Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви гуми за Витара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какви гуми за Витара?

Първоначално публикуван от aroren Преглед на мнение
    Колега нали ти е ясно ,че по истински разбирам нерегерат . интересно ми е след като знаеш какво отвратително време беше в шумен как ти се държа Витарата по леда - лошо нали , не че аз с Пирелито бях по добре.Относно диаметъра по калкулатор твоя р-р е Ф 734 мм. Не е зле .
    Всъщност ще ти пиша ЛС.
    Това с кавичките за истинските гуми беше лека закачка, не го приемай навътре
    На лед няма гума която да се справя добре, изключение са може би тези шипове, ама нали са малко нещо забранени... Иначе витарата се справи доста добре в сравнение с обикноените мпс-та 4х2, На моменти ги заобикалях като на слалом докато те си буксуват на воля Разбира се за снега по-добри ще са чисто зимни гуми, ако може нови, ама откъде толкова пари за два комплекта гуми... Калните стават и за снега, поне докато не е силно утъпкан.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

да бе и аз не мисля за зимни , то тогава ше станат 3 компл. В АЛ и КО имаше едни COOPER зимни обаче с с голям грайфер и добри канали . Препорчх ги на д-р В.Семков - много е доволен , но ги има само в 16"- много добър компромис. Когато отида в Бургас ще видя какви INSA имат и как стоят нещата с диаметрите. От кобрите съм се отказал - много тежки и с малък D. За FEDIMА гледам ,че представителя е в София.
      899180483

Коментар

То и моите са с шарка като "кобра" на малатеста.

За теглото си прав, ама какво да се прави-поговорката за пълното щастие я знаем всички...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X