Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Раздатка 4,16:1 за Самурай 1,3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Раздатка 4,16:1 за Самурай 1,3

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
    Това са нормални колела за Самурай 1,3см3. Не си давай парите на вятъра за тях.
    а за 4,16:1, какви трябва да са/брой на зъбите/
    на сушата и град помага

Коментар

Първоначално публикуван от robocop Преглед на мнение
      а за 4,16:1, какви трябва да са/брой на зъбите/
      31/53 +23/56 за 4,16:1
      Това което бе показано е 44/41+ 23/56 на бавните
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Имам едно въпросче . Това 4.16 за главното предаване ли е или само на бавните се сменя предавателното съотнощение.Може ли да се сложи такова нещо на 1000 кубикова раздатка.Раздатаката на 1000-ката с какви параметри е .
        Боби gsm 0898689957 Сузуки самураи sj418

Коментар

Главното предаване е в диференциала!

В случая бързите са като на 1,0 а бавните като в 1,3. Комбинацията от двете на бавните става 4,16:1 а на бързите си остава 1,58:1.
          В момента съм монтирал 4,16:1 на 1000см3 и се справя добре с препятствията но да видим колко време ще издържи.
          Имам и една 6,5:1 но тя става само за скален катерач и нестава за нашите състезания понеже са правени да са скоростни а с тази максималната скорост е 40-50км/ч на бързи
          Последно редактирано от banjo; 08-09-13, 17:35.
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Какви са предавателните отношения на бързи и на бавни при 1000 и при 1300 на оритинална раздатка .
            Трябвят ми за сравнение.

Коментар

Ratios
              (Low)
              2.511
              (High) 1.580
              Ratios
              (Low)
              2.268
              (High) 1.409
              Последно редактирано от banjo; 08-09-13, 23:21.
              Дий Снайдер

Коментар

Колеги извинявам се че се намесвам в темата ,но ако може да попитам правят ли някъде в момента такива раздатки или човек който може да я направи,става въпрос за бавна раздатка за sj410.

Коментар

И в момента се изработват, но заради зъбошлайфа се забавят повече(предишния шлайфист не работи) .Изработват ги в София , Васил се казва майстора.Изработва се на база раздатка на 1298/1324 куб. см. Сузуки sj 413 или samurai. Цената към момента е 450 лв.За друго по раздатки,дифове и др. по сузуки телефона ми е в подписа.
                  Сузуки Самурай-старт от скрапа
                  0885192667

Коментар

В преден пост ви бях писал че имам раздатка 6,5:1 на бавните и 4,16:1 на бързите. Продава се , ако някой има мераци на лични или на телефона
                    Дий Снайдер

Коментар

Здравейте колеги,
                      Купих си комплект 4.16:1, Rocklobster.
                      Състои се от две зъбни колела.
                      Въпросът ми е ще стане ли на моята раздатка? Джипката е Самурай 1.3, широките мостове. Или трябва да търся раздатка от 1000 кубика?
                      Прикачени файлове

Коментар

Трябва да има още една част. За раздатка от 1.3 е.
                        Сузуки Самурай-старт от скрапа
                        0885192667

Коментар

Здравейте колеги,
                          Отдавна не съм чел форума и не съм писал. Виждам, че колегата по-горе е писал, че кита трябва да има още една част. Да така е, когато се слага кит 4.16:1 на раздатка от 1.3 се сменя и третата ос. А този комплект, който аз купих и монтирах се слага на раздатка от 1000 кубика, като има два вида раздатки от 1000. Трябва да се търси такава, която външно изглежда като раздатка 1.3. Витре се сменят само тези зъбни колела, които съм снимал и всичкл е ок. Ползвам я вече доста време и съм много доволен от резултата. Реално сегашната 3-та бавна ми е като предишната 1-ва бавна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X