Обява

Свий
Няма добавени обяви.

нова придобивка:

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: нова придобивка:

честито за машината .
    има добри китове има и добри танпони слагаш и забравяш
    www.trailmaster.de
    на траил мастер в БГ има дистрибyтор за мен е добро решение
    възможност за лифт от +5см до +8см като има два вида окачване твърдо и меко
    което за един самураи е много важно все пак е на ресьори.
    поздрави

Коментар

10-15 см са 4-6 инча, което пък е доста сериозен лифт Особено за тясна машина като самурай! Задължително трябва да се мисли за разширяване, сериозно разширяване!
      Шпренгването на ресорите ще е със съмнителен ефект. Май удължаване на люлките на ресорите е най-лесно, но самураяджиите да кажат ефекта какъв ще е SPOA е по сериозно, но....
      Според мен, ако имаш парите и не си падаш монтьор, и не обичаш да експериментираш вземи си готов лифт кит на някоя реномирана марк(примерно Calmini)
      Дано да съм бил полезен

P.S: Боди лифта също е вариант, но аз не съм му привърженик
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от robocop Преглед на мнение
        полуоските нямат нищо общо с повдигането,може би става въпрос за карданите
        може и така да беше не се сещам точно какво беше, утре съм почивка и мисля да го кача на селския канал и да го поогледам повече и да видя кво му в дереджето. Може и снимки да направя.
        [COLOR=#000000]не е важна скоростта, а е важно да стигнеш навреме!!!:wink:
        [/COLOR]

Коментар

Колеги днес качих малката нинджа на един канал да видя ков ми треска от два - три дни и се оказа че амортисьора се е скапал, а и покраи него излязоха куп др. работи. Забелязах че отзад на моста при скобата за ресора капе масло и мисля че е за смяна на семеринги и от двете страни лошо маи ще трябва да го карам на доктор. Някои мойе ли да даде идея дали са семерниги или друго??
          Прикачени файлове
          [/COLOR]

Коментар

Не се шашкай,всичко е поправимо,не е лош избор Самурая,особенно ако се "барне" тук -там
            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Честито за придобивката.В Кладница има много готини трасета за каране(там се обърнах с НИВАта).Като я направя може да покараме някой път.
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Честито!
                Вярната марка
                Саморай на далавера - характерно
                Ще се видим на следващата Сузуки сбирка
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                  Честито за придобивката.В Кладница има много готини трасета за каране(там се обърнах с НИВАта).Като я направя може да покараме някой път.
                  Може няма проблем само, че и аз сега трябва да я го оправя (жипката). Вчера ходих до яз.Студена на връщане се появи някакъв странен шум и почна цялото купе да се тресе (викам на тия вътре с мене край разпадна ме се ). Слязох да видя какво става и всичко ок няма счупено, няма извадено само на дясната гума отзад видях че е потекло масло от моста , май е заминал семеринг и сега до края на седмицата го правя и излизам от бокса ако майстора е сериозен. А ти къде точно си карал та си се обърнал дай малко повече инфо.
                  Последно редактирано от antonio_83; 08-09-08, 08:53.
                  [/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от antonio_83 Преглед на мнение
                    Може няма проблем само, че и аз сега трябва да я го оправя (жипката). Вчера ходих до яз.Студена на връщане се появи някакъв странен шум и почна цялото купе да се тресе (викам на тия вътре с мене край разпадна ме се ). Слязох да видя какво става и всичко ок няма счупено, няма извадено само на дясната гума отзад видях че е потекло масло от моста , май е заминал семеринг и сега до края на седмицата го правя и излизам от бокса ако майстора е сериозен. А ти къде точно си карал та си се обърнал дай малко повече инфо.
                    В профила ми има снимки.Иначе от резиденцията ,където влизаш в Кладница,почва чакълест път.Те там при контейнера.Като видиш снимките сигурно ще се сетиш за мястото и за НИВАта.Често ходех Кладница.
                    Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                      В профила ми има снимки.Иначе от резиденцията ,където влизаш в Кладница,почва чакълест път.Те там при контейнера.Като видиш снимките сигурно ще се сетиш за мястото и за НИВАта.Често ходех Кладница.
                      Да ма нещо не става пич, не ми дава да ти отворя профила препращаме към една страница и ми пише че нямам достъп до профила ти и так куп други работи
                      [/COLOR]

Коментар

Колеги помагай те, сутринта се загледах по жипкат и видях, че отдолу има петно от вода. Вдигнах капака и видях че зад перката има пвц капак някъде зад него ми тече вода и се стича надолу по двигателя какво може да е, а и друго като запаля мотора перката някак си се върти странно (шатри). Ако някой знае нещо да помага.
                        [/COLOR]

Коментар

Колега, ако искаш да го вдигаш с 10-15см. това си е не малък лифт. Най-лесно аз го постигнах със сваляне на мостовете под ресьорите. Не е сложно и става бързо, стига да имаш желание, но неминуемо при подобен лифт се правят фланци за карданите, защото се скъсяват Има и други хватки. Ако имаш желание има кой да обясни. И аз бях като теб като взех Самурая. Чудех му се, чудех му, се пък взех та го вдигнах и сега съм доволен. Е, разбира се има и отрицателни страни. Загубваш устойчивост при високи скорости и завои, но пък аз така или иначе не развивам високи скорости. Машината в този си вид е за в гората. Ако искаш скайпа ми е: diavol-koleda. Ще се радвам да помогна.
                          Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 09-09-08, 21:01. Причина: лош правопис
                          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                          тел.088четири 9едно9 4нула4
                          -------------------------------------------------------

Коментар

Благодаря, а колко трябва да се дебели фланците и еднакви ли са за преден и заден мост, и трябва ли да се променя нещо в кормилните щанги?? А и какво ти е мнението за удължени планки на ресора ( на снимката съм ти показал за коя планка става на въпрос).Дали ще се получи нещо може и да не е чак 10 - 15см. може и по малко, и при това положение дали ще се наложи други поправки по щанги и мостове ?
                            [/COLOR]

Коментар

Ох за малко да забравя снимката за която ти говорех....ето я (с червено съм обозначил за коя планка става на въпрос)..
                              Прикачени файлове
                              Последно редактирано от antonio_83; 09-09-08, 11:26.
                              [/COLOR]

Коментар

Честита придобивка- много дълги и безавариини и внимателно с ремонтите , че стават грешки.
                                boko
                                Jeeep---KIA
                                https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X