Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обръщане дирекция на Витара от дясна на лява!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Обръщане дирекция на Витара от дясна на лява!

Другари и Другарки, имам следното питане
    Днес взех едно радиаторче за парното на Витарата, но ми се струва много малко ? Има ли други размери или е само този ?
    Прикачени файлове
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
      Другари и Другарки, имам следното питане
      Днес взех едно радиаторче за парното на Витарата, но ми се струва много малко ? Има ли други размери или е само този ?
      Това е. Наистина е малко, но докато стигнеш до него...
      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Много благодаря на TRENT за бързата доставка на витаровото табло.
        GSM 0877 08 99 19
        Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Най-сетне намерих време да разреша проблема с чистачките, всъщност решението се оказа много просто и ОЧЕизвадно, колегата Славин ако има желание може да си направи чистачките нормални преди зимата, ето и решението: реших да използвам английската машинка с рамената, но като я сложих се оказа че първоначалното положение на чистачките е горе вместо долу, помислих че проблема е механичен и след обстоен поглед върху двете машинки заедно с рамената не намерих проблем?! Значи е електрически, но се оказа че не и такъв, върнах се към изходно положение, явно не съм огледал добре нещата, оказа се точно така, на снимката по долу ще видите двете машинки, черната е тази от лявата дирекция, забелязва се че рамото е в друго положение, правите и английската така и всичко е наред, гайка 12, шлици и завъртате, е сега вече съм с изцяло обърната кола, личи си само по антената, до скоро

Коментар

Аз си имам и лява машинка и вътрешни рамена, но трябва да търся външни рамена, а и да ги сменям и за сега ме мързи.
            Благодаря за полезната информация.

Коментар

Надявам се всички да са изкарали добре коледните празници, стегнете се идват новогодишните и именните дни след нова година!Относно чистачките ще допълвам темата, обезателно при такава смяна от дясна на лява е нужно да се смени централната конзола на чистачката, това е пластмасата на която са захванати рамената и стои в средата на предницата, захваната е и с един болт и гайка под арматурното табло. Тя е огледална и двата ябълковидни болта са разменени и лявата чистачка излиза от предния прозорец!?

Коментар

Е бати ЕВАЛА КОЛЕГА!

Коментар

Много добра тема!Стра6ен си да се пазят возилата с десни волани!

Коментар

Ето малко допълнение към темата от днес. След като обърнах дирекцията забелязах, че видимостта от страничните огледала не е като на витара с лява дирекция, дефакто имам лоша видимост към съседното платно в ляво и непълна към мъртвата точка в дясно, това доста ме дразнеше и сега намерих причината. След размяната на стъклата само и липсата на резултат достигнах до извода, че в самата пластмасова сгъваема коруба на огледалото има проблем. Тъй като старите ми огледала не са електрически се наложи да извадя стъклото с механизма и да ги разменя и така изводите са следните:
                    1. стъклата за страничните огледала на дясна и лява дирекция са еднакви
                    2. самите коруби са различни, мисля че самият механизъм за отваряне на огледалото е с различен ъгъл

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                      самите коруби са различни, мисля че самият механизъм за отваряне на огледалото е с различен ъгъл
                      Така е, аз премерих от външния ръб на огледалото до долния заден ъгъл на рамката на стъклото на вратата и разликата беше 2-3 см. Проблема го реших като подложих на сгъвката парче кожен колан и вътре на стойката на моторчето.

Коментар

От: Обръщане дирекция на Витара от дясна на лява!

Колега какво направи със старото купе,пазиш ли го?

Коментар

Купето бе бракувано и разпродадено, какво ти трябва-цяло купе или части от него?

Коментар

Цяло купе ми трябва,че ми докараха едно за кърпене ама то извадено на 200 метра в близост до Титаник и мога да хвана ламарината за мекия таван само.Ако знаеш нещо ще съм ти много благодарен.

Коментар

От: До: Обръщане дирекция на Витара от дясна на лява!
                              • Здравей колега, ще можеш ли да ми пратиш чертежа за планката за серво и кормилен прът,че мисля като събера необходимите неща и да се постопли малко да обръщам моята витара, като мисля сам да си я правя по твоята тема
                                Благодаря предварително и за напред като започна ще имам доста въпроси ако не е проблем
                              • email:sirakov_bmp23@abv.bg
                              • пиша тук, а не на ЛС поради тази причина
                              • trent е превишил лимита си от лични съобщения и не може да приема нови докато не изтрие някои от старите.

Коментар

Здравей, ще видя какво мога да направя, но тя не е задължителна, просто е за подсилване на меката част на купето, можеш и сам да си измислиш, направи от картон по твоята и после огледално я нанасяш и готово. Успех, и ако я окъсаш, пиши или звънкай, за мен лично е по-добре да си направиш отделна тема и да пишеш и снимаш в нея. Пощата я позачистих, сори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X