Обява

Свий
Няма добавени обяви.

нова придобивка:

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: нова придобивка:

Първоначално публикуван от antonio_83 Преглед на мнение
    Ма днес го закарах на доктор в сервиз бош и му смениха чукчето на дистрибуторната капачка

-лелеее тия от бош много разбирали....
    boko
    Jeeep---KIA
    https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

епа колко толкова, важното е че е пушка сега !
      [COLOR=#000000]не е важна скоростта, а е важно да стигнеш навреме!!!:wink:
      [/COLOR]

Коментар

Моста ти е СКЪСАН.
        При скокове или страничен удар се появява пукнатина точно покрай U-болтовете. Почисти ЯКО с телена четка.
        Сваляш, почистваш, напъваш (да се затвори цепнатината), заварявяш шлайфаш, боядисваш с антикор и ГАЗ.
        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

ок ще го погледна тия дни,мерси.
          [/COLOR]

Коментар

ОФ оня ден си карам аз по резиденския път за ДДС Витошко и като ми се разтресе жипката имах чувството че се возя в танк. Спирам аз и гледам а от тука а от там и накрая кво да видя хоп задно дясно ресорче се строшило и то главния лист.Направо ми се разказа игрицата, от там бам на на СФ.и си взех от трабант преден бях чел тук за него че пасва и наистина стана сега е перфектен .Мижеше да го сложа целия ма нямах толкова дълги U скоби и махнахме 4 листа и го събрахме.Докато го правиха в сервиза заминаха две спирачни тръбички,сменихме ги и тях и докато ги обезвъздушаваха прасна друга беше много ръждясала.Но поне знам че сега са чисто нови. И яко на педала сега.
            [/COLOR]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X