Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стържене при включено 4х4???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Стържене при включено 4х4???

Днес свалих лявата полуоска, почистих, избих втулката, за да я разгледам, натъпках с молибденова грес и сглобих.
    Шума изчезна, а напоследък беше станал постоянен.
    Цени на частите в Миркат:
    втулка - 27лв., двете семеринги - 17 и 18 лв. съответно.
    Засега ще карам така, да видя колко ще издържи преди пак да застърже.

Коментар

Тоя проблем някаде отпред в ляво мисля , че е и аз го имам. Когато е студено и има сняг и лед. Като отхема газта и се появява тоя шум (пристъргва 3-4 пъти и спира).

Коментар

И аз имам такъв проблем.При включени хъбове с скорост около 50км започва да стърже и се налага почти да спра за да изчезне шума.Вчера отворихме с колегата Меха главината.Смазахме ,гледахме и нищо нередно не видяхме.Проба и пак същия шумПри изключени хъбове го няма.Смених и гуми,понеже имах малка разлика в износването на предните две гуми/еднаква шарка,еднакъв размер/.Измерихме ги с рулетка,разлика от близо два см.в обиколките.Ефекта от смяната е нулев.Вече се чудя къде да търся причината?!Моля дайте идея
        Чавдар Владимиров
        0887/912075
        Ленд Ровър Диско 1
        Самуад в проект

Коментар

Я се разходи до Кубрат
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от чаро 4х4 Преглед на мнение
            Моля дайте идея
            Преди да пишеш чете ли?
            Хубаво сте гледали главината, но от грешната страна.

Коментар

Проблема е оправенпък Чавдар ще почерпи на Дунава

Коментар

Определено мисля ,че цялата простоти ще излезе от малкото грес в ръкава(испанска работа). На втулките им няма нищо .Прахоуловители и семеринги също са добре. Тази вечер сглобих , покарах 30 на км - нищо.В събота и неделя съм на бекас и поне 140 км. после ще ви информирам. защо да ходим до Кубрат колега ? А работи ли ви завода за кардани, че в Шумен нещо спряха.
                899180483

Коментар

Първоначално публикуван от aroren Преглед на мнение
                  Определено мисля ,че цялата простоти ще излезе от малкото грес в ръкава(испанска работа). На втулките им няма нищо .Прахоуловители и семеринги също са добре. Тази вечер сглобих , покарах 30 на км - нищо.В събота и неделя съм на бекас и поне 140 км. после ще ви информирам. защо да ходим до Кубрат колега ? А работи ли ви завода за кардани, че в Шумен нещо спряха.
                  За завода трябва да питам.Иначе има две работилници които ремонтират кардани .

Коментар

балансират ли кардани читаво. като знам че беше една измишльотина на ЦМИ с едни датчици . вършеха работа за нискооборотни машини. дано не ми се налага да идвам там. в КТА машината беше добра , като знам колко фланци оставих там за какви ли не кардани.
                    899180483

Коментар

Като , че ли всичко е наред. В ръководството никъде няма на какви километри да се подновява смазката. Ако някой има същия проблем да действа смело . Малко повече време дясната страна.
                      899180483

Коментар

Първоначално публикуван от aroren Преглед на мнение
                        Като , че ли всичко е наред. В ръководството никъде няма на какви километри да се подновява смазката. Ако някой има същия проблем да действа смело . Малко повече време дясната страна.
                        Интересно.. Др месец ще питам за малко повече инфо, сега ме няма
                        Николай
                        VITARA 1.6, 93 къса кабр
                        КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X