Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Щастливо завръщане: Откраднаха ми ВИТАРАТА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Злой
    Ако не искате да затрия тази тема - престанете със призиви към противоправни действия. Този форум се чете от много и различни хора. И форума не е регионално поделение на ККК.
    Колега тях природата вече не ги иска в този малък град .Едно е какво мислиш МОМЕНТНО съвсем друго като мине някой и друг ден живота ще ги оправи за добро или лошо.

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
    Честито.
    Благодаря колега .Хиляди безаварийни километри.

Първоначално публикуван от track2000 Преглед на мнение
    Аман от "приятели"!Колега радвам се за теб,и аз истръпнах миналата седмица обаче се оказа "паяка".
    На него може да му имаме ВЯРА срещу определена сума.АКУФАРА и приятели не знаятосновни правила КАТО КРАДЕШ НЕ ПРИПАРВАШ ДО МЯСТОТО КЪДЕТО ОСТАВЯШ УЛИКИТЕ .А и незнаят как да искат откуп.Три дни са мислили как да стане и накрая оглозгали ВИТАРАТА с надеждата да изкарат пари от бутонките лебетката газовата седалките радиостанциите касетофона инструменти и каквото се сетиш даже и ботуши.
    Последно редактирано от cveti; 23-02-10, 00:32.
    [I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]

Коментар

До: Щастливо завръщане: Открадаха ми ВИТАРАТА

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
      Хубавите новини трябва да се знаят от всички .
      Дано всяка подобна сага завършва като твоята !
      Айде и много нови радости и подвизи да си имате .
      Благодаря колета .ДАНО НЯМА такива саги .А подвизитете винаги ще има.

Коментар

До: Щастливо завръщане: Откраднаха ми ВИТАРАТА

Честито за намерената колица.
        Що не качиш снимка на КУФАРА че да му се радват всички колеги.

Коментар

Честито,Колега!Дано на никой,никога да не случва...Какво стана с крадците?
          Поздрави!
          Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Колега радвам се,че е открита колицата защото си представям какво е усещането у всеки офроуджия ако му дигнат машинката в която е вложил доста пот,любов и ненапоследно място пари.
            А за такива хора коментарите са изчерпани.Ноооо както казват едни известни хора от една известна общност: пред дулото на пистолета всички са равни - май на там я караме.
            А за свалянето на темата - Колега Злой остави хората нали все пак сме един прекрасен голям форум и той е за това всеки да изложи мнение по даден въпрос,няма да говорим само за джипки,какво да се прави като хората са съпричастни.Ако бъркам сори.

Коментар

Абе машината... Такива изроди и портфейла от джоба може да ти задигнат...
              Най-лошото от цялата работа е, че човек постоянно мисли какво ще му откраднат и всеки около него се превръща в заподозрян... Параноя с една дума...
              Ще ни докарат до положението пак да си сваляме чистачките всеки път като паркираме... АМАН!
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Ще ни докарат до положението пак да си сваляме чистачките всеки път като паркираме... АМАН![/QUOTE]
                Ми мойте наскоро ми ги откраднаха от нисана.Тъй че.........
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ама защо няма осъдени? Само хванати.
                  Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                  Вальо. О888 557Ч7Ч
                  Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                    Аз намерих крадец,който ме обра,казах на полицаите,те го прибраха и т.н.Бяха ми върнати само половината вещи,останалите не се откриха.В съда съдията ,нагло ми предлага 150 лв.за споразумение.Чак тогава разбрах защо мои клиенти от време на време псуват и налитат на съдия и то в съдебна зала.Ами някои си го залужават.Накрая му даде 10 месеца условна,защото бил млад и ще се оправил..

Та ти колега имаш полуджипка,много ядове,разходи и безсънни нощи,как оценяваш нанесените ти щети ???То да се радваш ли,че си я намерил,да ревеш ли докато я възстановиш,време,труд и части и все едно си купил още една,а лайното в най-добрия случай ще мине леко и без разходи...единствено със спомена за якия бой(надявам се че е имало),но и този спомен ще избледнее защото пича най-вероятно е свикнал и с това.
                    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                      Честито,Колега!Дано на никой,никога да не случва...Какво стана с крадците?
                      Поздрави!
                      Крадците бяха задържани за 24ч. и пуснати под гаранция от 300 лв.Следствието приключи за 72ч. и дознателната преписка е вече в прокуратурата от 5 дни. Чакане му е майката.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                        Хванати ,ама с тези пред съдебни споразумения осъдени няма ,само условни присъди

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                          Аз намерих крадец,който ме обра,казах на полицаите,те го прибраха и т.н.Бяха ми върнати само половината вещи,останалите не се откриха.В съда съдията ,нагло ми предлага 150 лв.за споразумение.Чак тогава разбрах защо мои клиенти от време на време псуват и налитат на съдия и то в съдебна зала.Ами някои си го залужават.Накрая му даде 10 месеца условна,защото бил млад и ще се оправил..

Та ти колега имаш полуджипка,много ядове,разходи и безсънни нощи,как оценяваш нанесените ти щети ???То да се радваш ли,че си я намерил,да ревеш ли докато я възстановиш,време,труд и части и все едно си купил още една,а лайното в най-добрия случай ще мине леко и без разходи...единствено със спомена за якия бой(надявам се че е имало),но и този спомен ще избледнее защото пича най-вероятно е свикнал и с това.
                          Ние с колегите открихме и джипа и крадците, свършихме им 90% от работата те си преписахалаврите на тях-полицията.А за щетите ,разходите и безсънието мисля да си плащат.За мое щастие си купих още една Витаркана следващия ден, като намерих откраднатия.

Коментар

БРАВО Гоше!!!! Кофти че си израсходвал мнооого нерви заради тоиа дребен "КУФАР" ама пък не си предполагал че ще имаш 2 витари,а сега и Митко се уреди,накрая той шъ тря да черпи Да ти честита новата и безавариини километри!

Коментар

Първоначално публикуван от MiTaKa_ Преглед на мнение
                              Ние с колегите открихме и джипа и крадците, свършихме им 90% от работата те си преписахалаврите на тях-полицията.А за щетите ,разходите и безсънието мисля да си плащат.За мое щастие си купих още една Витаркана следващия ден, като намерих откраднатия.
                              Браво колеги, добра работа.
                              В тея 90% трябва да е имало и малко "Сурвакане", поне колкото да ти мине яда и да се "сетят" къде са частите от джипа.
                              Боят не е средсво за възпитание, но винаги води до положителни резултати.

Тоя метод работи безотказно.
                              Навремето така ми "върнаха" музиката на колата (задната кора с тонколоните, усилвателя и CD-ченджъра), за моя сметка си остана само задно стъкло. Оказаха се 2 пишлемета на 16 и 18г. и не са наркомани.... "Видяли ги ...просто"
                              Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                              http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Честито колега, за намирането на колата. Вие майче сте първия който си открива колата !!

Със здраве да си ги карате и двете коли
                                SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
                                +359 0878 888 874
                                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X