колеги да изкажа и моя проблем стрелката на температурата се даржи странно когато двигателя работи тя достига малко под средата след това почва едно падане до долу и пак на горе  качва се и слиза когато си реши дали проблема е в самия уред или в датчика и как да проверя  в кое по точно е проблема СУЗУКИ ВИТАРА97г 1.616в
когато двигателя работи тя достига малко под средата след това почва едно падане до долу и пак на горе  качва се и слиза когато си реши дали проблема е в самия уред или в датчика и как да проверя  в кое по точно е проблема СУЗУКИ ВИТАРА97г 1.616в

когато двигателя работи тя достига малко под средата след това почва едно падане до долу и пак на горе  качва се и слиза когато си реши дали проблема е в самия уред или в датчика и как да проверя  в кое по точно е проблема СУЗУКИ ВИТАРА97г 1.616в

Проблем с температура или термометър на таблото - Витара

Проблем с температура или термометър на таблото - Витара

); смъкни си приборите, разглоби ги и виж какво е положението вътре. Друго не знам
); смъкни си приборите, разглоби ги и виж какво е положението вътре. Друго не знам

Пък и аз съм автоматик, така че при мен в тези студове си загрява много добре и бързичко до работната си температура.
 Пък и аз съм автоматик, така че при мен в тези студове си загрява много добре и бързичко до работната си температура.
 ПП.Защо не  е в синьо цитата незнам?!
  ПП.Защо не  е в синьо цитата незнам?!

И,, другото което не разбрах е,че хем твърдиш че с постоянно зацепено виско загрява по бавно,пък хем твойта в тези студени дни достигала работна температура - "много бързо" понеже била автоматик....
И,, другото което не разбрах е,че хем твърдиш че с постоянно зацепено виско загрява по бавно,пък хем твойта в тези студени дни достигала работна температура - "много бързо" понеже била автоматик.... Само това е.....няма защо да се палиш
 Само това е.....няма защо да се палиш 

а не ми се слага препарат за запушване ,предния собтвеник е сложил и сега като направих промивка и смених антифриза взе ка салзи като лейка... а радиатора от каде да го търся идеи
 а не ми се слага препарат за запушване ,предния собтвеник е сложил и сега като направих промивка и смених антифриза взе ка салзи като лейка... а радиатора от каде да го търся идеи
Коментар