Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Франко

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Какво направих днес за любимата "Витара"

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
    Що не пробваш някоя Фероза-знаеш ли може и да ти хареса...
    Ферозата има горе-долу същите проблеми като Витарата. Слаб преден диф, малки ходове отпред, проблемни заради торсионите, отзад при як зор нерядко се чупят ресори...
    Може би е една идея по-здрава, в смисъл по-солидно направена откъм окачване.
    Аз съм си доволен от Ферозата, но според мен, джип с цели мостове е правилния избор.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Коле вземи си изтрий малко съобщенията че не могат да ти се пращат лични!!!!!!
      TG

Коментар

Коле-защо не обелваш нито дума за един автомобил(някакъв бял)на траяла до езерото в Стара Загора го мернах за миг по трасето.....Май мина първи-но явно не впечатли никой?Дали не беше на цели мостове и пружини.......
        Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D

Коментар

Коле, ей сега разтребвах малко в бокса и намерих една излишна щанга. Какви са шансовете да е твоя? От Жигулка или Москвич е, доста стара.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от stasco Преглед на мнение
            Коле-защо не обелваш нито дума за един автомобил(някакъв бял)на траяла до езерото в Стара Загора го мернах за миг по трасето.....Май мина първи-но явно не впечатли никой?Дали не беше на цели мостове и пружини.......
            Нямам пари за тойота...
            Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
            Коле, ей сега разтребвах малко в бокса и намерих една излишна щанга. Какви са шансовете да е твоя? От Жигулка или Москвич е, доста стара.
            Шанса да е моя е 100%
            От москвич е. Когато имам път към теб ще мина да си я взема, че ми е ценна.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ше ти я донеса като идваме ... само дето не знам кога ще е това, но сигурно ще е преди ти да дойдеш Ей сега я мятам във Витарника, да не я забравя.

... Абе, да взема да ти продам моята Витара ли? Ама жената ще ме убие

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Бе и това си го мисля. Не ми се сменя марката много, но ще видим какво ще дойде по лентата когато дойде момента.
                Там има друг проблем(поне за мен)-голямата кубатура води до по-голяма застраховка, а конете над 100-до голям данък. За мен си е разход. Не, че парите дето давам за чаркалаци не покриват няколко пъти тези рекети, но като чуя за данък 120 лева ми прилошава. На фона на 16 лв за витарата.

Въртят ми се едни грешни мисли за възстановяване на тази витара и слагането на мост от УАЗ отпред, но май не си ситрува. Много ръжда има по моята, а и има доста неща за оправяне, не излиза сметката...
                За сега няма да бързам да я разкулачвам, пък по-натам ще видим.
                Значи при липса на средства за друга, мислите ти изобщо не са грешни! В друга тема видях, че имаш заваръчна техника. Подписа също ти е красноречив! За сбирката бях взел едно каре за теб, а Мони от Самоков носеше и две полуоски, но ти ни изненада с друга повреда. Имам отрязана тръба от шаси с ушите за А-рамото. Мога да ти я пратя. Като я смениш и я усилиш с подходящите тръбички на някои места ще държи с години. Предполагам, че ще ти трябва и кардан. Ако ще я караш и възстановяваш свиркай. Целият мост си е голяма заигравка и изисква време и средства, а ако си вземеш една полуоска от 16 V втора употреба и си завариш "блокираш" задния диф. ще ти свърши мъката със счупените карета и ще имаш по-проходима горска Витарка.
                0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                  Значи при липса на средства за друга, мислите ти изобщо не са грешни! В друга тема видях, че имаш заваръчна техника. Подписа също ти е красноречив! За сбирката бях взел едно каре за теб, а Мони от Самоков носеше и две полуоски, но ти ни изненада с друга повреда. Имам отрязана тръба от шаси с ушите за А-рамото. Мога да ти я пратя. Като я смениш и я усилиш с подходящите тръбички на някои места ще държи с години. Предполагам, че ще ти трябва и кардан. Ако ще я караш и възстановяваш свиркай. Целият мост си е голяма заигравка и изисква време и средства, а ако си вземеш една полуоска от 16 V втора употреба и си завариш "блокираш" задния диф. ще ти свърши мъката със счупените карета и ще имаш по-проходима горска Витарка.
                  Евала, за което, но Ванка, Кольо има по-голям проблем, закърпването е лесна работа и не е проблем за него, витарката е на издихание, шасито е 50%мъртво, купето е попиляно, аз също имам тези части и не съм ги пуснал за продан, тъй като не са в завидно състояние, и съм си ги оставил за критични състояния, но все пак нека Кольо си каже и един модератор да направи отделна тема и да премести мненията, не касаещи тази там, че я оспамихме

Коментар

За спаменето си прав. Нека мненията касаещи моята барака да бъдат преместени в темата за витарата. Ей сега ще се свържа с някой модератор.

За другото-пак си прав, но не напълно. След поста на Иван Попов май започна да ме обзема ентусиазъм, и може да направя едно пълно преобразяване. Нека да си помисля още малко, да посмятам малко, да си видя възможностите, и ще решавам какво ще става.

А за купето пък изобщо не си прав. Ако не ме беше страх от полицаи-щях да го махна изцяло, че знаеш ли колко тежи
                    Ако се стигне до възстановяване купето и вида му ще ми са последната грижа.

Коментар

И аз ще ти се радвам от сърце ако се захванеш с преобразяването на това, което имаш по свой образ и подобие. Всички ще помагаме с каквото можем.
                      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

• От: И аз съм вече с Витара.

Още малко и ще ме навиете да започна преобразяването.
                        Малко се плаша, че гаража ми е тесен, а за сериозна работа трябва да се махне купето.
                        Ще видим. Утре ще отида да се консултирам с един спец по УАЗ относно моста, и понеже съм в отпуск-може и да започна разглобяването. А дали ще е разглобяване за ремонт, или за продажба на части-все още не знам, ще се решава в движение.

Коментар

Коле, що не вземеш да я поизмиеш малко и да и направиш един по-сериозен преглед. Дали няма поражения по задния мост, по скоростната, къде колко е скъсана рамата (съмнява ме да е само онова отзад), доколко могат да се изправят рогата на макферсона и така нататък. Ентусиазма е хубаво нещо и съм сигурен, че ако се закучиш, ще я оправиш, въпроса е струва ли си загубеното време и нерви? И пари. Щото ясно, че ако след това пак ще троши по каре на час, става малко безсмислено.

Една Самурайка (стига да се събираш вътре де) с мотора на Витарката ще е интересно животинче. Ако вместо фланци вземеш, та и сложиш и едни читави джанти с нужното ЕТ, айде бронтозавъра готов

П.П. Опа, закъснял съм с писането

П.П.П. Прави като Калаша - купето високо нагоре и на 4 варела, шасито в гаража. И не прави като мен, да си изкъртиш ламбда-сондата, докато вдигаш купето...

Коментар

Коле, аз си купих здрава рама за 200лв, ако това те спира.
                            От тук:http://www.offroad-bulgaria.com/show...=103481&page=1
                            Но ако няма да слагаш цял мост отпред, и според мен се губи смисъла на заигравката.
                            Подкрепям колегата по-горе. Една самурайка с моторче от витарка и джантички 8JX15 ET-44 с гумички 235/75/15 Кобрички... От тоя род нещица.
                            Пък, ако закъсаш някъде, вземаш я на ремък и дома.
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Още малко и ще ме навиете да започна преобразяването.
                              Малко се плаша, че гаража ми е тесен, а за сериозна работа трябва да се махне купето.
                              Ще видим. Утре ще отида да се консултирам с един спец по УАЗ относно моста, и понеже съм в отпуск-може и да започна разглобяването. А дали ще е разглобяване за ремонт, или за продажба на части-все още не знам, ще се решава в движение.
                              Коле само казваш и товаря Пътната помощ със целото оборудване от сервиза и пристигам при теб на помощ да възстановяваме Витаралясника (само шефа да ме пусне че все още нямам право на отпуск...)
                              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Аз още не съм решил какво ще правя, а вие вече сте я подкарали пустата и витара...

Утре като сляза в канал ще му мисля.
                                Е, все пак благодаря за акълите и предложенията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X