Колеги, на някой да му се намира такъв комп? Сега се връщам от сервиза. Изгорял е някъкъв процесор и не подлежал на смяна. Сега трябва да търся точно такъв компютър, но майстора каза, че една буква или цифра да не съвпаднат и не ставал. Лошо, много лошо почвам да се замислям за варианта жигулски двигател. Моля ви, ако някой има или знае къде има нека да пише. Ако може и цена ориентировъчно. Предварително благодаря на всички. Ще опитам сега да кача снимките.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Проблем с компа на самурая

Свий

X
- 

Проблем с компа на самураяТагове: Няма

- 

До: Проблем с компа на самурая

Ооооо,Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнениеОт коя година е тоя Самурай?Знаеш ли какво производство?Предполагам е моноинжекция?И не бързай да се отчайваш! забравих да пиша, 91г. Да, моно инжекция, но за производство не знам. Как да не се отчайвам?! Сега звъня на всички обяви в мобилето и няма за Витари. Има, но за Самурай не открих. забравих да пиша, 91г. Да, моно инжекция, но за производство не знам. Как да не се отчайвам?! Сега звъня на всички обяви в мобилето и няма за Витари. Има, но за Самурай не открих.  
 Коментар
- 

Е само на газ става, но преди седмица дадох 200лв за бенз. помпа, а като ходя на лов и риба потрябва си бенэина да знаеш. Друго си е ако не иска на гас, само превключвам на бензин и газ, а като знам къде ходя там и трактор трудно би ме измъкнал. Как да проверя дали става от суифт? Кой ще ми даде комп? Не вярам в някоя авто морга да се навият само за проба.Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнениеАко си на газ и имаш искра - можеш и без компютъра да караш.
 Провери от суифт дали не става. И недей гледа етикетите - дори и друга марка да е, пак може да е същия - трябва да се пробва.Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 02-02-09, 15:41. Причина: Моля Ви, преди да публикувате, проверете как сте написал мнението си.
 Коментар
- 

В моргите дават да се пробва защото дори те не знаят дали въпросния комп е работи,а от там идва и другата тънкост ако случайно оцелиш компа разменяш платките и им казваш че не става те сверяват номера но кутията уверяват се че е същия и ти връщат парите те сверяват номера но кутията уверяват се че е същия и ти връщат парите 

А тва за жигуловия двигател дето спомена няма ли да е по-добре и по-лесно да направиш твоя карбуратор.
 успех.
 Коментар
- 

А това е добре значи трябва да дойда до Бургас самурая е там и да търся по авто моргите.Първоначално публикуван от player_1 Преглед на мнениеВ моргите дават да се пробва защото дори те не знаят дали въпросния комп е работи,а от там идва и другата тънкост ако случайно оцелиш компа разменяш платките и им казваш че не става те сверяват номера но кутията уверяват се че е същия и ти връщат парите те сверяват номера но кутията уверяват се че е същия и ти връщат парите 

А тва за жигуловия двигател дето спомена няма ли да е по-добре и по-лесно да направиш твоя карбуратор.
 успех. А колега карбуратора си е на ред компа се скапа.За това си мисля да сменям двигателя с жигулов или ладов приди съм карал такива коли и никога не съм оставал на пътя ще запилиш малко чукчето ще смениш я привода ще бутнеш тук там и пак газ.А и този двигател дето е на самурая е супер ноооооо А колега карбуратора си е на ред компа се скапа.За това си мисля да сменям двигателя с жигулов или ладов приди съм карал такива коли и никога не съм оставал на пътя ще запилиш малко чукчето ще смениш я привода ще бутнеш тук там и пак газ.А и този двигател дето е на самурая е супер ноооооо тея компютри. тея компютри.
 Коментар
- 

Точно за конверсия към карбуратор мислих да ти предложа и аз.
 Направи си сметка,тръгнеш ли по пътя за търсене на компа колко ще ти излезе.А и до колко надежден ще е?
 Става дори и с Жигулов (елементарен е за настрйка),но на карбураторен колектор.Не знам на моноинжекцията как е фланеца.Трябва да се провери.
 А задаването на аванса на искрата пак ли идва от този компютър или е независима система?
 Коментар
- 

В това е проблема няма искраПървоначално публикуван от eti Преглед на мнениещом имаш искра слагаи му един смукателен колектор със карборатор и забравяш.а и сигурно по евтино ще ти излезе от колкото да купиш компютър а делкото е с датчик на хол не знам дали ще пасне делко с чукче и наковалня.И после карбуратор и помпата за бензин я купих нова но e електрическа. а делкото е с датчик на хол не знам дали ще пасне делко с чукче и наковалня.И после карбуратор и помпата за бензин я купих нова но e електрическа.  
 Коментар
- 

Много конструктори са работили дълги години, докато направят безотказно безконтактно запалване и икономична инжекционна система. Но те са нищо пред българския майстор, който с теслата ще закове делко и карбуратор от лада. А ако не тръгне, направо цял двигател ще му забоде. От същата тази лада, която е конструирана през 60-те и оттогава технически не е усъвършенствана.
 Но самурая си е твой, ако искаш го направи с педали.
 Ако искаш съвет как да го направиш да върви на газ без компютър, мога да помогна.
 Ако обиколиш няколко морги и преровиш мобилето, няма да се наложи.
 Коментар
- 

колега аз съм двигател от витара моно инжекцион и съм с колектор и карбуратор от самураи в момента съм със оригиналното деалко на самурая но моито е електронно но ако сложиш със чукче със сигурност ше стане при всички случаиПървоначално публикуван от dianko71 Преглед на мнениеВ това е проблема няма искра а делкото е с датчик на хол не знам дали ще пасне делко с чукче и наковалня.И после карбуратор и помпата за бензин я купих нова но e електрическа. а делкото е с датчик на хол не знам дали ще пасне делко с чукче и наковалня.И после карбуратор и помпата за бензин я купих нова но e електрическа. Последно редактирано от eti; 03-02-09, 01:13. Последно редактирано от eti; 03-02-09, 01:13.
 Коментар
- 

Мобилето -вчера съм званял на всички обяви само за витара имат компютри.А това за ладовия двигател да съгласен съм с теб но педалите ще ги оставя за последно.Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнениеМного конструктори са работили дълги години, докато направят безотказно безконтактно запалване и икономична инжекционна система. Но те са нищо пред българския майстор, който с теслата ще закове делко и карбуратор от лада. А ако не тръгне, направо цял двигател ще му забоде. От същата тази лада, която е конструирана през 60-те и оттогава технически не е усъвършенствана.
 Но самурая си е твой, ако искаш го направи с педали.
 Ако искаш съвет как да го направиш да върви на газ без компютър, мога да помогна.
 Ако обиколиш няколко морги и преровиш мобилето, няма да се наложи. Ако знаеш как да го направя само на газ ми кажи тогава. Ако знаеш как да го направя само на газ ми кажи тогава.
 Коментар
- 

Благодаря за отговора ще пробвам а помпата електрическа ли ти е.Първоначално публикуван от eti Преглед на мнениеколега аз съм двигател от витара моно инжекцион и съм с колектор и карбуратор от самураи в момента съм със оригиналното деалко на самурая но моито е електронно но ако сложиш със чукче със сигурност ше стане при всички случаи
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар