Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Lift Kit

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за Lift Kit

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
    Пружини предни би трябвало да може да се купят от турците - те продават отделни компоненти от кита.
    Да, ама опита с тия пружини е ... меко казано "отчайващо незадоволителен" или по-просто казано - след 2 разходки падат по-ниско от оригиналните без подложки
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

С амовете нещата са много разтегливи. Има за 2 ама има и за 200
      Опприте обаче са доста сериозни. Но отдено струват 99,99+15£
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от ctef; 23-11-09, 21:45.

Коментар

Колега CTEF аз съм с такива амортисьори KYB - 3 пъти по евтини са от монро-то и са с 25 месеца гаранция и за сега за 1 година не са мръднали (струват по 92 лв и стотинки) . и на мен ми се вижда скъп този лифт. Поздрави

Коментар

За предните пружини аз се свързах със завода в Крън и съм сигурен, че ще намерим решение и после всеки ще може да си поръчва. Само, че не мога да се организирам когато съм в София да взема обещаната пружина от Павле. Не ми се сваля от моята и да я вдигам на трупчета, така че ако има някой резервна да я ползвам за общото благо и да му се пуска по куриер... Обещавам да му я върна после.
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
            За предните пружини аз се свързах със завода в Крън и съм сигурен, че ще намерим решение и после всеки ще може да си поръчва. Само, че не мога да се организирам когато съм в София да взема обещаната пружина от Павле. Не ми се сваля от моята и да я вдигам на трупчета, така че ако има някой резервна да я ползвам за общото благо и да му се пуска по куриер... Обещавам да му я върна после.
            Мога да помогна с пружина до петък мога да я пратя
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
              Това е добър вариант стига да се направят като хората .......
              Лудак

Коментар

Не се ли е измислило направо от някакъв автомобил да стават?Диаметъра е като на задните,но са с доста по-дебели витки...Предполагам,че пак Вартбургови идват мноого меки за целта ,задните Вартбургови пък широки....
                Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X