Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля дайте своето мнение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля дайте своето мнение

колеги от много идеи иразлични майстори глава ме заболя.моля ако някой знае как точно се монтира таз да каже .ЕТО ТРИ СНИМКИ ТРИ ИДЕИ
    Прикачени файлове

До: моля дайте своето мнение

Колега,
    как очакваш някой да ти даде мнение и да ти помогне със съвет, като не си обяснил разбираемо какъв е проблема. Ако обърнеш повече внимание на правописа, може би ще е по-лесно.
    Поздрави.
    www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
    0898777327

Коментар

До: Моля дайте своето мнение

ми колега, на пръв поглед това е 16в. на витара, ако искаш да си сложиш такъв, по-добре недейболи глава, и в преносният и в буквалният смисъл

Коментар

Ей, ама нищо не разбирате
        Човека пита за ТАЗ ама има предвид ГАЗ.
        И по-точно за мястото на смесителя.
        Закодирал го е за да ви пробва

Коментар

Кплкото по-близо до дроселовата клапа толкова по-добре.

Коментар

Предлагам следното - нека се появи топикстартер, и да каже какво точно го вълнува. Дали монтажа на АГУ или на спортния филтър. Че с така зададения въпрос и тези снимки само си гадаеме....
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от gogomax Преглед на мнение
              Кплкото по-близо до дроселовата клапа толкова по-добре.
              Преди дебитомера - който е на филтьра .И кихалки на самата кутия.А по добре газов инжекцион...

Коментар

И двете неща са зле, мое мнение, не съм привърженик на нито едното, а за пробването, нека ни пробва, ама после той като се пробва да не иска съвети като се скапе това и онова. Шегичка-успех на колегата в начинанието

Коментар

колеги извинявам се за не коректно зададения вапрос.имах предвид каде е най добре да се постави ТАЗ плочка.Питам защото онзи ден ми докараха новото АНГЛИЧАНЧЕ (витара) и понеже ми дават три разновидности на газифициране та се обрьщам кам вас.етого и моя кош
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от boby2; 24-01-10, 12:49.

Коментар

2 и 3 снимка са по-добрият вариант ;

Коментар

Този спортен филтър мисля, че хич не е хубаво да е там над колекторните тръби.
                      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

То "Коша" ти кат моя бе .Моята "плочка"(в комплект с "гърмялка") на газовата е някъде посредата.След меката връзка,монтирана на алуминиевата тръба.Работи добре.По мое мнение колкото по-близо до дроселовата клапа-по-добре.А най-добре прежали някой лев повече и сложи газов инжекцион.Сега вече разликата е малка (Аз като е слагах беше около 900-1000лв по-скъпа от обикновенната.)
                        Успех!
                        Прикачени файлове
                        Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

От това, което си пуснал, снимка не е добра идея, въпреки, че доста съм виждал така направени. Пътя на газта е много дълъг с последствията от това. "Спортния" филтър въобще си го избий от главата. Вариант 3 изглежда добре, а опцията ГИ никак не е за пренебрегване. Варианта на Nikman също е приемлива алтернатива. Все пак ... предвид цената на ГИ, ако не те хапе твърде много кризата, си е за предпочитане сякаш.
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                            То "Коша" ти кат моя бе .Моята "плочка"(в комплект с "гърмялка") на газовата е някъде посредата.След меката връзка,монтирана на алуминиевата тръба.Работи добре.По мое мнение колкото по-близо до дроселовата клапа-по-добре.А най-добре прежали някой лев повече и сложи газов инжекцион.Сега вече разликата е малка (Аз като е слагах беше около 900-1000лв по-скъпа от обикновенната.)
                            Успех!
                            И с така монтирано газово ти гори 8.0 - 8.5 ?

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                              Успех!
                              колега ще избера твоя начин на газифициране защото коша ми е апсолютно като твоя (ретко срещан кош).Досега гармяла ли тие и колко ти гори.БЛАГОДАРЯ за снимките

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X