не ти трябва.... при рязко сгъване на окачването докрай е почти сигурно, че ще ти излети калника като тапа от шампанско.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Идея как да си разчекна витарката ?!?!
Свий
X
-
РЕ:
Интересно е, искам да видя на окачването какво му е пипнато . Това което ми е любопитно е как се държи витара вдигната със 10-15 см. и изнесени навън джанти със по 3-4 см. с фланци .
Коментар
-
Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
"В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev
Коментар
-
Re: Идея как да си разчекна витарката ?!?!
Ако се направи грамотно преди гумата да се одари в калника моста ще се спре в ограничинелния тампон.Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениене ти трябва.... при рязко сгъване на окачването докрай е почти сигурно, че ще ти излети калника като тапа от шампанско.
Коментар
-
Това е вече друга приказка..... макар, че не съм чувал да има 4.2 инча лифт..... каква марка е?Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнениеЕто малко снимки, на окачването 4.2 инча suspencion lift, гуми 235/75/15. Неможахме да намерим местенце където да я разчекнем колкото може,това само загатва възможностите на окачването.no signature no problems
Коментар
-
ако се мести тампона да, но без да се мести гумата ще има още 5-6 см. ход и ще иска да влезе под калника а той ще пречи и ще има консерва отворена с отверкаПървоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеАко се направи грамотно преди гумата да се одари в калника моста ще се спре в ограничинелния тампон.
no signature no problems
Коментар
-
Извинете за грешката-естествено че 4 инча...Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
"В рали рейда е така. Да си добър не е достатъчно. Трябва да си добър мноооого часове и дни наред." - rusev
Коментар
-
Прекрасно, искам и аз такова, даже ако има и 6 инча
имаш ли още снимки . Какво се сменя ? Само пружини и амортисьори ли или и нещо друго ? И кви пари излиза ?
Коментар
-
Винаги когато се слагат по големи гуми се намаля хода на горе. По ринцип не е задължително но е желателно особено ако колата се кара по неравен терен да се увеличи (в сравнение на стандартния) хода на доло. Ама за тва вече си трябва лифт на окачването. Аз докато отлагах да си оправя демпферните тампони отворих три консервиПървоначално публикуван от fanatic Преглед на мнениеако се мести тампона да, но без да се мести гумата ще има още 5-6 см. ход и ще иска да влезе под калника а той ще пречи и ще има консерва отворена с отверка
Коментар
-
"А" рамото на задният мост пипахте ли го ???Първоначално публикуван от Zahari Преглед на мнениеЕто малко снимки, на окачването 4.2 инча suspencion lift, гуми 235/75/15. Неможахме да намерим местенце където да я разчекнем колкото може,това само загатва възможностите на окачването.LZ1RED
Коментар
-
Не го пипахме ами направо го сменихме .В комплекта за тунинг освен пружини ,носачи,амортисьори ,спирачни маркчи и разни там други "джаджи" присъства и този обемен детаил, които за разлика от оригинала е по лек и с възможност за регулиране на ъгала на карето към кардана .Като кача Витарата на повдигча ще ви го снимам.За съжеление при монтажа бяхме толкова нетърпеливи да видим как ще стане, че никой не се сети да снима.Между другото някой да даде съвет как да премахна скърцането във втулките на носачите.Възпитаният мъж не прави забележка на жена, носеща неправилно траверса.
Коментар
-
А рамото е съществена част...
ще съм ти благодарен ако го снимаш и ми дадеш размери, защото съм си наумил да си направя ново...
Този тунинг комплект на коя фирма производство е и колко пари го купихте ?LZ1RED
Коментар
-
Първоначално публикуван от kokosuz Преглед на мнениеТова с обръщането на джантите не е ли по опасно, смисъл аз съм си го мислил като един от евтините варианти но няма ли да е по-опасно,винаги съм се чудел как не ги е страх хората при положение че там си има доста голямо натоварване а при нас да не говорим,иначе и това е вариант който наистина хем евтино хем ще постигна това което искам.Аз не искам да ги изнасям кой знай колко, мисля че 5-6 см. ще са достатачни и за това и това е вариант
Дайте ми някакви кординати на някой който може да ми направи фланци (защото да ги поръчвам от вън ми се струва по сложно и бавно) и за джантите
Благодаря на всички за интереса и помоща!!!!
Ето ти дълга витара с обърнати джанти и кобри 235/75/15 теста е със съдействието и благодарение на Миро със самурая :-)
P.S. ужасно е грозна с тия джанти
, ама к'ат трактор

LZ1RED
Коментар
-
ахх и обаче никой нищо не казва от каде и колко е окачването на витарата на Захари .. ?????? и да не е неговото окачване - колко струва такова окачване 4' ?Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
Mercedes w212 E350 4matic
Ducati Monster 600
O888795575
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар