Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Витара проблем

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
    Благодаря за изчерпателния отговор. Надявам се, че не са някои кожудери, които взимат ей така парите на бедните хора!
    те все едно вземат. закараи я на маистор че да има после кого да мъмриш
    понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
    JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
    Honda Shadow VLX 600 - 1999
    FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
    Влади

Коментар

Маисторите са добри ако ходиш там търси Нено доста е добър ползвам постоянно услугите му и служебно и нлично нямал съм проблеми до сега.
      Suzuki VITARA 2.0TDI

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
        Колеги моля за съдействие. Вчера бяха забравени фаровете на Витарата в следствие на което акумулатора беше напълно изхабен. Заредих го 24 часа, днес го сложих, запалих колата и на пръв поглед всичко си беше наред. Сега и проблема: той се състои в това, че никъде няма ток. Имам предвид фарове, радио, клаксон, алармата (с централно заключване съм), в купето лампиона не работи както и лампичките, намиращи се до огледалото за задно виждане. Стоповете също не работят!
        Бушоните в купето под таблото са сменени преди 4 месеца и не мисля, че ще е от тях проблема. Само предполагам, че може да са другите бушони в двигателния отсег. Ако някой знае нещо по зададения проблем моля да сподели!

Поздрави
        Здравейте колеги.Използвам темата за да задам и аз един въпрос.Консултирал съм се с майстори и всеки от тях ми дава различно мнение.Разчитам само на вашето мнение.Така-става въпрос за Витара 97г 2000куб.136кс.При запалване но само когато е загряла достатъчно около 10-20сек оборотите са много ниски почти ще изгасне мотора а след това се нормализират изведнъж.започна да го прави все по често а колата я имам от около месец.моля ви за отговор ако на някой от вас му се е случвало нещо такова.И още нещо-посочете ми някой добър майстор на Витара от Бургас.Просто не знам къде да отида.Предварително ви благодаря колеги.Наистина разчитам само на вас за мнение.

Коментар

Опита ли да чукнеш педала на газта за да вдигне малко обороти? Резултат ?
          Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
          /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X