До: Моля дайте своето мнение
Да Колега,толкова ми гореше преди година и половина.Тогава сложих уредбата(АГУ)Този разход е при 90 км/ч.Тогава и засичах разхода и се стремях да подържам една скорост. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=629
В момента ми гори около 9-10л извънградско,но до скорост 120км/ч.,(при изпреварване по-голяма скорост).Градското ми го вдигна около 0,5л.,предполагам заради остаряване на изпарителя или повишаващото се движение и задръствания в Пловдив.Някой път като зареда от "съмнителни" газстанции ми дава до 15 градско.Това последните 2 месеца.По принцип зареждам от "Лукоил",но съм се убедил,че на различните им бензино/газстанции разхода е различен.
Мисля,че идеята на този форум е да си помагаме,да споделяме опит,да сме задружно общество.Не всеки да си хвали неговото,а да сме обективни и реалисти.(това се случва най-вече в подфорумите "каква кола да си купя" и "сравнение на марки и модели")
С твоя пост си мисля,че си се усъмнил в разхода на автомобила.Нисък ли ти се вижда?Ако "Да",тогава се радвам ,че някак си се е улучила настройката
.Не съм ходил на настроки на газаджии или газ анализатори.Отвил съм тройника повече от половината,като съм се опитал горе-долу да постигна динамиката на бензин(не съм успял) и да няма недостиг на газ при различните обороти на двигатела.
Това от мен.Поздрави-Николай
Първоначално публикуван от Ivan_J
Преглед на мнение
В момента ми гори около 9-10л извънградско,но до скорост 120км/ч.,(при изпреварване по-голяма скорост).Градското ми го вдигна около 0,5л.,предполагам заради остаряване на изпарителя или повишаващото се движение и задръствания в Пловдив.Някой път като зареда от "съмнителни" газстанции ми дава до 15 градско.Това последните 2 месеца.По принцип зареждам от "Лукоил",но съм се убедил,че на различните им бензино/газстанции разхода е различен.
Мисля,че идеята на този форум е да си помагаме,да споделяме опит,да сме задружно общество.Не всеки да си хвали неговото,а да сме обективни и реалисти.(това се случва най-вече в подфорумите "каква кола да си купя" и "сравнение на марки и модели")
С твоя пост си мисля,че си се усъмнил в разхода на автомобила.Нисък ли ти се вижда?Ако "Да",тогава се радвам ,че някак си се е улучила настройката
.Не съм ходил на настроки на газаджии или газ анализатори.Отвил съм тройника повече от половината,като съм се опитал горе-долу да постигна динамиката на бензин(не съм успял) и да няма недостиг на газ при различните обороти на двигатела.Това от мен.Поздрави-Николай

,защото са по-далече от дроселовата клапа Ето снимки как стана:
Коментар