Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със съединителя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем със съединителя

В движение съм пак Лагера беше клеясал напълно, раздвижихме го и постоя в масло... заради това ми се натискаше мн трудно педала. Друг проблем излезна заради по-голямото усилие което съм полагал при натискане на педала се беше износило накрайника на жилото където педала го издърпва и точно оттам се беше появил свободния ход.
    С две думи мисля, че темата не беше излишна защото се появиха доста неочаквани повреди. Дано да съм полезен занапред на всички във форума.
    0884 626 333

Коментар

Стария лагер ли сложи ?
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

Да
        0884 626 333

Коментар

Въпроса ми беше да ли си сложил трария лагер защото ми се вижда безмислен труд да свалиш скорости и раздатка и да не смениш поне лагера но щом ти се занимава , аз миналия месец смених съединител на 6000км. заради виещ лагер по скоро блокирал лагер Валео , та идеята ми е че като разглобявам по добе да сменя всичко та да не го мисля. Взех огледален и феродов Валео 130лв. двата и лагер 50лв оригинален но целия метален защото стагия направо се разпадна всичко пластмасово по него.
          Николай Георгиев 0+
          тел.0887357722

Коментар

Ми не ми се вижда чак такава работа... дано не се получи като при теб. Аз не съм такъв карач... нямам време за излизания... сигурно ще карам така доста време, защото я карам по 10 мин сутрин и вечер.... за жалост
            0884 626 333

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X