Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е по-добро и по-проходимо - Витара или Самурай?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кое е по-добро и по-проходимо - Витара или Самурай?

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
    Колегите с патрулите сигурно умират от смях...
    На някого може и да му се вижда невероятно, като гледа отвън, но шофьорското място в Патрула в същност е доста тясно и не особено удобно ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

ОТГОВОР - Самурая разбира се, при каквито и да е условия!

Някой дори са по-проходими и от големите батковци, ето виж как един мъник с 1,6 литра вади като репичка един шишкав 6-7 литров ХЪМЪР

Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
        ОТГОВОР - Самурая разбира се, при каквито и да е условия!

Някой дори са по-проходими и от големите батковци, ето виж как един мъник с 1,6 литра вади като репичка един шишкав 6-7 литров ХЪМЪР

Е ти направо ми махна главата с тази снимка....И аз съм фен на самурайчетата(щот' бая са ме вадили) ама хамър да издърпа...нямам думи....
        08седемшест5едно513четири

Коментар

Какво стана? избра ли? Ако не, най-добре си вземи по едно и от двете (може и хамър, ама да е на метан - има един такъв във Варна и един в Бургас).
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

а защо не и джимни едно много добро решение ако се търси универсален джип стига само собственика да не претендира чудеса
            поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от valio_stoilov Преглед на мнение
              Е ти направо ми махна главата с тази снимка....И аз съм фен на самурайчетата(щот' бая са ме вадили) ама хамър да издърпа...нямам думи....
              И видео от друг случай: http://www.youtube.com/watch?v=SX737...eature=related

Коментар

Витарата тотално отпадна като вариант. Сега се чудя между Самурай и УАЗ 469. Има един УАЗ на 2500 лв , че се чудя кое да е пък уаз-а мога и даси го товаря, което за мен си е от значение .
                Обаче ме притеснява това, че е с волгови диф. и не знам това хубаво ли е или лошо. Някой, ако знае нещо, моля да ме посъветва.
                Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 13-07-08, 06:56.
                ДЕЦАТА СА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЩАСТИЕ

Коментар

Аз мисля че колегата Зенит е прав.Джимнито е съвкупност от двете машини за мен лично.Вътре си е доста комфортно.Вози по меко от самурай а на размери е горе доло същото!Проходимоста му е доволно добра.Като се има в предвид че в гърция карат много такива!
                  https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                    Аз мисля че колегата Зенит е прав.Джимнито е съвкупност от двете машини за мен лично.Вътре си е доста комфортно.Вози по меко от самурай а на размери е горе доло същото!Проходимоста му е доволно добра.Като се има в предвид че в гърция карат много такива!
                    Така е, но джимнито е в съвсем различен ценови клас започват от 6-7к евро нагоре, а колегата явно търси нещо доста по-евтино като примери е дал самурайче или УАЗ за 2500
                    през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

Извинете колеага "Бумбар" както всички от форума разбирам дилемата, самия аз съм стоял пред такава, но ми идва на ум, един виц от етапа на първоначално натрупване на капитали, каквито явно и ти като нас не си успял да да събереш. Младо и неопитно борче изпаднало в дилема и бяга при баща си стар опитен борчага от олимпийски надежди. Тате - казва борчето - три мацета ме искат, едната брюнетка, втората блондинка, третата ... манекенка . Кав ти е проблема татювото - недоумява бащата от олимпийски надежди. Искам ги и трите, но трябва да избера една тате. Почесал се бащата..." я им дай по 5 000 DM на всяка". Така и направило борчето, но след седмица пак при бащата " тате, не мога да избера, блондинката драсна на живот по Хавайте, маникенката си накупи парцалки, а брюнетката внесла марките на мое име, кажи тате, коя да зема. Плеснал се стария у челото " как коя бе сине, тая с най-големите цици" .
                      Моля за извинение за езика, все още не съм бил на нашето море, не знам как е модата, пък и си има тема за вицове, но аз по принцип бе ги помня, просто така ми идват.
                      Колкото е по-добър джипа, толкова по-далеко ходиш за трактор и попадаш на по-пиян тракторист

Коментар

Първоначално публикуван от Бумбар Преглед на мнение
                        Витарата тотално отпадна като вариант...
                        Не бързай чак толкова. Аз съм по-скоро "самурайо-наклонен", но ми прави впечатление, че в тази тема просто не са се изказали достатъчно "витаристи". Ако се обадят например Кайо, v0id, Колонал и други колеги, отпадането няма да е толкова лесно.

Поздрави и успех в избора, който при всички положения си е твой!
                        Искам България чиста!

Коментар

Колеги купих си ВИТАРА.Колкото и да я бях отписал,ми дойде на 3200лв,и ми се стори приемливо решение поне за начинаещ.Благодаря ви за съветите,които ми дадахте.Незнам как да се извиня предварително за глупавите въпроси,които ще задавам занапред,но съм много бос по отношение на джипките,особенно японските.На пръв поглед нямат нищо общо с голфове,опели и други такива,каквито съм карал.Отново се извинявам за глупавите въпроси и ето първия-чувам някакъв шум в скоростната кутия или нещо друго там отдолу,като за начало мисля да сменя маслото,какво ще ми препоръчате?А вторият е-При стартиране на двигателя се чува някакво чукане,като на аванс около 15-20сек. и след това падат оборотите до нормално положение-това нормално ли е за Витара 1.6 моноинжекция,8 клапана(това го прави и на бензин и на газ).
                          ПОЗДРАВ...............

Коментар

Още един въпрос-при всички Витари ли е такова усещането,че задницата се люлее и е нестабилна,нормално ли е това и ако не е къде може да е проблемаТърсих из форума ,но не открих написано по въпроса.Може би защото е излишен,но въпреки всичко посъветвайте ме нещо.Отново ПОЗДРАВИ........

Коментар

E айде да ти е ЧЕСТИТА! Със здваре да я юркаш по баирите! Да си я "гледаш" д кеф! Жив и Здрав!

Безаварийно!

Коментар

да джимнито е скъпичко но си има и свойте предимства пред всяка една витара и един самурай
                                относно цените си прав но все пак става въпрос за много по нов джип и това е напълно нормално.
                                честито за новата придобивка само като и прочетох цента не очаквам нищо все пак дори тук неможеш да купиш дори и самурай за тези пари.
                                поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X