Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво да мушна под капака

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво да мушна под капака

Аз му "мушнах" Опел.Ама с тия темпове скоро няма да го завърша.

Коментар

Така както върви темата, я кажете какво по-ново от 2003 г. двигателче да мушна на витарката. Някой правил ли го е успешно тоя експеримент?
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
        Така както върви темата, я кажете какво по-ново от 2003 г. двигателче да мушна на витарката. Някой правил ли го е успешно тоя експеримент?
        Suzuki BALENO 1,6 16V.
        На Емо от Варна е такъв, ама почва да чупи. Кардани, диференциали, карета на всяко излизане по нещо. Иначе направо лети.
        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Що така? Конете на балено и Сусфт са еднакви , даже и моторите май с едно В са повече от на Суифта ама не вярвам да е от значение толкова. Да не е нещо по кардани или да е посукал някак си двигател и скорости?
          Ама то пък ще тресе още в началото и няма да се кара?
          Имаш ли обяснение що така прави?
          [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Нормално е да чупи....карета.Е с тях понякога и ушите на кардана но..Да чупи диференциали хм.На БМВ-то двг. не е по-слаб,а и въртящият момент е повече от на Баленото.Пък не съм имал проблеми с дифа.Явно нещо друго има.

п.с.Проблема с каретата го излекувах с уазкови такива заедно с карданите.
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Двигател на Джимни 1,3 М13 G става ли на самурайска ск к и раздатка?
              Спешно ми е.........

Коментар

Първоначално публикуван от draganrp Преглед на мнение
                Двигател на Джимни 1,3 М13 G става ли на самурайска ск к и раздатка?
                Спешно ми е.........
                слагаи от Опел омега или вектра. и си прави фланец , и си ти .
                ама не прекаляваи с конете
                понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
                JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
                Honda Shadow VLX 600 - 1999
                FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6

0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
                Влади

Коментар

Почти се договорих за джимни G 13 ВВ 16 V 80 кс. Мисля, че със самурайска раздатка и по- бавните мостове от на джимнито ефекта в гората ще е достатъчно добър........

Коментар

Почти се договорих за джимни G 13 ВВ 16 V 80 кс. Мисля, че със самурайска раздатка и по- бавните мостове от на джимнито ефекта в гората ще е достатъчно добър........
                    Да не се продава Джимни на части ? Има ли преден мост ?
                    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Продаде си твоя а сега се чудиш какъв да си го завреш ако бях до тебе щях да ти кажа и да ти го покажа .

Поздрави на всички и ми липсвате.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                        Suzuki BALENO 1,6 16V.
                        На Емо от Варна е такъв, ама почва да чупи. Кардани, диференциали, карета на всяко излизане по нещо. Иначе направо лети.
                        Продава се целия и незнам какво чупи,отстранени са всички слаби места.върви 140 на бавните мерено с gps.

Що така? Конете на балено и Сусфт са еднакви , даже и моторите май с едно В са повече от на Суифта ама не вярвам да е от значение толкова. Да не е нещо по кардани или да е посукал някак си двигател и скорости?
                        Ама то пък ще тресе още в началото и няма да се кара?
                        Имаш ли обяснение що така прави?
                        kaskadiora си ги говори малко на изуст,имало е такива проблеми но по състезания но всичко е заменено с усилени карета и кардани така че няма проблеми в момента но доста нерви има докато се получи всичко

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                        Нормално е да чупи....карета.Е с тях понякога и ушите на кардана но..Да чупи диференциали хм.На БМВ-то двг. не е по-слаб,а и въртящият момент е повече от на Баленото.Пък не съм имал проблеми с дифа.Явно нещо друго има.

п.с.Проблема с каретата го излекувах с уазкови такива заедно с карданите.
                        имаше счупена планета на предния диф.,дошло му времето и нашият заден кадан и карета са от уаз
                        Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 01-11-08, 06:46.
                        CAN-AM RENEGADE 800XR 0898580436 VW PASAT 2.0TDI,DSG,170+ЛЕКО ПИПНАТ[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от jorkata_bg68 Преглед на мнение
                          Продава се целия и незнам какво чупи,отстранени са всички слаби места.върви 140 на бавните мерено с gps.
                          Не разбра, кой се продава и какво не чупи и как се отстраняват слаби места?
                          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                          0888 315 794
                          LZ1UPI
                          A1 (Rh+)

Коментар

Тая седмица живот и здраве ще ходя да го вземам и ноември ще е монтиран и изпитан.
                            Лягах под едно Бертоне и не ми се видя нещо по-устойчиво от самурая отдолу. Пък 1,6 БМВ го върти...

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                              Да не се продава Джимни на части ? Има ли преден мост ?
                              Само двигател но в една морга се върдаля преден мост от самурай единичка, барабар с ресори и хъбове- не те знам на какво мислиш да слагаш цял преден мост.

Коментар

...Лягах под едно Бертоне и не ми се видя нещо по-устойчиво от самурая отдолу. Пък 1,6 БМВ го върти...
                                Бертоне имат и модел със специялно създаден от БМВ мотор- 2,7л...
                                П.П.Обикновено с 1,6 мотор се задвижват моделите Фрийклембър 2,които са аналог на Ферозата...
                                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X