Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е по-добро и по-проходимо - Витара или Самурай?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кое е по-добро и по-проходимо - Витара или Самурай?

Първоначално публикуван от Бумбар Преглед на мнение
    Колеги купих си ВИТАРА.Колкото и да я бях отписал,ми дойде на 3200лв,и ми се стори приемливо решение поне за начинаещ.Благодаря ви за съветите,които ми дадахте.Незнам как да се извиня предварително за глупавите въпроси,които ще задавам занапред,но съм много бос по отношение на джипките,особенно японските.На пръв поглед нямат нищо общо с голфове,опели и други такива,каквито съм карал.Отново се извинявам за глупавите въпроси и ето първия-чувам някакъв шум в скоростната кутия или нещо друго там отдолу,като за начало мисля да сменя маслото,какво ще ми препоръчате?А вторият е-При стартиране на двигателя се чува някакво чукане,като на аванс около 15-20сек. и след това падат оборотите до нормално положение-това нормално ли е за Витара 1.6 моноинжекция,8 клапана(това го прави и на бензин и на газ).
    ПОЗДРАВ...............
    Още един въпрос-при всички Витари ли е такова усещането,че задницата се люлее и е нестабилна,нормално ли е това и ако не е къде може да е проблемаТърсих из форума ,но не открих написано по въпроса.Може би защото е излишен,но въпреки всичко посъветвайте ме нещо.Отново ПОЗДРАВИ........
    Колега, напиши от къде си, за да можем да те посъветваме при кого да отидеш да ти погледне машината.

Коментар

Малка бензинка... Стига ги сънувай... Има и други, по-в зелено...
      Кое е по-добро и по-проходимо, Витара или Самурай? Искам да си купя, но не мога да взема решение? Трябва ми за градски условия и лек ОФФРОУД с мн. мн. мн. кал. Покажете ми вярния пьт, щото вече сьнувам само Витарки и Самураи . БЛАГОДАРЯ МН.

Коментар

Още един въпрос-при всички Витари ли е такова усещането,че задницата се люлее и е нестабилна,нормално ли е това и ако не е къде може да е проблемаТърсих из форума ,но не открих написано по въпроса.Може би защото е излишен,но въпреки всичко посъветвайте ме нещо.Отново ПОЗДРАВИ........
        Всички витари люлеят! Ще и свикнеш, на първата седмица няма да я усещаш

Коментар

От Добрич съм днес след работа ходих да покарам с надеждата да намеря малко кал но уви . Само на едно место намерих но с тия гуми не ми стискаше то мястото повечето от вас го знаят. Между два язовира мисля че преди 2 год. там беше единя ден от със тезанието. А иначе по наклоните нямаше проблем.
          ДЕЦАТА СА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ

Коментар

Честита да ти е. Дай някоя снимка да я видим. ДОкарай я на 8-ми август на Бургас. Нормално е да люля дупето, но зависи колко. Виж й амовете и си свиркай.
            Относно калта, джиткай смело, но си вземи още някой да те дръпне ако се наложи.
            Последно редактирано от upi; 17-07-08, 19:53.
            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Oтносно люлеенето на задницата е хубаво да провериш състоянието на амортесиорите особено ако искаш да я караш и извън пътя, можеш да отидеш в Д&Н, ако има някъде около Добрич, това чукане при незагрял двигател може да е от повдигачите на клапаните след като след 20 сек. изчезва като позагрее, при мен е същото моето возило е от друга марка ама също си е на годинки та се появяват такива болести
              през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

От Добрич съм днес след работа ходих да покарам с надеждата да намеря малко кал но уви . Само на едно место намерих но с тия гуми не ми стискаше то мястото повечето от вас го знаят. Между два язовира мисля че преди 2 год. там беше единя ден от със тезанието. А иначе по наклоните нямаше проблем.
                Привет!
                Я...и градски съм имал тука...браво бе...увеличаваме Витарките...браво, браво...
                Да ти е честита и много безаварийни...
                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                .................................................................................................
                Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                  Привет!
                  Я...и градски съм имал тука...браво бе...увеличаваме Витарките...браво, браво...
                  Да ти е честита и много безаварийни...
                  Имайте късмет да не дойдете на морската Сузуки среща
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                    Имайте късмет да не дойдете на морската Сузуки среща
                    Ваньо аз съм обещал...
                    Пък и на Русалката ще и е скучно без мен...
                    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                    .................................................................................................
                    Е. Абу

Коментар

ПОЗДРАВИ..... Аз вече имам телефон за връзка ще се чуя с градския и ще пробвам да се добера до Бургас пък квото стане .
                      ДЕЦАТА СА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ

Коментар

ПОЗДРАВИ..... Аз вече имам телефон за връзка ще се чуя с градския и ще пробвам да се добера до Бургас пък квото стане .
                        Привет!
                        Дръни едно джисиемче довечера след 20 часа...цяла вечер съм на смяна...
                        Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
                          Е ти направо ми махна главата с тази снимка....И аз съм фен на самурайчетата(щот' бая са ме вадили) ама хамър да издърпа...нямам думи....
                          ее - той хамъра не е бил на свободна понякога малко ти требе. но аз със SJ410 си вадя бъгито без шофьор в него и по баирче на което некои колици се предават
                          Другото в случая - не е сигурно че SJ-то е минало през същото място

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
                            ОТГОВОР - Самурая разбира се, при каквито и да е условия!

Някой дори са по-проходими и от големите батковци, ето виж как един мъник с 1,6 литра вади като репичка един шишкав 6-7 литров ХЪМЪР

Така като гледам снимката, май хамъра иска да дръпне (закъсалото на равено и сухо) самурайчето в калта, където ще му е по-свойски терена
                            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

Здравейте колеги , темата е интересна нека и аз да вмъкна моето мнение, купих Самурая за безспорните му качества които и до ден днешен ме впечатляват , с една дума бойна машина , висок съм 188 и тежа 110 кг. но ни най-малко ме притеснява габаритите му, радва ме в ситуации на екстрем как работи а и не на последно място поддръжката му.В градски условия също е незаменим паркирането е безпроблемно а и провирането при задръствания е впечатляващо, но да приключвам:
                              Самурая, е надеждна машина която се отблагодарява за добрата поддръжка и разумното задкормилно "устройство".

ПП. Витарата е добра има своите силни качества, комфорта е с пъти по-голям от Самураят за това избора е строго индивидуален.
                              sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                                Така като гледам снимката, май хамъра иска да дръпне (закъсалото на равено и сухо) самурайчето в калта, където ще му е по-свойски терена
                                Едва ли хамьрчо ще мине от там от кьдето самурасляка,особенно както е подготвн тоя,колкото до Самура И Витаришник,мога да кажа че Самито му либсва ускорение,но е доста по здраво като окачване,Витарата го превьзхожда в оргинален вид,но след тунинга нещата не са мноо ясни
                                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X