колеги от много идеи иразлични майстори глава ме заболя.моля ако някой знае как точно се монтира таз да каже .ЕТО ТРИ СНИМКИ ТРИ ИДЕИ
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моля дайте своето мнение
Свий
X
-
До: Моля дайте своето мнение
Предлагам следното - нека се появи топикстартер, и да каже какво точно го вълнува. Дали монтажа на АГУ или на спортния филтър. Че с така зададения въпрос и тези снимки само си гадаеме....Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Първоначално публикуван от gogomax Преглед на мнениеКплкото по-близо до дроселовата клапа толкова по-добре.
Коментар
-
И двете неща са зле, мое мнение, не съм привърженик на нито едното, а за пробването, нека ни пробва, ама после той като се пробва да не иска съвети като се скапе това и онова. Шегичка-успех на колегата в начинанието
Коментар
-
колеги извинявам се за не коректно зададения вапрос.имах предвид каде е най добре да се постави ТАЗ плочка.Питам защото онзи ден ми докараха новото АНГЛИЧАНЧЕ (витара) и понеже ми дават три разновидности на газифициране та се обрьщам кам вас.етого и моя кошПоследно редактирано от boby2; 24-01-10, 12:49.
Коментар
-
То "Коша" ти кат моя бе.Моята "плочка"(в комплект с "гърмялка") на газовата е някъде посредата.След меката връзка,монтирана на алуминиевата тръба.Работи добре.По мое мнение колкото по-близо до дроселовата клапа-по-добре.А най-добре прежали някой лев повече и сложи газов инжекцион.Сега вече разликата е малка (Аз като е слагах беше около 900-1000лв по-скъпа от обикновенната.)
Успех!Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year
Коментар
-
От това, което си пуснал, снимка не е добра идея, въпреки, че доста съм виждал така направени. Пътя на газта е много дълъг с последствията от това. "Спортния" филтър въобще си го избий от главата. Вариант 3 изглежда добре, а опцията ГИ никак не е за пренебрегване. Варианта на Nikman също е приемлива алтернатива. Все пак ... предвид цената на ГИ, ако не те хапе твърде много кризата, си е за предпочитане сякаш.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнениеТо "Коша" ти кат моя бе.Моята "плочка"(в комплект с "гърмялка") на газовата е някъде посредата.След меката връзка,монтирана на алуминиевата тръба.Работи добре.По мое мнение колкото по-близо до дроселовата клапа-по-добре.А най-добре прежали някой лев повече и сложи газов инжекцион.Сега вече разликата е малка (Аз като е слагах беше около 900-1000лв по-скъпа от обикновенната.)
Успех!
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнениеТо "Коша" ти кат моя бе.Моята "плочка"(в комплект с "гърмялка") на газовата е някъде посредата.След меката връзка,монтирана на алуминиевата тръба.Работи добре.По мое мнение колкото по-близо до дроселовата клапа-по-добре.А най-добре прежали някой лев повече и сложи газов инжекцион.Сега вече разликата е малка (Аз като е слагах беше около 900-1000лв по-скъпа от обикновенната.)
Успех!).Досега гармяла ли тие и колко ти гори.БЛАГОДАРЯ за снимките
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар