Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Щастливо завръщане: Откраднаха ми ВИТАРАТА

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #31
    До: Щастливо завръщане: Откраднаха ми ВИТАРАТА

    Извинявам се за off-topic-а, но забелязах за още една открадната джипка на колегата demo_1. За съжаление, в последно време започват нещо да изчезват ей така джипове. Чудя се защо? Джиповете ни не са скъп лукс (със сума ти екстри), а удоволствие за душата. Явно ще трябва да събираме не пари за тунинг, а за по-ефикасни защити от крадци: гаражи с тройно четворно заключване, ток в ключалките , побеснял пит бул на задната седалка, gps проследяване, което ми се струва най-удачен вариант и също така малко скъп...
    Така като чета, започва да ме хваща и мен страх за моя джип. Единственото, за което се радвам е, че съм в блок с добре защитен двор-гараж ... поне за сега.

    Ако модераторите сметнат, че мнението ми е не на място нека го изтрият.

    Благодаря за вниманието
    Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

    0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
    /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

    Коментар


    • #32
      До: Щастливо завръщане: Откраднаха ми ВИТАРАТА

      Ами то имаше май такава тема,ама пак може да се разисква защита от кражба.Така или иначе,щом има кой да измисли защитата/аларми,имобилайзери,блокиране на най-различни неща/ ще има и кой да измисли как да ги елиминира.Въпреки това сигурно има варианти които биха затруднили максимално крадците и евентуално да ги пооткажат,при условие ,че караме едни от най-евтините джипки!!!
      0887/400121 Антон Донев

      Коментар


      • #33
        До: Щастливо завръщане: Откраднаха ми ВИТАРАТА

        Вариантите са 2 - или има голям пазар за крадени части (или цели коли) у нас или има канал за изнасяне навън. Първото ми се вижда по-вероятно.... Ако никой не купува части с неясен произход и кражби няма да има, поне не толкова чести.
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

        Коментар


        • #34
          До: Щастливо завръщане: Откраднаха ми ВИТАРАТА

          Хубавото на това е че е намерена .Но последствията както казва адвокат са нищожни.Аз по професия съм често в съда на дела .Имали сме куриози да се осъди кон ако щете вярвайте .Кубратски районен съд може да се провери.Излагация от всякъде но факт.

          Коментар


          • #35
            До: Щастливо завръщане: Откраднаха ми ВИТАРАТА

            Досега не бях писал, честито на колегата, това е като втори живот за джипката и май не само за нея. Нямам нищо против да се обсъждат начините за предотвратяване на кражбите, но мисля че трябва първо да започнем от нас самите, като притежали. В случая искам да визирам колегата, срещу когото нямам нищо против, ни най-малко, обаче да си оставиш колата с ключовете на таблото си е повече от покана и изкушение за млад и повърхностен тип като куфара, дявола е навсякъде колеги, внимавайте, аз също съм го правил пред вкъщи на село, но напоследък хората доста се овълчиха и са гладни, способни са на доста неща, така че нека ние бъдем по-бдителни. Най-прост пример-ако ви откраднат капачката на резервоара и ви източат бензина не означава, че целта им е била горивито, напротив в срок от няколко дни, може и часове се изработва ключ по патрона на капачаката и вие се разделяте с колата по най-мистериозен начин и много други подобни. Монтирането на лампи с фотоклетка пред блока е изключително ефективен метод, както и монтиране на камери за нощно виждане с широкоспектърен обхват, във века на модерните технологи може да се намерят толкова похвати, а съвкупността от тях е доста изненадваща, дори и за най-опитните крадци. Но да си казваме, че това няма да се случи на нас-не работи

            Коментар


            • #36
              До: Щастливо завръщане: Откраднаха ми ВИТАРАТА

              Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
              но мисля че трябва първо да започнем от нас самите, като притежали. В случая искам да визирам колегата, срещу когото нямам нищо против, ни най-малко, обаче да си оставиш колата с ключовете на таблото си е повече от покана и изкушение за млад и повърхностен тип като куфара, дявола е навсякъде колеги, внимавайте, аз също съм го правил пред вкъщи на село, но напоследък хората доста се овълчиха и са гладни, способни са на доста неща, така че нека ние бъдем по-бдителни.

              Много истина има в думите ти..... Обаче, начина на живота в малките градове и в големи такива са две големи разлики. След като прекарах известно време в Троянския Балкан, и свикнах да си оставям колите отворени, включително с ключовете на табло, страшно ме стрессираше да се прибера в Плевен, само на 80 км, и да си мисля къде и как си паркирам колата...... И да не би да съм забравил да я заключа. Живеейки в спокойни и правилните места забравяш че някои куфари се отшлайфили "центровете" на държава.......
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

              Коментар

              Активност за темата

              Свий

              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

              Зареждам...
              X