Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки Витара 1,6 къса база /въпроси преди покупка/

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сузуки Витара 1,6 къса база /въпроси преди покупка/

Важното е ти да си вярвашА у Франциа колко ли ще гори

Коментар

Аз доста мислех и сметнах, че най-вероятно и по-малко може да харчи по километраж. Колегата сигурно е с гуми 155/50/15 - така сметката се връзва, та даже е юркал на места!
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
        Аз доста мислех и сметнах, че най-вероятно и по-малко може да харчи по километраж. Колегата сигурно е с гуми 155/50/15 - така сметката се връзва, та даже е юркал на места!
        Мисля, че даже и с този размер пак няма да гори 6,1 на 100 км. Пробвах. Поздрави.
        Прикачени файлове
        НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Смятам и аз да се сдобия с една Витарка следващия месец....та по-темата ако добитъка гори около 14-15 лек оффроуд дори газ нема да му сложа!
          --------------------------------------------------
          [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
          [/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от azd Преглед на мнение
            Мисля, че даже и с този размер пак няма да гори 6,1 на 100 км. Пробвах. Поздрави.
            Витара на ролкови кънки
            БРАВО!
            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от kolio33 Преглед на мнение
              Смятам и аз да се сдобия с една Витарка следващия месец....та по-темата ако добитъка гори около 14-15 лек оффроуд дори газ нема да му сложа!
              Това е въпрос на личен избор.Успех при намиране на колата!Гледам че сега педлагането е станало много по-голямо от зимата,когато аз си търсех.

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
                Да,реалния пробег ще е по голям,което е в полза на по-малкия разход.Но да речем ,че съм много доволен и на 8/100
                Иж,благодаря за оценката ти,но нямам никакви претенции,още повече че нямам професионална подготовка ДВГ.
                Но на въпроса ти,макар че отдавна излязохме от контекста на темата.
                Виждал съм че някои слагат плочката и отпред на въздуховода.Но аз реших да е над инжектора.Съображението ми бе,че иначе е доста далеч и при палене ,особено студено,газовъздушната смес ще е по-далеч от цилиндрите и съответно ще трябва по-дълго въртене.Опасенията ми при монтаж над инжектора бяха свързани главно с намаляване на общото проходно сечение поради централното разположение на тялото на инжектора и от там падане на максималната мощност на високи обороти.Затова престъргах плочката до максимално възможния вътрешен диаметър и загладих тези повърхности.Както казах не се усеща липса на мощност и демараж,120 си ги прави и не заглъхва на баир.Лично на мен повече не ми е нужно.Имам забележка само към празния ход.Държи м-у 500 и 650 оборота,но регулирам само от изпарителя.Запалването ми е на 15гр.преди ГМТ,т.е. увеличено с окло 7.
                Пробивал съм карбуратори,но моноижекцията не бих пробил при положение че има плочки за 20 лв.Ако се пробива,целта е най-тясното сечение НАД дроселаХайде,че ще стана досаден...
                OK ! Мисъта ми беше , че и на мен са ми пробивали карбуратор на Опел преди години и стана много сполучливо. На пратика нямаше разлика в работата на бензин и газ.
                Благодаря .
                Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Амм готов съм за покупка на Витарка обаче имам проблем не мога да си пусна обява в "Купувам Продавам"....малко хелп от някой модератор плийз.
                  --------------------------------------------------
                  [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
                  [/FONT]

Коментар

аз съм витра 1.6 16v 1996 г и при извън градско 80-85 км /ч ми дава 6.1-6.2 л/100 км.
                    в града на къси разстояния 5-10 паления на ден , за 5 дни 100км 11.5 през лятоооото. а зимата ? стигал съм и до 15 -16 л/100 км по време на лов . критерия е извън градския разход.
                    899180483

Коментар

аааа витра може да гори 6 но витара не

Коментар

Дойде време и аз да се изкажа: всеки един от колегите по-горе ще е съгласен с това, че при различен тип на каране колата дава различен разход: по-агресивно в града и извън него дава повече разход, по-спокойното - по-малко, но от нашите джипки, някоя да дава 6.1 разход ... може би ще трябва да си купя очила с ГОЛЯМ диоптър и да препрочета темата за този "голям" разход
                        Днес научих, че новото Сузуки Сплаш 2008г. дава такъв разход - в града 6-7 литра, извън града 5-5,5 литра на 100 км. И това е разходът на най-големия двигател: 1,2 литра, 4 клапанов, бензин с мощност 86 коня + бонус една коза вързана за теглича ...

П.П. Ето и цитат от статията за тази количка: "В началото на своя път "Сплаш" ще се предлага с три двигателя - два бензинови и един дизелов. Първият е 1,0-литров, 3-цилиндров с максимална мощност 65 к.с.
                        По-големият бензин е 1,2 литра, 4-цилиндров, с 86 к.с. Дизеловият двигател е 1,3 литра със 75 коня със система за впръскване на горивото под високо налягане "Комън Рейл". " Цитата е взет от temanews.com
                        Извинявам се ако това, което предлагам като информация е излишно и ако модераторите сметнат за нужно могат да ми коригират поста.

Поздрави
                        Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                        /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Тази неделя за първи път пробвах Витарата (1.6 16V) извънградско без крайната цел да е off (почти). Разходът беше под 6.5/100. Предполагам, че чисто извънградско ще стигне посочените от колегите цифри.
                          Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

и как я эасечи

Коментар

Първоначално публикуван от Niki 76 Преглед на мнение
                              Тази неделя за първи път пробвах Витарата (1.6 16V) извънградско без крайната цел да е off (почти). Разходът беше под 6.5/100. Предполагам, че чисто извънградско ще стигне посочените от колегите цифри.
                              ай стига с тези с теэ разходи бе ний да не караме конски каруци
                              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

дай някоя снимка да я видим таз vitara само картичка на аватара
                                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X