Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Франко

Важното е,че ти си жив и здрав! Ей,потроши ми зестрата...
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Време му беше, Коле. Явно му е писнало от издевателствата ти. Заслужава отдих във вечните полета на Надин.
      Добре, че на теб нищо ти няма!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Важното е че ти си добре.
        Сега можеш да минеш на нисан или още по-добре г
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

ПатрУл за това магаре!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
            ПатрУл за това магаре!
            Малко му е за него само едно мъжко магаре
            Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
              ПатрУл за това магаре!
              Г-то идва по-евтино щото ем мостове с блокажи, ако е гъзар може и с три дифа да си вземе, ем отделна раздатка и нов агрегат се монтира със затворени очи.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Церемония няма да има, но още утре започвам да свалям разните неща от машината. Лебедки, врати, абе каквото може, и като дойде шлайфа-рязане на купе и клетка.
                Тази клетка, дето ме спаси от потрошаване... Ама няма как. Благодарен съм и, ама...

А вече започнаха да идват питания за части...
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ама ти успя ли да се обърнеш на пътя?

... да де, то пише.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Г-то идва по-евтино щото ем мостове с блокажи, ако е гъзар може и с три дифа да си вземе, ем отделна раздатка и нов агрегат се монтира със затворени очи.
                    Не са лоши машини, но там данък "марка" е много голям, а аз не обичам да плащам данъци.

Отделно от това-друг проект скоро няма да има.
                    Купувам си гарсониера за да дам свобода на момчетата в сегашния апартамент, а това го правя с кредит от банката. И докато не го изплатя-всичко което идва като постъпления ще отива за погасяване на кредита.
                    Поне 4-5 години...
                    Та засега ще си постегна маверика, и май ще си купя каравана, да ходя с нея по състезанията като зрител или съдия. Няма да се развеждам с офроуда, ама и не мога да давам пари за чесане на краста, след като ще ми тегне такъв заем.

А с проекти в главата ми е пълно, ама...

Коментар

Голям късмет пу-пу, не само си се отървал без травми, ами и не е имало някой в насрещното......

Коментар

Коле да му приготвя ли паметник? Така е изоставите и ти отмъсти за дето го даваш на друг да го кара!Отърва се от теб добичето....Успех с другите проекти!
                        driving Offroad .. IPSC shooting and hunting

Коментар

Кольо,важното е че си жив и здрав!Другото е ала бала.Напълно те разбирам като говориш за пари и чесане на краста.От една черга сме.И аз искам много работи ама няма.Някои неща в живота са по-важни от хобито и чесането на крастата,и това ти го знаеш много по добре от мен.Радвам се че си жив и здрав,и искрено ти желая скоро,или след време пак да се радваш на джипка за състезания.
                          Yamaha Yz450F
                          Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                          Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                            Голям късмет пу-пу, не само си се отървал без травми, ами и не е имало някой в насрещното......
                            Въобще не влязох в насрещното. Франко е добре възпитан, и даже при катастрофа не се пречи на другите участници в движението.
                            Целия екшън стана само в моето си платно, ама пък тъкмо бях изпреварил една астра с ремарке...
                            Абе като превключвах от 5 на 4 ми стори, че джипа се залюля повече отколкото друг път, и като ускорих, и пак на 5-пак се позавъртя малко повече, ама понеже е без един амортисьор отзад, а другия работи с 20-30%-доста се люлееше задницата и не ми направи много впечатление.

Ма свърши де, всичко е добре когато свършва добре.

Коментар

Късметлия си, както обикновено. Искам да купя окачването, ако не е прекалено скъпо. Наздраве.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Няма ли някой мераклия пак да го върне от мъртвите? Така на части е малко недостойно за тази бойна машина.
                                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X