Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дилема Къса-Дълга база ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дилема Къса-Дълга база ?

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
    и аз си търся такава моторетка
    От Германия или Италия, имам материал за тема как може да се смени двигателя от 1.6 на 2.0 16V.Ако някой е замислил такъв проект може да я пусна.
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Eдин приятел си взе такава V6 с клима,ел,автомат с докарване и рег. му стъпа на 7000 лв. колата наистина е много добра !
      Интересното е , че си погорява и то не малко 13-14
      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
        Eдин приятел си взе такава V6 с клима,ел,автомат с докарване и рег. му стъпа на 7000 лв. колата наистина е много добра !
        Интересното е , че си погорява и то не малко 13-14
        Тц, V6 е друга бира, интересно на Орлин късата база с такъв двигател колко харчи.Орлине я сподели с нас тази полезна информация и кажи дали ще идваш на Срещата в Ст.Загора

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
          От Германия или Италия, имам материал за тема как може да се смени двигателя от 1.6 на 2.0 16V.Ако някой е замислил такъв проект може да я пусна.
          Ми дай я тук - ако някой е замислил - ще си прочете

На Орлин му харчи 18/100, ама ако го пуснея на 1,6 8v ще харчи 45-55/100 с неговото каране (и това, ако не бърза )
          Последно редактирано от upi; 25-12-08, 02:27.
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Мите ти поне виждаш за какво става дума, няма продаване в момента.
            Тази ми грабна окото
            http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...681&f1=details

Абе пак си гледал без очила...къФ голям V6 са и залепили отзад

Коментар

Някъде бях чел, че V6 се слага на дългата база, а четворката 2.0 на късата. Дълга можеш да вземеш(ако намериш) 1.8 сайдкик. На коне поне добре го докарва - към 120 е.

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_j Преглед на мнение
                Някъде бях чел, че V6 се слага на дългата база, а четворката 2.0 на късата. Дълга можеш да вземеш(ако намериш) 1.8 сайдкик. На коне поне добре го докарва - към 120 е.
                Няма добри отзиви за този 1.8 матор.На сузуки Балено има такъв ама си е японски и сигурно ще е читав.Дават го към 122 коня.

Коментар

Ванка, време ти е да се ориентира, кое си трябва и кое не...
                  Гледам, по-горе се интерисуваш колко харчи, ако това е важно за теб, карай си Витарката, не се оглеждай за друга кола...
                  Интересуваш се от конските сили... Ще ходиш се "бегаш" с гоУфовете ли?
                  Виж, въртящия момент, е друга бира... както и целите мостове, или ходовете, примерно.
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Тц, V6 е друга бира, интересно на Орлин късата база с такъв двигател колко харчи.Орлине я сподели с нас тази полезна информация и кажи дали ще идваш на Срещата в Ст.Загора
                    Привет!
                    Ами Ваньо ако я карам нормално...сиреч с 90-110 извън града някъде около 8-9 литра бензин и 9-10 оки газ...
                    В града около 10-11 оки газ или бензин...
                    Ма както си я настъпвам...повечко...
                    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                    .................................................................................................
                    Е. Абу

Коментар

Ванка, аз съм се замислил за един тунинг на раздатката от тия дето Явор Вромос почва да ги внася. Може би ще реши част от проблемите с мощността на "малките" скорости.
                      0888 315 794
                      LZ1UPI
                      A1 (Rh+)

Коментар

Привет!
                        И това е решение, но маторя на магистрала си е пак същия...
                        Пък не знам защо бягате от V6...
                        Шефа има такава и мога да споделя с вас мнение...
                        И Никито може да сподели с нас впечатления и да даде мнение...
                        Не съм забелязал да харчи кой знае колко повече от моята пък вървежа и е шест...сравнявайки ги с моята съм длъжен да кажа, че шестака има къде, къде по нервен матор от моята...сиреч динамиката на маторя е по добра...
                        Аз най си харесвам Витарата на кака Мими...щото е с 2,5 литров матор...ми ко да направя...грандоман съм...
                        Мисля някъде бях споменал, че лятото ги засякох с пасатора, обаче си личеше как яко си дърпа Витарката, но за това Светльо и Мимито могат да споделят с нас...
                        Последно редактирано от hun_ter; 25-12-08, 20:59.
                        Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                        .................................................................................................
                        Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                          Привет!
                          И това е решение, но маторя на магистрала си е пак същия...
                          За магистралата - Легасито или Вояджър-а
                          0888 315 794
                          LZ1UPI
                          A1 (Rh+)

Коментар

Честита Коледа на всички!Иване какво е това нещо което си харесал(Витара дълга база)?Да не си решил да напускаш офроуда,и да ставаш автобусен шофьор??

Коментар

Първоначално публикуван от v.kolev Преглед на мнение
                              Честита Коледа на всички!Иване какво е това нещо което си харесал(Витара дълга база)?Да не си решил да напускаш офроуда,и да ставаш автобусен шофьор??
                              Ей го и тоя почна да се изказва за автобусите!
                              Колега, не знам какво караш, но явно не си карал дълга витара. Първо покарай една вдигната и с прилични гумета (за каквото говори Ванката, пък после пак си кажи мнението.
                              0888 315 794
                              LZ1UPI
                              A1 (Rh+)

Коментар

Наскоро имах възможност да се порадвам на добре и качествено счупен v6 2.0 v16.Тя машината хъркала , но никои не и обърнал внимание, докато тя не им обърнала внимание сама.Износен успокоител , обтегача накрая се предал и резултата-прескочила верига, 16 клапана със S obразна форма, малко износен корпус на водната помпа защото веригата е поработила върху него.
                                Хора ако ще си вземате такова нещо се подгответе с дълбоките джобове, щото въпреки че е с верига понякога стават бели-износват се успокоители, обтегачи , а це ните......не е истина,цитирам:
                                вериги-4бр - 3000лв/все пак и веригите се износват/.
                                клапан-16бр x 50лв
                                Учудващо за мене решение от страна на японците-водната помпа се върти от ангренажната верига.Покрива се от ангренажния капак.Смяната и е .....но не е невъзможна.За сметка на това уплътняването на изхоният и тракт с 1 о пръстен ми звучи меко казано"на добра воля',а течовете от там, ако въобще ги видиш след като я събереш, се отстраняват с повторно упражнение -да разглобим половината мотор.
                                Странно за японски автомобил -- как пък не можаха да направят отворите на гарнитурата на главата за цилиндъра кръгли, а многоъгълни.Смешно.
                                Допреди сблъсъкът ми с този мотор бях голям фен на v6, сега-само редови.
                                Освен че цените са такива частите идват само по поръчка.
                                А ако си калкулирате грубо цената на подобен ремонт , спокоино може да си вземете следващата витара а тази да я ползвате като-четири квадрата недвижима собственост в центъра на града.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X