Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ново Самурайче - общи насоки и няколко въпроса

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ново Самурайче - общи насоки и няколко въпроса

Самика вече не е мой, превърна се в Соренто ...причините бяха комплексни и след няколко по-дългия пътувания до вилата ми на 70км от София, малко разходки, малко невъзможност да натовая едно куче отзад и малко багаж наклониха везните, твърде хард кор машина е. Надявам се когато намери нов стопанин той да посещава форума и да споделя за развитието на машинката.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:1
Размер:197.5 КБ
ID:5783672Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:174.4 КБ
ID:5783673
    Kia Sorento 2.5 CRDI EX - now
    Suzuki Samurai 1.3 - липсва ми как друска и къде ходи

Коментар

Хубав сув, да ти е честит и да те слуша.
      Ноо там където ще отидеш със Самика с тоя туч не можеш и да си помислиш.....
      Поздрави!
      VITARA, SAMURAI
      FIAT PANDA 4x4 CABRIO
      RENAULT ESPACE QUADRA
      ...и едно сивикче за града...

Коментар

Благодаря! Малко все едно не знам какво искам се получи с него, но обстоятелствата, а и употребата на самика си казаха своето. Реално самурая беше зле, направих го почти перфектен, останаха само гумички на клапани, но ако бяха излезли, сегменти, глави, чудеса и кой знае какво загубата на средства щеше да е още по-голяма. Яд ме е доста, но просто не може да изпълнява ролята на едниствен автомобил, имам служебна корола, но не мога да я използвам за товарене на боклуци, да карам неща на вилата, разходки по язовири и т.н. Пътуването по приключения със Самурая на по-далечко разбрах, че не си е работа, за сам човек с нужната нагласа - може би, а дори в града тази къса база разказва играта на другите возещи се с мен. Доколкото видях вече някой го е купил и може да се появи пак във форума.

Сега кията е тотално различно нещо, вече направих няколко курса до вилата препълнена догоре Ще и взема някакви АТ гуми, и ще видим. За горска употреба не мисля да я използвам, по-скоро леко, черни пътчета, хижи, язовири и далечни приключения. Като проблем излезна след смяна масло на скоростите - източихме една гъста боза от там и имаше малко цветни стружки - втора и трета като е студена влизат трудно и с леко прихъркване - вероятно били синхронизатори, но ще видя, дано не е много сериозно.

Благодаря на всички колеги, които ми помогнаха с контакти, телефони, информация за самурая - наистина това е един супер готин форум с хора готови да помогнат!
        Kia Sorento 2.5 CRDI EX - now
        Suzuki Samurai 1.3 - липсва ми как друска и къде ходи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X