Важното е че ти си добре.
Сега можеш да минеш на нисан или още по-добре г
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Г-то идва по-евтино щото ем мостове с блокажи, ако е гъзар може и с три дифа да си вземе, ем отделна раздатка и нов агрегат се монтира със затворени очи.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Церемония няма да има, но още утре започвам да свалям разните неща от машината. Лебедки, врати, абе каквото може, и като дойде шлайфа-рязане на купе и клетка.
Тази клетка, дето ме спаси от потрошаване... Ама няма как. Благодарен съм и, ама...
Г-то идва по-евтино щото ем мостове с блокажи, ако е гъзар може и с три дифа да си вземе, ем отделна раздатка и нов агрегат се монтира със затворени очи.
Не са лоши машини, но там данък "марка" е много голям, а аз не обичам да плащам данъци.
Отделно от това-друг проект скоро няма да има.
Купувам си гарсониера за да дам свобода на момчетата в сегашния апартамент, а това го правя с кредит от банката. И докато не го изплатя-всичко което идва като постъпления ще отива за погасяване на кредита.
Поне 4-5 години...
Та засега ще си постегна маверика, и май ще си купя каравана, да ходя с нея по състезанията като зрител или съдия. Няма да се развеждам с офроуда, ама и не мога да давам пари за чесане на краста, след като ще ми тегне такъв заем.
Коле да му приготвя ли паметник? Така е изоставите и ти отмъсти за дето го даваш на друг да го кара!Отърва се от теб добичето....Успех с другите проекти!
Кольо,важното е че си жив и здрав!Другото е ала бала.Напълно те разбирам като говориш за пари и чесане на краста.От една черга сме.И аз искам много работи ама няма.Някои неща в живота са по-важни от хобито и чесането на крастата,и това ти го знаеш много по добре от мен.Радвам се че си жив и здрав,и искрено ти желая скоро,или след време пак да се радваш на джипка за състезания.
Yamaha Yz450F
Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
Всичко с ''рошави''гуми!
Голям късмет пу-пу, не само си се отървал без травми, ами и не е имало някой в насрещното......
Въобще не влязох в насрещното. Франко е добре възпитан, и даже при катастрофа не се пречи на другите участници в движението.
Целия екшън стана само в моето си платно, ама пък тъкмо бях изпреварил една астра с ремарке...
Абе като превключвах от 5 на 4 ми стори, че джипа се залюля повече отколкото друг път, и като ускорих, и пак на 5-пак се позавъртя малко повече, ама понеже е без един амортисьор отзад, а другия работи с 20-30%-доста се люлееше задницата и не ми направи много впечатление.
Ма свърши де, всичко е добре когато свършва добре.
Коментар