Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с хидравлика на Витара 1.6mi

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с хидравлика на Витара 1.6mi

Здравейте имам проблем с хидравликата на Витарата.Както е самата хидравлика от долната страна където излиза лоста който отива към управлението на джипката има теч на хидравлично масло.Хидравликата е TOYO-Някой може ли да помогне или да препоръча майстор във ВАРНА.Благодаря предварително.

До: Проблем с хидравлика на Витара 1.6mi

За Варна , не мога да ти помогна , но в София мога .
    Отзиви всякакви и от двете фирми , аз ли4но имам впе4атления от Жизет , там съм заменял около 10-на рейки , не съм имал проблеми след това.
    Сервиза се намира до "Окръжна болница" на ул. "Димитър Мооллов" телефони мога да ти изпратя по късно.
    Други които се занимават с ремонт на рейки в София са сервиза на МЕИ:
    Стефан Шаклев 0889 308 859
    Любо Шишов 0888 692 321

Коментар

Колега повечето Витари омасляват там, моята също. Ако разхода на хидр. масло не ти е голям не е проблем да си я караш така. Аз доливам около 0.05 литра на година. Но ако тече тогава ремонт.
      NISSAN TERRANO II , 2.4 i,къса база,BF Goodrich Winter slalom, 235/75/15

Коментар

И моята хидравлика също капе ,даже като я запаля ремъка просвирва и волана се върти по-трудно

Коментар

Благодаря Ви много за оказаното съдействие,за сега ще карам така ако се влошат нещата ще търся майстор във Варна защото колегата от София е малко далеч.

Коментар

Колега решили си проблема с теча?
            Ако си го управил пиши какво и беше?
            Защото и моята е много леко омаслила точно там и горе при кормилния прът.И мисля като се оправи малко времето да и сменя кичетата ако е от тях.
            Последно редактирано от Dimitar; 21-02-09, 19:02.

Коментар

И аз имам проблем с хидравликата /даже съм писал тема/, но моя е по-сериозен. За една вечер се събира локвичка /не много голяма, не много малка/ под колата. Вчера отидох при Алекс сервиза и оттам ми казаха, че е направо за смяна, понеже над болта на секцията /от където и тече сега/ има пръстен, който не се бил махал. Затова ми казаха да си взема друга. За момента ще карам внимателно и да се надявам в края на седмицата да си взема. Dankov ако още имаш проблеми обади се на 0888 56 15 61 /това е сервиза на Алекс/. Може при теб проблема да е поправим.
              Успех!
              Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
              /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Ще си позволя да вдигна темата, защото вчера,както си бях свалил предното ляво колело на витарката, да си сменям накладките и вижте каква гледка ми се отвори:

поглед отдолу:

Теча е само и единствено отдолу! Та въпроса ми е някой някога сблъсквал ли се е с проблем подобен на моя и евентуално как го е решил? Дали подлежи на смяна проблемната част(семеринга ли е пръстен ли е незнам просто гадая) или трябва да се рециклира цялата?

Теча не е толкова голям - засякох го на седмица му доливам 10 - 20 грама, но дразни че улива по носачите, джантите и къде ли не.
                Моля дайте някакви мнения и препоръки.
                Поздрави!!!
                [COLOR=black]Suzuki Vitara 1,6 '94[/COLOR]
                0899089976 Адриян

Коментар

Първоначално публикуван от kitenec Преглед на мнение
                  Ще си позволя да вдигна темата, защото вчера,както си бях свалил предното ляво колело на витарката, да си сменям накладките и вижте каква гледка ми се отвори:

поглед отдолу:

Теча е само и единствено отдолу! Та въпроса ми е някой някога сблъсквал ли се е с проблем подобен на моя и евентуално как го е решил? Дали подлежи на смяна проблемната част(семеринга ли е пръстен ли е незнам просто гадая) или трябва да се рециклира цялата?

Теча не е толкова голям - засякох го на седмица му доливам 10 - 20 грама, но дразни че улива по носачите, джантите и къде ли не.
                  Моля дайте някакви мнения и препоръки.
                  Поздрави!!!
                  Проблема ти е в семерингата, която се намира в долната част на секторната кутия (хидравликата). Решение - нова семеринга, разход 4 лева (поне толкова беше преди време), но няма да е повече от 6 лева. Имам и тема може да видиш какво са споделяли колегите.

Успех! И ако има нещо пиши с радост ще помагаме още
                  Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
                  /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

И аз така си мислех, че ще е въпросния семеринг, просто не съм запознат с устройството на хидравликата и за момента гадаех. Благодаря за бързия отговор Nik16. Като остане време за ремонта ще пусна и малко снимков материал .
                    [COLOR=black]Suzuki Vitara 1,6 '94[/COLOR]
                    0899089976 Адриян

Коментар

От: До: Проблем с хидравлика на Витара 1.6mi

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
                      Проблема ти е в семерингата, която се намира в долната част на секторната кутия (хидравликата). Решение - нова семеринга, разход 4 лева (поне толкова беше преди време), но няма да е повече от 6 лева. Имам и тема може да видиш какво са споделяли колегите.

Успех! И ако има нещо пиши с радост ще помагаме още
                      Да ,ама Не . Това там отдолу ,което се вижда не е семеринг ,а е прахооловител . В него няма пружинка . Може да се замени със семеринг ,но не се решава проблема . Семеринга не издържа на високо налягане ,а теча идва от вътре или от високото налягане в сектора . В Миркат такива неща като секторна кутия и рейка не се ремонтират - защото завода пройзводител не го позволява . Предполагам ,че във всички оторизирани сервизи е така . Предлагат само нови ,но цената им е в хил. лв. Вариянта с рециклирането е удачен и надежден . Аз ползувам услугите на друг сервиз от изброените в темата по-горе и съм доволен . Имам в момента направена такава и мога да я заменя за течаща стига да няма луфтове и да ми платите цената за ремонта . Така ще ви спестя време и излишни нерви . Ако някой има нужда моля на л.с.
                      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X