Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помогнете,Сузуки Самурай тресе предницата при скорост около 70-80 км.час

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помогнете,Сузуки Самурай тресе предницата при скорост около 70-80 км.час

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
    Като "нов" те съветвам да разбереш разликата м/у "ония постоянно зацепените" и Самурай.
    Благодаря, ще се постарая. А това важи ли и за други джипове с ръчно превключване на 2Н и 4Н?

Коментар

Първоначално публикуван от koragroup Преглед на мнение
      Благодаря, ще се постарая. А това важи ли и за други джипове с ръчно превключване на 2Н и 4Н?
      За повечето.

Коментар

Човекът се е дезинтересирал от темата, но нека и аз да споделя опит. Джимнито не е Самурай, но е негов внук и разликите не са кой знае колко драстични.
        През август внезапно почна да тресе (вибрира волана видимо) между 75 и 80 км/ч. Превишиш ли тази скорост или паднеш ли под 75 - върви идеално.
        Първо отидох на ходова част - няма му нищо. Отидох при гумаджия. Било от баланса. Уж го оправи. Започна да вибрира на 65 км/ч. Изпратиха ме на специалист по кормила. Гледа го човекът - всичко е наред. Хайде пак в сервиз за обстойна проверка на предница. Викат, че нищо няма, колата е като нова. Благодарна съм им, че хората можеха да ми вземат парите за измислен проблем.
        И понеже не съм специалист, не разбирам нищо и ми писна, още през септември отидох да му сложат зимните гуми да проверя дали пък не е от тях, независимо какво разправя първия гумаджия. Всичко заспа. Няма вибрации, няма 5 лв. Та помолих най-внимателно да ми разгледат летните гуми (нови, Континентал, не евтини). Надраскаха с тебешир разни съмнителни места, които ще проверят за издутини през пролетта, преди да ги сложа пак, че не ми се разправяше повече.
        Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

+1 за крива гума.
          Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 99г.
          Opel Corsa 1.7д 98г

Коментар

смени шенкелните лагери.

Коментар

На моя самик също имах такъв проблем след обслужване на предния мост. Оказа се не достатъчно застегнати лагери на главините.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X