Колеги пускам тази тема за да мога да си изясня въпроса които ме вълнува на последак . Решил съм се да сложа на моита витарка по големи гуми а именно 31x10.5x15 . Сега съм с 205х70й15 наи вече ме интересува дали с тези големи гуми ще може да катери яките баири ще дам за пример газопровода на Мургаш или готиното екстремче в дясно от Бистришко шосе това което се вижда от ливадата на която беше състезанието от 31-08-2008 . Витарата ми е с мотор G16A не съм променял нищо по диференциалите и раздатката , окачването е повдигнато с кит на Иван Попов , а калниците са модифицирани за по големи гуми от мен лично .
Нека хората които са си сложили по големи гуми да споделят впечатленията си от промените в проходимостта и др. които за каквото се сети .
Слагал ле е някои от тези китове дето се предлагат за забавяне на диференциалите или раздатката и какъв е резултата ?
Пешете нека да направим една интересна и полезна тема
Нека хората които са си сложили по големи гуми да споделят впечатленията си от промените в проходимостта и др. които за каквото се сети .
Слагал ле е някои от тези китове дето се предлагат за забавяне на диференциалите или раздатката и какъв е резултата ?
Пешете нека да направим една интересна и полезна тема
Коментар