Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скоростна кутия на Самурай.Проблем при сглобяване!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Скоростна кутия на Самурай.Проблем при сглобяване!

почвам да се убеждавам,че тея Миркат,са страховити печелбари и мошеници,както се пишеше в доста теми из форума-
    това с лагерите -не толкова много,но как ти се струва лагер главина-маккормик/трактор/ -712лв. комплект.т.е. два лагера.

Коментар

Ми тя темата нали е за лагери ще ти кажа и цената която ми казаха за заден лагер искаха ми 96 лева самия лагер е стандартен и струва от 4 до 15 лева във всеки магазин за лагери.Незнам кво има в тоя лагер за 96 лева ма не съм убеден в правилноста на цената.
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
        Ми тя темата нали е за лагери ще ти кажа и цената която ми казаха за заден лагер искаха ми 96 лева самия лагер е стандартен и струва от 4 до 15 лева във всеки магазин за лагери.Незнам кво има в тоя лагер за 96 лева ма не съм убеден в правилноста на цената.
        Миналата година сменях лагер на предна главина на мицко. Като обявих във форума на мицубиши, че се каня да слагам тайвански лагер за 10 лева, колегите там ме изядоха жив и си взех оригинален за 75. И к'во? Преди 2-3 седмици като се шибнах в една дупка около Кнежа и айде сега пак лагер. Да де, пре..ах и джантата, ама не ми е първа кола все пак, а дупките в БГ не са от вчера, просто е несериозно да сдаде от толкова.

На една тойота...нек'ъф терцел беше, с 4х4, обратната история. Искаха за оригинален лагер на същото място 90 кинта. Сложихме тайвански за 8. Оттогава 1 година яка гонка по асфалт и 3 години само на зверска гонка на черно, ми не е мръднал. Мога и да продължа с примерите, една маздичка вече 3та година търкаля всеки ден с лагер за 12 лева на предно дясно, никакъв проблем.

Та как да ти кажа, цените и качеството което получаваш за тях напоследък са пълна мистика...
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

От: До: Скоростна кутия на Самурай.Проблем при сглобяване!

В интернет има готови китове за ребилд, обаче само синхронизатори не се предлагат... Имате ли идея от къде може да се вземат само те или евентуално по еденично ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X