Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дилема Къса-Дълга база ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дилема Къса-Дълга база ?

Дългата Витара е "дълга",колкото късото Паджеро
    Прикачени файлове
    Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Точно за това говорех(споменатото в горния пост).Това нещо е едно нищо.Нито голям джип удобен за експедиционен,нито за off... със съвършенството на къса Витара.(лично мнение)

Коментар

Това нещо е почти толкова проходима колкото късата витара (на места и по-проходима , а си има и багажник и е доста по-комфотна от късата (и поне си има 5 врати - това си е всеобщо мнение)
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Значи ще става "вратар",с толкова много врати.(извинявай не се сдържах)

Коментар

Бла-бла .... тук вече е казано кое защо и как http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36236
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Мен проходимостта си ме устройва, дори смятам че на повечето места дългата е по проходима от късата, а комфорта и удобството да караш къс джип с 5 врати и нормален багажник са несравними .
              Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                Мен проходимостта си ме устройва, дори смятам че на повечето места дългата е по проходима от късата, а комфорта и удобството да караш къс джип с 5 врати и нормален багажник са несравними .
                +5
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Като направиш едно лифтче от 10тина инча и едни 35ци и дългата база става къса изведнъж...
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    Като направиш едно лифтче от 10тина инча и едни 35ци и дългата база става къса изведнъж...
                    Ма а де ... че и твойта си е баш дълга

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                      Ма а де ... че и твойта си е баш дълга
                      Аз нека намеря едни 44ки, и после ще си говорим дали е дълга .
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Е Добри , да не си решил да продаваш дългата Витара та така я хвалиш ? Понеже имаш и опит с късата та ми е много чудно къде точно дългата е по-проходима от късата при еднакви екстри по обурудването им !
                        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                          Е Добри , да не си решил да продаваш дългата Витара та така я хвалиш ? Понеже имаш и опит с късата та ми е много чудно къде точно дългата е по-проходима от късата при еднакви екстри по обурудването им !
                          На деренца с бабунки ... дори и на баири ми се струва че е по добре ... не съм сигурен още но ми прави впечатление че много леко минава баирчета дето с късата виждах бая зор ... другото е че много по рядко се окантарва въпреки че амортисьорите ми са къси и нямам никви ходове .

Коментар

Колега void май наистина искаш да си продадеш дългата Витара?Как е възможно да се окантариш по лесно с късата от колкото с дългата Витара?Май "гледаш и не вярваш на ушите си"?

Коментар

Първоначално публикуван от v.kolev Преглед на мнение
                              Колега void май наистина искаш да си продадеш дългата Витара?Как е възможно да се окантариш по лесно с късата от колкото с дългата Витара?Май "гледаш и не вярваш на ушите си"?
                              Не знам, така ми се струва а витарата не се продава .

Коментар

Разбира се че дългата се окантарява по трудно.
                                Пише го в учебника по геометрия за осми клас.
                                Затова и като се смята RTI индекс, във формулата участва и базата. Иначе дългите ще са номер едно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X