Здравейте имам проблем с хидравликата на Витарата.Както е самата хидравлика от долната страна където излиза лоста който отива към управлението на джипката има теч на хидравлично масло.Хидравликата е TOYO-Някой може ли да помогне или да препоръча майстор във ВАРНА.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с хидравлика на Витара 1.6mi
Свий
X
-
До: Проблем с хидравлика на Витара 1.6mi
За Варна , не мога да ти помогна , но в София мога .
Отзиви всякакви и от двете фирми , аз ли4но имам впе4атления от Жизет , там съм заменял около 10-на рейки , не съм имал проблеми след това.
Сервиза се намира до "Окръжна болница" на ул. "Димитър Мооллов" телефони мога да ти изпратя по късно.
Други които се занимават с ремонт на рейки в София са сервиза на МЕИ:
Стефан Шаклев 0889 308 859
Любо Шишов 0888 692 321
-
Колега повечето Витари омасляват там, моята също. Ако разхода на хидр. масло не ти е голям не е проблем да си я караш така. Аз доливам около 0.05 литра на година. Но ако тече тогава ремонт.NISSAN TERRANO II , 2.4 i,къса база,BF Goodrich Winter slalom, 235/75/15
Коментар
-
Колега решили си проблема с теча?
Ако си го управил пиши какво и беше?
Защото и моята е много леко омаслила точно там и горе при кормилния прът.И мисля като се оправи малко времето да и сменя кичетата ако е от тях.Последно редактирано от Dimitar; 21-02-09, 19:02.
Коментар
-
И аз имам проблем с хидравликата /даже съм писал тема/, но моя е по-сериозен. За една вечер се събира локвичка /не много голяма, не много малка/ под колата. Вчера отидох при Алекс сервиза и оттам ми казаха, че е направо за смяна, понеже над болта на секцията /от където и тече сега/ има пръстен, който не се бил махал. Затова ми казаха да си взема друга. За момента ще карам внимателно и да се надявам в края на седмицата да си взема. Dankov ако още имаш проблеми обади се на 0888 56 15 61 /това е сервиза на Алекс/. Може при теб проблема да е поправим.
Успех!Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.
0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
/e-mail: nikolaynkl@gmail.com/
Коментар
-
Ще си позволя да вдигна темата, защото вчера,както си бях свалил предното ляво колело на витарката, да си сменям накладките и вижте каква гледка ми се отвори:
поглед отдолу:
Теча е само и единствено отдолу! Та въпроса ми е някой някога сблъсквал ли се е с проблем подобен на моя и евентуално как го е решил? Дали подлежи на смяна проблемната част(семеринга ли е пръстен ли е незнам просто гадая) или трябва да се рециклира цялата?
Теча не е толкова голям - засякох го на седмица му доливам 10 - 20 грама, но дразни че улива по носачите, джантите и къде ли не.
Моля дайте някакви мнения и препоръки.
Поздрави!!![COLOR=black]Suzuki Vitara 1,6 '94[/COLOR]
0899089976 Адриян
Коментар
-
Първоначално публикуван от kitenec Преглед на мнениеЩе си позволя да вдигна темата, защото вчера,както си бях свалил предното ляво колело на витарката, да си сменям накладките и вижте каква гледка ми се отвори:
поглед отдолу:
Теча е само и единствено отдолу! Та въпроса ми е някой някога сблъсквал ли се е с проблем подобен на моя и евентуално как го е решил? Дали подлежи на смяна проблемната част(семеринга ли е пръстен ли е незнам просто гадая) или трябва да се рециклира цялата?
Теча не е толкова голям - засякох го на седмица му доливам 10 - 20 грама, но дразни че улива по носачите, джантите и къде ли не.
Моля дайте някакви мнения и препоръки.
Поздрави!!!
Успех! И ако има нещо пиши с радост ще помагаме ощеСузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.
0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
/e-mail: nikolaynkl@gmail.com/
Коментар
-
И аз така си мислех, че ще е въпросния семеринг, просто не съм запознат с устройството на хидравликата и за момента гадаех. Благодаря за бързия отговор Nik16. Като остане време за ремонта ще пусна и малко снимков материал.
[COLOR=black]Suzuki Vitara 1,6 '94[/COLOR]
0899089976 Адриян
Коментар
-
От: До: Проблем с хидравлика на Витара 1.6mi
Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнениеПроблема ти е в семерингата, която се намира в долната част на секторната кутия (хидравликата). Решение - нова семеринга, разход 4 лева (поне толкова беше преди време), но няма да е повече от 6 лева. Имам и тема може да видиш какво са споделяли колегите.
Успех! И ако има нещо пиши с радост ще помагаме още0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар