Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Раздатка 4,16:1 за Самурай 1,3

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: До: Раздатка 4,16:1 за Самурай 1,3

Я ,в тази тема някой е трил с голямата гума. Къде ли са ми постовете?
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
      Я ,в тази тема някой е трил с голямата гума. Къде ли са ми постовете?
      Няма нищо трито от тук... може би се бъркаш...
      Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
      Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

и според мен нещо е станало с темата вчера това ми се въртеше из главата, че темата май беше по голяма ама понеже беше късно мислех, че съм се объркал нещо, но не би темата сякаш е отрязана донякаде и мнениата липсват
        Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
        http://www.facebook.com/JeepBG
        LZ1GGC

Коментар

Самурая за мен върви много добре(но освен раздатката е и с по-бавни дифове).При всякакви тестове до сега проблеми от раздатката няма никакви-освен бавно се кара и по-бързо и на големи растояния.В гората карам почти само на бързи,а на дълго при скорост от около 80км/ч. държи към 3600 оборота.Мое лично мнение е,че за гуми до 33инча по-добрия вариант е да се пипа само раздатката.Като резултат на бързи пада с една предавка(все едно имаш по-бавна от първа) а като вкл. БАВНИ...........
          Сузуки Самурай-старт от скрапа
          0885192667

Коментар

Миро,а на задна как е на бавните ? Аз монтирах на моя самураи бавни дефове от витара и много се чудя дали да ровна и в раздатката.Притеснявам се да не стане прекалено бавна или?
            0878 943913

Коментар

Първоначално публикуван от sivicar Преглед на мнение
              Притеснявам се да не стане прекалено бавна или?
              Тогава имаш опция да караш на бързи, но със сигурност няма да ти липсва мощност.

Коментар

На задна си пробоксува на бързи,а включиш ли бавни и си се влачи.Абе за тебе-идваш със Самурая сваляш моята раздатка,качваме я и пробвай на място.И ще имаш да черпиш.
                0885192667

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
                  Няма нищо трито от тук... може би се бъркаш...
                  Ама не бъркам ,доста е трито тук
                  Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                  Дий Снайдер

Коментар

От: Раздатка 4,16:1 за Самурай 1,3

Случайно попаднах на сБИРА - или сбирка, и на няколко бири отидохме да видим какво могат джипките...
                    Най-вече Самурая на Миро. Джипката се представи МНОГО добре ..... ако не броим от време на време липсата на сцепление с мократа трева, наклоните ги катереше без излишно тероризиране на двигателя.
                    Много ме вкара в размисли... ама не искам да се вкарвам в разноски точно сега.
                    Въпрос... защо трябва да се разпарчадосват 2 раздатъчни кутии? Не става ли само едната да се тунингова и коя е тя 410 или 413 ?
                    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

При крайния резултат,с който карам и аз не ти трябват две раздатки,а само една от 413.Тази от 410 ми трябваше за вземане на размерите на тунинговите зъбни колела.Та с една дума-дава се на майстора една раздатка от 1,3 Самурай и получаваш(след малко технологично време)готова бавна раздатка.
                      0885192667

Коментар

Първоначално публикуван от samurai_1(миро иванов) Преглед на мнение
                        ....Та с една дума-...раздатка от 1,3 Самурай + 500 = готова бавна раздатка.
                        Благодаря за инфото.
                        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Дали ще стане и на Джимни?
                          Струва си да се помисли. Мисля че кутиите са идентични с 413.
                          Миро, на събора че идваш ли? Може там да се видим на място.
                          Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

От другата седмица се почват още два комплекта(ша станат бавни тия Самураи бе...).
                            0885192667

Коментар

Първоначално публикуван от Миро Иванов Преглед на мнение
                              От другата седмица се почват още два комплекта(ша станат бавни тия Самураи бе...).
                              Айде нямам търпение бе Миро! Намерил съм място за теста
                              ТЛК-120 Николай Колев
                              0898521295

Коментар

Първоначално публикуван от krasio46 Преглед на мнение
                                Айде нямам търпение бе Миро! Намерил съм място за теста
                                Трябва да помислиш за по-големи гуми, защото след монтажа на новата раздатка, тези ще ти малеят доста...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X