Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара А рамо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Витара А рамо

ще поръчаме няма проблеми.Изчакайте да я монтираме,да видим удачна ли е.
    Последно редактирано от biboqn; 27-11-08, 14:10.

Коментар

Искам и аз фланец за кардана само кажи цена и кога ще го пратиш .

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
        Цена и инфо за пращане другата седмица.
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от павле Преглед на мнение
          Колеги, вече 3 дни тествам фланеца на кардана и всичко е ОК.Ходих до Шумен, после на други места и всичко е ОК с фланеца.Направих 6 бр. Освен мен, оборудвах Добри и Боян.Останалите 3 бр. са запазени за Орлин, Юпи и Павле.Цената на бройка е 40 лв.Oсвен фланец в комплекта добавих и болтове с якост 8.8 , които се наложи да скъсявам с 5 мм. защото идват малко дълги.Ето и снимки на детайлите:

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
            Колеги, вече 3 дни тествам фланеца на кардана и всичко е ОК.Ходих до Шумен, после на други места и всичко е ОК с фланеца.Направих 6 бр. Освен мен, оборудвах Добри и Боян.Останалите 3 бр. са запазени за Орлин, Юпи и Павле.Цената на бройка е 40 лв.Oсвен фланец в комплекта добавих и болтове с якост 8.8 , които се наложи да скъсявам с 5 мм. защото идват малко дълги.Ето и снимки на детайлите:

Привет!
            Ваньо днес ще ти звъна към обяд да уточним плащането и изпращането на фланеца до Добрич...
            Доктора какво направи с А рамото???
            Благодаря ти...
            Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
            .................................................................................................
            Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
              Привет!
              Ваньо днес ще ти звъна към обяд да уточним плащането и изпращането на фланеца до Добрич...
              Доктора какво направи с А рамото???
              Благодаря ти...
              Доктора си е сложил подложката на А-рамото, и то вече е успоредно на земята.Болта се е върнал в центъра на ябълката, точно както е в оригинал преди лифта.Днес ще монтирам моята подложка и ще направя снимки "преди-след".Орлине, по обяд ще ходя до ЕКОНТ да изпратя на Павле фланеца, ако искаш прати ми смс с имената си, телефон и в кой офис на Еконт да ти го изпратя.Ще го пусна с наложен платеж.

Коментар

А изясни ли се каква е цената на А-рамото ?
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Опа видях че по-горе е написано 70лв .
                  0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                    Опа видях че по-горе е написано 70лв .
                    70 за първите две бройки, вчера като говорих с Боби, майстора му казал че за по малко от 85 нямало да се хване.Много време отнемало, пипкава била работата, абеее въртели само.

Коментар

Казаха ми че 4 дебелостенни трьбички по 5 см вьршат абсолютно сьщата работа като тази подложка,ще тествам предложението и ще коментирам.
                      LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                      Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Аз карам с такива от лятото до сега и проблем няма
                        Прикачени файлове

Коментар

Точно за това говорех,може и да се завари шина между трьбичките да придобие вид като тази подложка,колкото до фланеца на кардана ,аз лично заложих на стомана преди време,поради факта че ако се смачка по мекия материал ще се получи много неприятен дисбаланс на кардана,от там каретата заминават,а и вибрацията ще е чуствителна под този ьгьл.
                          Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Относно цената.
                            Фрезиста ми е пациент и когато му казах,че ще поръчаме още ми каза,че тази цена е била само за мен.
                            За да ги направи му отнело ден и половина,желязото било от вторични суровини и тн.
                            Новата цена е 85 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                              Точно за това говорех,може и да се завари шина между трьбичките да придобие вид като тази подложка,колкото до фланеца на кардана ,аз лично заложих на стомана преди време,поради факта че ако се смачка по мекия материал ще се получи много неприятен дисбаланс на кардана,от там каретата заминават,а и вибрацията ще е чуствителна под този ьгьл.
                              Бела, просто не виждам как ще се смачка.Ако имаше някаква такава опасност никоя от фирмите детайли за тунинг, няма да ги прави от алуминий

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                                Бела, просто не виждам как ще се смачка.Ако имаше някаква такава опасност никоя от фирмите детайли за тунинг, няма да ги прави от алуминий
                                Може и така да е,но само времето и тестове могат да покажат,просто аз заложих на стоманата

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X