Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Купих си Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Купих си Витара

Какво ще кажете за въздушен филтър K&N? Пише, че подобрява доста работата на мотора, сваля разхода и се чисти /мие/ след 50000км?

Коментар

Да Иван Попов каза за някаква такава добавка като от смяна до смяна харчи 1 литър а така без нея на 1000 км 1 литър си отива.При мене за 1160км налях 2 кила масло ако пак покаже толко ще я отваряме
      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

На моята Витарка днес ще и сменям маслото,навъртях 9900км за една година За което време ми е изгорила около 0.5 литра-от макс до средата на щеката.Смятам,че нормално е да изгори най-много до минимума на щеката Използвам масло 10W40 (SL) полусинтетика.Карам предимно градско.
        За филтрите K&N-не се сменят,а се чистят и "смазват" с подържащи K&N течности на 10 000км,които се продават отделно.
        Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
          Да Иван Попов каза за някаква такава добавка като от смяна до смяна харчи 1 литър а така без нея на 1000 км 1 литър си отива.При мене за 1160км налях 2 кила масло ако пак покаже толко ще я отваряме
          Вчера налях добавката и ще кажа какъв е ефекта след 2000-3000 километра. Ако не стане нищо ще сменяме гимички на клапаните.

Коментар

nikmаn На тебе няма и как да ти пипа маслото при положение че я караш повече в градски условия.Докато при нас става въпрос за в гората по големи обороти от което и според мен идва това харчене на маслото поне аз така си мисля.батбоби я разясни за добавката колко струва от къде как
            Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
            Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Моито витара 1.6л. 8нлапанова къса база гуми 205х70х15 Инса турбо шарката е като на кобрите харчи 13 извън градско и 17-19 градско в София . Сменил съм мембраните на изпарителя свещи кабели палец и капачка на делкото ходих и на реглаж на газовицата , след смяната на изброените неща разхода не се промени ама хич . Сутрин само паля на бензин и веднага минавам на газ . Относно мослото харчи ми 2литра от смяна до смяна за 10000км от миналата година юни месец съм го сменил 2 пъти предстои 3та смяна . Мотора е сух не тече никъде а като бръкна в ауспуха пръста ми излиза чист тоест няма сажди свещите са бели без грам нагар.
              Когато съм оф не засичам разход но е в границите от17-30 но там условията са всеки път много различни , засечките са асмо на газ.
              Хабовете на предния мост ги изключвам само когато ще карам по магистрали , Зимата въобще не ги изключвам .
              Сега зимата разхода се покачи с не повече от 1 литър.
              Последно редактирано от павле; 14-01-09, 22:09.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X