От: Ново Самурайче - общи насоки и няколко въпроса
Самика вече не е мой, превърна се в Соренто ...причините бяха комплексни и след няколко по-дългия пътувания до вилата ми на 70км от София, малко разходки, малко невъзможност да натовая едно куче отзад и малко багаж наклониха везните, твърде хард кор машина е. Надявам се когато намери нов стопанин той да посещава форума и да споделя за развитието на машинката.

Самика вече не е мой, превърна се в Соренто ...причините бяха комплексни и след няколко по-дългия пътувания до вилата ми на 70км от София, малко разходки, малко невъзможност да натовая едно куче отзад и малко багаж наклониха везните, твърде хард кор машина е. Надявам се когато намери нов стопанин той да посещава форума и да споделя за развитието на машинката.
Ще и взема някакви АТ гуми, и ще видим. За горска употреба не мисля да я използвам, по-скоро леко, черни пътчета, хижи, язовири и далечни приключения. Като проблем излезна след смяна масло на скоростите - източихме една гъста боза от там и имаше малко цветни стружки - втора и трета като е студена влизат трудно и с леко прихъркване - вероятно били синхронизатори, но ще видя, дано не е много сериозно.
Коментар