WMI - World Manufacturer Identifier (1...3 позиции на VIN кода)
              V- Франция, държава на производство
              SE- от Сузуки Европа
              VDS - Vehicle Descriptor Section (секция за описание на автомобила- 4...9 позиции на VIN кода)
              ETV-завод производител,
              4...8 позиции - характеристики, като тип купе, тип двигател, модел, серия и т.н.
              0 7 позиция, обем на двигателя
              3 8 позиция, брой врати-четири врати, 3 означава-4 врати, 8-2 врати
              V0 9 и 10 позиция, година на производство, в случая 1997
              VIS - Vehicle Identification Section - отличителна част (10...17 позиции на VIN-номера)
              1 11 позиция, код на завода производител
              12...17 позиции - сериен номер на автомобила
              200668-сериен номер

Трудно е, тъй като няма означения на буквите, тоест няма подробни таблици, но дай номера на двигателя, трябва да има 19, като число
              може ли да ми дадеш скаипа ти

Коментар

Първоначално публикуван от moto_mania Преглед на мнение
                колега двигатела не ми е такъф какъфто казваш
                ти защото като напиша този код (XUD9A) в гугъла и ми излиза ето този двигател http://img355.imageshack.us/i/moteur003uv4.jpg/
                а моя е е то такъф http://i43.servimg.com/u/f43/12/43/67/05/bomba_11.jpg до 1-2 часа ще кача снимки на моя cи двигател
                И двете снимки са на френския XUD9 двигател (само буквите след това не понмя как бяха...). Този двигател освен, че е всеизвестен безпроблемен маратонец на много дълги разстояния, и се монтира на няколко автомобила извън PSA-концерна.
                Единият си е атмосферен (предполагам точно А версията, въпреки че е от по-последните XUD9, сниман в коша на Партнер/Берлинго, или 306/Ксара ).
                Надлъжния пак е версия на същия двигател, но с турбо-коректор на помпата, т.е. с турбо. Като му гледам въздуховодите, изглежда е без интеркулер.
                Любопитно ми е, колега, твоята има ли интеркулер (както предполага въздухозаборника на капака)??? Вероятно, ако е с междинен охладител, наистина да е 90к.с...

Коментар

Първоначално публикуван от Shider Преглед на мнение
                  И двете снимки са на френския XUD9 двигател (само буквите след това не понмя как бяха...). Този двигател освен, че е всеизвестен безпроблемен маратонец на много дълги разстояния, и се монтира на няколко автомобила извън PSA-концерна.
                  Единият си е атмосферен (предполагам точно А версията, въпреки че е от по-последните XUD9, сниман в коша на Партнер/Берлинго, или 306/Ксара ).
                  Надлъжния пак е версия на същия двигател, но с турбо-коректор на помпата, т.е. с турбо. Като му гледам въздуховодите, изглежда е без интеркулер.
                  Любопитно ми е, колега, твоята има ли интеркулер (както предполага въздухозаборника на капака)??? Вероятно, ако е с междинен охладител, наистина да е 90к.с...
                  няма интеркулер но турбо има 100000%

Коментар

A каква тогава е функцията на този купол на предния капак???

Коментар

Мисля че върху двигателят е имало интервенции или е сменян капака, колата според мен е 66кв, тоест 90коня

Коментар

Мисля че върху двигателят е имало интервенции или е сменян капака, колата според мен е 66кв, тоест 90коня
                        еми капака си е оргининален

Коментар

Аз от 3-4 дни се заглеждам по тази обява,и се чудя как да постъпя.Даже преди 1 час се свързах със собственика по тел и в понеделник мисля до отида да и направя оглед.Някой ако е карал такава ВИТАРА нека да сподели впечатления.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...715&f1=details

Коментар

Изпълнението е с Френският агрегат различава се от японския по по голямият отвор за въздух на предният капак.Гледай внимателно за изгнило защото по мое мнение химията която хвърлят през зимата в Австрия прави над 7-8 годишните им коли отдолу като швейцарско сирене.Търгашите ги замазват отгоре отгоре и като я вземеш тук се чудиш защо след една година е цялата тръгнала да гние.Внимавай.

Коментар

Благодаря. Ще си отварям очите.Дано да не е гнила,ако пък е,ще чакаме други оферти.

Коментар

А може ли някой от вас да каже какво е съотношението скорост/обороти на пета предавка - примерно при 2000 или 3000 об/мин каква е скоростта; или при 100км/ч какви са оборотите...

Че се замислям за трансплантация на френския XUD9T двигател във Витара. Чудя се дали наистина скоростите и дифовета са еднакви при бензиновите и дизеливи Витари, както се съмняваме с приятел, или са по-дълги предавателните числа при дизела... Бензиновата при 3000 об/мин е на около 100км/ч...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X