Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Щастливо завръщане: Откраднаха ми ВИТАРАТА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Щастливо завръщане: Откраднаха ми ВИТАРАТА

На 07.02 2010г.към19.45ч след разходка на групата от гр. Самоков незнайни за сега крадци ме оставиха да ходя ПЕШ.Витарата беше с харт топ,гуми Хамада крос (бутонки), лебетка 6000 либри,праговете са отрязани,ЧЕРНА.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от Ясен; 22-02-10, 23:56.
    [I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]

До: Открадаха ми ВИТАРАТА

Съчувствам Ви Колега.Мамка им.Само е поръчка да знаеш.Ще се оглеждам за подобни части .

Коментар

Първоначално публикуван от Bat Kire Преглед на мнение
      Съчувствам Ви Колега.Мамка им.Само е поръчка да знаеш.Ще се оглеждам за подобни части .
      ОТКРИХМЕ Я.Куфара който го возих цял ден я е откраднал.ВНИМАВАЙТЕ КОГО ВОЗИТЕ.ВИТАРАТА ми беше оглозгана,като от лешояди и с много усилия от моя страна иколегите от самоковската офроад група разбрахме. кои са извършителите Върнаха 90% от частите и обурудването,а отаналите ще плащат мамето им.

Коментар

Честито!!!
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от MiTaKa_ Преглед на мнение
          ОТКРИХМЕ Я.Куфара който го возих цял ден я е откраднал.ВНИМАВАЙТЕ КОГО ВОЗИТЕ.ВИТАРАТА ми беше оглозгана,като от лешояди и с много усилия от моя страна иколегите от самоковската офроад група разбрахме. кои са извършителите Върнаха 90% от частите и обурудването,а отаналите ще плащат мамето им.
          Пишете повече за всичко около намирането , крадците и ситуацията довела до възможността на "куфара" да я открадне .
          Ще е полезно за всички .
          Честито и дано не се повтарят такива гадости !
          Поздравления за всички участвали в операцията , специално на групата от Самоков !

Коментар

До: Щастливо завръщане: Открадаха ми ВИТАРАТА

Браво.Късметлия си. Сложи му и една снимка на тоя ако имаш.
            Последно редактирано от Злой; 22-02-10, 20:06.

Коментар

Не се ядосваи Гоше може и да е за хубаво . Сега поне си имаш две Витари /дано поне новата ти излезе подарак и малко утеха за нервите които израсходва/ И гордо напред в гората и с двете , като закасаш с едната Митака ще те вади с другата . И без аванта.

Коментар

Честито.
                Последно редактирано от Злой; 22-02-10, 20:06.
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Честито колега, сподели повече инфо по намирането и връщането?
                  Грандоман WJ 3.1 QD

Коментар

Аз се чудя докога ще търпим подобни безобразия????Какво значи ще платят???? Значи решава,качва се и краде без да му мигне окото?!!!!! Всички тези кражби се извършват защото хайдуците знаят, че НЯМА НАКАЗАНИЕ!!!!!! Те хората си имат човешки права!!!! Колега съчусвия и вземи по радикални мерки!?!
                    Никто в человеческом обществе не относится к диким животным природы так бережно, как охотники

Коментар

Честито!
                      Така ти се зарадвах,че все едно съм си намерил и моята.
                      Последно редактирано от Злой; 22-02-10, 20:10.
                      Камен Механджиев

Коментар

Хайде качвай снимката на онзи.

Коментар

Аман от "приятели"!Колега радвам се за теб,и аз истръпнах миналата седмица обаче се оказа "паяка".
                          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                            Пишете повече за всичко около намирането , крадците и ситуацията довела до възможността на "куфара" да я открадне .
                            Ще е полезно за всички .
                            Честито и дано не се повтарят такива гадости !
                            Поздравления за всички участвали в операцията , специално на групата от Самоков !
                            Детска му работа КУФАРА е на17 години аверите му на 17 и19негови приятели .След разходката на 07. 02 .2010 КУФАРА не пожела да го закарам до тях ,като видя ,че си оставих ключа на контактана джипката която паркирах пред заведението където правиме разбор на деня,а то се намира на 50 метра от моя дом ,ако беше по далече може да си мисля и друго но при нас се пука.Та при влизането в заведението,ТОЙ се обади на втория си баща да дойде да го прибере .Баща му го прибира,а КУФАРА се връща веднага с ескорт от 2леки автомобила вземат джипката и яко газ . Спаси ги единствено силния снеговалеж.Това става към19.50ч.Към 20.20ч. един от колегите си тръгва и се връща с" КЪДЕ ТИ Е ДЖИПКАТА" ШАШ .Цялата група се пръснах ме по града и околностите и до 01 .30ч.НИЩО .ПОЛИЦИЯ КАМЕРИ НИЩО БЕНЗИНОСТАНЦИИ КАМЕРИ НИЩО потъна в земята . ЗАтези 14 дни съм изминал оло 1500 км в Самоков и околията ,а тя е от 25 села и 4_5 махали нищо .Минал съм над 10 пъти над нея по моста ,а тя си се скапва във водата.Никой не предположи,че под толкова нисък мост може да се побере ВИТАРА с хамада крос(бутонки) .Как се оправи времето идърво секачите я откриват

Първоначално публикуван от buysell Преглед на мнение
                            Честито колега, сподели повече инфо по намирането и връщането?
                            КУФАРА е племенник на мой добър приятел офроададжия от Самоков.Вечерта на намирането вуйчо му му дава колата да се прибере,а ние с него и още един колега отидохме на кафе и размисъл да споделиме мисли .Обаждат ми се през 3-ти човек,че джипката е под ... мост малко бях изгубил надежда но тръгнахме на там . На 250м.от мястото в тъмното 20 00ч.се разминахме сКУФАРА в колата на вуйчо му И ШАШ .Много съвпадения . Вучото се върна до Самоков веднага и го доведе,а той кото се кълне,че не е пипал моя джип.Полиция следователи благодарение,че съм пожарникар и сме колеги та ми обърнаха внимание(МАЛКО ПОВЕЧЕ) . Разбрахме кои са му приятели и аз докато окомплектовах джипката полицайте бяха открили 80% от откраднатото по джипа.В последствие задържане за 24 ч.на тримата доставяне на още части и сега съм 98%събрал окомплектацията на джипката само да ми я върне прокуратурата 4-5 дена усилена работа с колеги и съм готов за подвизи .

Първоначално публикуван от kamex Преглед на мнение
                            Честито!
                            Така ти се зарадвах,че все едно съм си намерил и моята.
                            Колега огледай се ослушай се и дано даноя откриеш и ти да ни е пълна радоста
                            Последно редактирано от cveti; 22-02-10, 23:32.

Коментар

Хубавите новини трябва да се знаят от всички .
                              Дано всяка подобна сага завършва като твоята !
                              Айде и много нови радости и подвизи да си имате .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X