Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за Lift Kit

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за Lift Kit

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
    Пружини предни би трябвало да може да се купят от турците - те продават отделни компоненти от кита.
    Да, ама опита с тия пружини е ... меко казано "отчайващо незадоволителен" или по-просто казано - след 2 разходки падат по-ниско от оригиналните без подложки
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

С амовете нещата са много разтегливи. Има за 2 ама има и за 200
      Опприте обаче са доста сериозни. Но отдено струват 99,99+15£
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от ctef; 23-11-09, 21:45.

Коментар

Колега CTEF аз съм с такива амортисьори KYB - 3 пъти по евтини са от монро-то и са с 25 месеца гаранция и за сега за 1 година не са мръднали (струват по 92 лв и стотинки) . и на мен ми се вижда скъп този лифт. Поздрави

Коментар

За предните пружини аз се свързах със завода в Крън и съм сигурен, че ще намерим решение и после всеки ще може да си поръчва. Само, че не мога да се организирам когато съм в София да взема обещаната пружина от Павле. Не ми се сваля от моята и да я вдигам на трупчета, така че ако има някой резервна да я ползвам за общото благо и да му се пуска по куриер... Обещавам да му я върна после.
          OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
            За предните пружини аз се свързах със завода в Крън и съм сигурен, че ще намерим решение и после всеки ще може да си поръчва. Само, че не мога да се организирам когато съм в София да взема обещаната пружина от Павле. Не ми се сваля от моята и да я вдигам на трупчета, така че ако има някой резервна да я ползвам за общото благо и да му се пуска по куриер... Обещавам да му я върна после.
            Мога да помогна с пружина до петък мога да я пратя
            Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
            New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
              Това е добър вариант стига да се направят като хората .......
              Лудак

Коментар

Не се ли е измислило направо от някакъв автомобил да стават?Диаметъра е като на задните,но са с доста по-дебели витки...Предполагам,че пак Вартбургови идват мноого меки за целта ,задните Вартбургови пък широки....
                Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                X