На 07.02 2010г.към19.45ч след разходка на групата от гр. Самоков незнайни за сега крадци ме оставиха да ходя ПЕШ.Витарата беше с харт топ,гуми Хамада крос (бутонки), лебетка 6000 либри,праговете са отрязани,ЧЕРНА.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Щастливо завръщане: Откраднаха ми ВИТАРАТА
Свий
X
-
До: Открадаха ми ВИТАРАТА
Първоначално публикуван от Bat Kire Преглед на мнениеСъчувствам Ви Колега.Мамка им.Само е поръчка да знаеш.Ще се оглеждам за подобни части .[I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]
Коментар
-
До: Открадаха ми ВИТАРАТА
Първоначално публикуван от MiTaKa_ Преглед на мнениеОТКРИХМЕ Я.Куфара който го возих цял ден я е откраднал.ВНИМАВАЙТЕ КОГО ВОЗИТЕ.ВИТАРАТА ми беше оглозгана,като от лешояди и с много усилия от моя страна иколегите от самоковската офроад група разбрахме. кои са извършителите Върнаха 90% от частите и обурудването,а отаналите ще плащат мамето им.
Ще е полезно за всички .
Честито и дано не се повтарят такива гадости !
Поздравления за всички участвали в операцията , специално на групата от Самоков !
Коментар
-
До: Щастливо завръщане: Открадаха ми ВИТАРАТА
Не се ядосваи Гоше може и да е за хубаво . Сега поне си имаш две Витари /дано поне новата ти излезе подарак и малко утеха за нервите които израсходва/ И гордо напред в гората и с двете , като закасаш с едната Митака ще те вади с другата .И без аванта
.
Коментар
-
До: Щастливо завръщане: Открадаха ми ВИТАРАТА
Аз се чудя докога ще търпим подобни безобразия????Какво значи ще платят????Значи решава,качва се и краде без да му мигне окото?!!!!! Всички тези кражби се извършват защото хайдуците знаят, че НЯМА НАКАЗАНИЕ!!!!!! Те хората си имат човешки права!!!! Колега съчусвия и вземи по радикални мерки!?!
Никто в человеческом обществе не относится к диким животным природы так бережно, как охотники
Коментар
-
Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнениеПишете повече за всичко около намирането , крадците и ситуацията довела до възможността на "куфара" да я открадне .
Ще е полезно за всички .
Честито и дано не се повтарят такива гадости !
Поздравления за всички участвали в операцията , специално на групата от Самоков !
Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнениеЧестито колега, сподели повече инфо по намирането и връщането?
Първоначално публикуван от kamex Преглед на мнениеЧестито!
Така ти се зарадвах,че все едно съм си намерил и моята.Последно редактирано от cveti; 22-02-10, 23:32.[I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар