Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете ми да направя Самурая си на пружини!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Помогнете ми да направя Самурая си на пружини!

Коментар

Алекс дай малко инфо че се схванахме от чакане.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
        Алекс дай малко инфо че се схванахме от чакане.
        Да те почвам ли Той Дакара трябва да свърши първо някъде към 2013 година си готов

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
          Да те почвам ли Той Дакара трябва да свърши първо някъде към 2013 година си готов
          Ами то аз тогава мисля да се пенсионирам. Но до тогава мисля да ви покажа как ще върви Пуканката.

Коментар

Ето го Самоковския Самурай на пружини вече даже го продават,станал е интересен въпреки че някои неща на мен лично не ми допадат но все пак е някаква отправна точка за проекта на Вальо.
            Прикачени файлове
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

Това е неуправляемо. Мое мнение.
              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ако не сте го почнали и не ви се експериментира, взимайте някакво окачване от типа на Диско, Дефендър и Рейндж. Тоест отпред като компромис двуточково захванатите към моста носачи, а от зад 3-линк.
                Това окачване тип Ге е крайно неподходящо за траялна машина и дори трофи. Става за бегачки, освен ако Самурая не става бегачка.

Коментар

А освен че е неуправляемо, с тая височина, тия гумета и тия джанти, ще се обръща с поглед на всеки страничен наклон, по-голям от 20 градуса. Мое мнение.

Тая снимка е повече от показателна за твърдението ми:

ПП: Не виждам и клетката да има диагонали никъде. Иначе е направено красиво, но е неправилно според мен.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Подкрепям мнението на Андро за окачване тип Ленд Роувър,като най-лесен и компромисен вариант за трофи машина.
                    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                    тел.088четири 9едно9 4нула4
                    -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                      ...
                      но е неправилно според мен.
                      Разбира се че не е правилно.
                      Толкова вдигнат джип, предполага че ще се кара траял. Като се вдига трябва и да се разширява. Айде ще го разширим с фланци и джанти.
                      Окачването обаче не е за траялна машина. И да има някакви ходове, при тоя тип окачване оста на пиньона и кардана постоянно се мени зверски при артикулациите. Каретата ще са консуматив.
                      Задните пружини и амове не са където трябва. Кормилната и пахард- щангата трябва да са колкото се може по хоризонтални.

Коментар

Дано скоро видя до къдее стигнал моя проект.
                        Кой може да каже нещо повече за тези гумета.

Коментар

Търси в гугъла "Федима".

Коментар

И INSA я имат , Търсиш също както FEDIMA
                            899180483

Коментар

До къде я докарахте с ПУКАНКАТА или по-точно успяхте ли да я изровите от под снега, преди да падне новия...
                              Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                              Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от monter_m Преглед на мнение
                                До къде я докарахте с ПУКАНКАТА или по-точно успяхте ли да я изровите от под снега, преди да падне новия...
                                До никаде. Но Алекс ми ОБЕЩА че започва да я прави.Нали се стяга за Дакар.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X