Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VITARA ПРОБЛЕМ С ТЕРМОСТАТ ИЛИ НЕЩО ДРУГО

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• priap
    отговори
    До: VITARA ПРОБЛЕМ С ТЕРМОСТАТ ИЛИ НЕЩО ДРУГО

Според мен стрелката трябва да е по средата. Тоз който ти е казал, че при Витарите това е проблема си мисля че греши.
    Аз лично проблем по охладителната система съм имал когато протече. Тъпках радиатора с кви ли не запушващи дупки материали, но ... Посъветваха ме по- добре нова водна помпа. Смених я с нова ( 50 лв) , но при монтирането на новата нещо термостата заяде. За късмет не го смених а се оправи след 1 ден. И проблема се реши.
    Това мога да споделя от Витарата и по твоя проблем.
    Но може и да е от друго ...

Остави коментар:

• finci75
    отговори

Работи на големи обороти и разхода на гориво е голям 11-12л.Новия термостат който е сложен ми се вижда много евтин 10 лева и е възможно да е менте и да не работи. По вашите публикации разбирам че не енормално за VITARA да работи на такава ниска температура.Ще търсим друг термостат.Ако няма ефект ще търсим пак вашата помощ.

Остави коментар:

• STEF BMW
    отговори

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
    Пипни маркуча след термостата ако е хладък значи термостата седи отворен. Мойта беше така смених термостата и от тогава няма проблеми.На пазара има и фалшиви стоки така че пробвай. Какви обороти ти даржи мотора защото и това е пряко свързано със загряването?
    Колегата е прав във случая защото има автом.смукач,а той дали изключва - виж оборотите?

Остави коментар:

• кайо
    отговори

Пипни маркуча след термостата ако е хладък значи термостата седи отворен. Мойта беше така смених термостата и от тогава няма проблеми.На пазара има и фалшиви стоки така че пробвай. Какви обороти ти даржи мотора защото и това е пряко свързано със загряването?

Остави коментар:

• finci75
    отговори

Машината е нов внос от Италия,тук в България не е пипана. Не вярвам в Италия някой да се занимава с такива работи.

Остави коментар:

• Злой
    отговори

Това което ми идва на акъла, че на въпросния автомобил монтиран радиатор доста по-голям от оригиналния.

Остави коментар:

• finci75
    отговори

Не може да затопли,след 30 40 км. каране радиатора е е леко хладък /изобщо не е затоплил/ . Съмнихме се че е термостат, след смяната му същата история. Двигателя работи на около20 30 градуса,предполагам че тази температура не е достатъчна за нормална работа на мотора-ниска е.А ТЕСНИ СПЕЦИАЛИСТИ са му казали че това е нормално за VITARA

Остави коментар:

• belata
    отговори

Teмпературата ли не отчита ,че не става ясно,ако е тька има си датчик.

Остави коментар:

• VITARA ПРОБЛЕМ С ТЕРМОСТАТ ИЛИ НЕЩО ДРУГО

Мой приятел закупи SUZUKI VITARA Стрелката на олаждащата течност не показва изобщо двигателя да затопля,радиатора е съвсем леко топъл.При смяна на термостат същата историа.НЕ ЗАТОПЛЯ.Какъв е проблема

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
X