Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със съединителя

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем със съединителя

Определено се е поизносил... скоростите станаха невъзможни за превключване. Дигнах я и видях че тая гайка, за която ми казаха колегите от форума беше развита докрай. Навих 4-5 резби и пробвах. Педала вече отделя по-високо обаче скоростите влизат супер и не боксува Благодаря на всички
    0884 626 333

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Stoinov Преглед на мнение
      Определено се е поизносил... скоростите станаха невъзможни за превключване. Дигнах я и видях че тая гайка, за която ми казаха колегите от форума беше развита докрай. Навих 4-5 резби и пробвах. Педала вече отделя по-високо обаче скоростите влизат супер и не боксува Благодаря на всички
      Минах и по този пътно радоста ми беше кратка 2-3 седмици
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Трудно включва задна, защото тя по принцип не е синхронизирана. И аз си играх да смазвам бронята на жилото и да регулирам, но като смених съединителя и всичко си дойде на мястото.
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
          Трудно включва задна, защото тя по принцип не е синхронизирана. И аз си играх да смазвам бронята на жилото и да регулирам, но като смених съединителя и всичко си дойде на мястото.
          +1

Коментар

Направо не повярвах колко лесно се натиска. Дори проверявах дали наистина действа.
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
              Направо не повярвах колко лесно се натиска. Дори проверявах дали наистина действа.
              Май всички минаваме по този път! Нооо... и на мен ми отне 2-3 седмици докато ми стана ясно,че ще се сменя съединителя. Ама нека и колегата Ivan Stoinov сам да се увери.
              Б. Бонев
              0осем88две6шест71три

Коментар

Ммм да,проблем и при мен. Съединителя е на около 15000 км.платен по спомен около 300лв.заенно с огледалния диск и накакъв лагер.Проблема е че се натиска зверски трудно и така от както съм го сменил.Лостовата система при педалите изглежда добре.Планка на купето вече имах от 2мм ламарина която от трудното натискане се беше искивила и скъсала(вече въстановена).Остана да сменя жилото,казаха ми че били два модела,в магазина имаха единия който се различава по това че в долния край липсват двете гайки за фиксиране на кожуха вместо тях има алуминиева пета и гумен тампон. Ако го пробвам и не стане няма да ми го сменят щото щяло да се изцапа.Някои колега знае ли какво трябва да търся.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Не знам кое да избереш, избери това което прилича на оригиналното.
                  Но махнете си жилото от скобата на калника, през която минава мако след излизането от купето. Прави завой нагоре и това допълнително увеличава съпротивлението. Оставете го да си следва само посоката. Няма да опре в генерацията.

Коментар

Купи си жило от някой колега от витарата,поне се знае че е оригинално

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                      Купи си жило от някой колега от витарата,поне се знае че е оригинално
                      Ми то и моето е оригинално ама не работи вече.Пропуснал съм да кажа че Витарата е 8в от първите ,никой колега ли не помни какво е сложил?
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Отиваш на Раковска и там при един арабин почти в края на улицата от дясно ще видиш къде продават части за сузуки.Аз от там си взех и нямам никакви ядове
                        Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                        Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Здравейте

Свалих съединителят, скоростите тотално отказаха да включват. Притискатела беше добре нямаше вкопано,перата нямаха поражения от лагера, жилото си вървеше много добре, феродовия диск имаше доста доста хляб в него а и небеше нито запален нито износен и не миришеше. Проверих за нов феродов диск - от 90 до 145 лв. и никъде в наличност защото не бил стандартен размер. За лададжииски изобщо не става дума защото този е по-голям във външен диаметър... по усилен бил... намериха ми само феродо за 18 лева. Накова ми го баща ми и преди да го сложим той го завъртя на една ос и се оказа че е доста крив и ми каза че за това се е получило така. След 2 дена ще дойде новия диск и ще пиша какъв е резултата. Не е лошо да дадете мнения от какво се е получило така и дали ще се оправи с нов...
                          0884 626 333

Коментар

Проблема е бил, че когато е отделил тази кривина е овличала постоянно кутията и затова не са ми влизали скоростите. Не виждам смисъл да сменям всичко. Ще пробвам само със диск.
                            0884 626 333

Коментар

аз на скоро смених на самурая само феродовия сложих валео и съм доволен за сега.В евро 07 има,ако ненамериш се обади около 50-60 лева е

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Stoinov Преглед на мнение
                                Проблема е бил, че когато е отделил тази кривина е овличала постоянно кутията и затова не са ми влизали скоростите. Не виждам смисъл да сменям всичко. Ще пробвам само със диск.
                                Привет,има смисъл защото самата операция по смяната е много трудоемка и скъпа /около 150лв/.Освен ако не си го правиш сам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X