Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки Витара 1,6 къса база /въпроси преди покупка/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сузуки Витара 1,6 къса база /въпроси преди покупка/

Първоначално публикуван от Niki 76 Преглед на мнение
    По този метод отчиташ с голяма точност. По стрелката все си мисля, че с точност половин литър може да се отчете. Гумите са ми 215/75 15 шосейни.
    Аз и с шублер да меря колко ми е мръднала стрелката нищо няма да разбера-нали има и резерва(около 4-5л.).Че ако и по наклон,ще засрамим някое TICO.
    0888 364 731

Коментар

Здравейте колеги,
      Може ли някой да ми каже има ли производство на Suzuki Vitara 1.6 моно,къса база през 2001 г., мощност 90 к.с.
      Собственикът, който продава сузукито твърди, че е купено от "Миркат" ООД.
      Благодаря предварително.
      LZ1PPR, 0 (Rh+)
      Suzuki Vitara 1998, 1,6 - 8V, бензин
      За мен: https://goo.gl/8SebdR

Коментар

Аиде да бутнем малко темата напред. Моята витара гори точно 10л газ за 60км. Сменях филтър,чистих капачка и палец,и изпаритела пипах и пак толкова. Не вдига повече от 110 а и не се опитвам,защото на 90 почва да ми е жал за моторетката. Реших че е безмислено да карам на газ с тоя разход и оооо чудо на бензин малко НАД 20Л/100КМ и това 98% на асфалт 50/50 градско извънградско. Верно,гумите са мн.тежки 215/90/15 руски кални боклуци но на баща ми витарата слиза под 10 газ примерно 9 на същото каране с нормални гуми. да не говорим че е карбуратор и бяга доста повече. Уж взех 1.6 заради сиромашията а все едно карам 2.5 само дето не върви и на половина. Освен че търся съчъвствие с този пост,моля и за калкулатор за гуми да сметна разликата с реалния пробег. Мисля скоро да оставя баща ми без джанти да видя с неговите какво ще ми покаже.
        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Смени си свещите, дистрибуторната капачка, палеца, кабелите, после регулирай предверението на запалвана, регулирай клапаните, и махни тая газ, ще ти гори с твоето каране 8л/100км междуградско и 10градскоАз съм така с карбуратор, но карам със 140 на магистралата с 205/70/15 и ми гориоколо 10л/100км

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X