Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурая на iva_kx

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Купувам Сузуки Самурай

Ша взема да припаля Бясната Табуретка и да се поразходя да ги видя, поне са ми наблизо.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Чух печени прасенца едно друго...

Знаете ми телефона

Радвам се, че Ива си харесва машинката, и аз и се кефя, не знам как са другите Самураи верно това доста шумничко ама се свиква, инак - няма такава машина , как се катери дори и с цвички, зверско е...

И аз ще си взема ако ми падне изгодно...

Много щастие е радост и на Ива и на Митко

Поздрави,
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

На някой да му се намира ето този междинен вал от раздатката в излишък

Отделно от това ме интересува цена за преден и заден диференциали ...
        DCRT®

Коментар

Иве питай тук от форума Kaskadiora Varna i Samurai Sofia i Nik Sofia...

Успех,
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Честито за Самурайчето! Този чарк който си снимала едва ли ще се намери лесно. Търси раздатка на части или евентулано може да се изработи но трябва консултация с човека - по скъпо ще е изработка със сигурност. Карбуратора не го променяйте - мой съвет. Технологията е много добра и има човек който може да ти го ревизира за 2 часа. Ако те притеснява автоматичния смукач(термоампула в случая) сьщо може да се настройва.
            Шумно е в Самурая защото е кабрио и защото няма мОкети по пода. За мен в това му е чара. Лекува се с хубава музика.
            Още веднъж честито и много кеф да ти достави.

Сега за гниенето: Ако не те притеснява махни пласмасовите покрития на праговете и веждите и грундирай. Ако го оставиш в този вид и има ръжди след тази зима последстията ще се големи. Там се задържа много влага!
            Последно редактирано от Jimi; 16-12-07, 21:46.
            Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
            Drag Grand Canyon Daily
            Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
            LZ1JYM

Коментар

До: Самурая на iva_kx

Шума си е чисто и ясно хъркане и задължително трябва да се отворят диференциалите А този чарк ако не се намери отделно май ще трябва цяла раздатка да се взима Иначе основното виене е било от него. Има и един иглен лагер за смяна.
              Карбуратора го мислиме за в далееечно бъдеще. Сега наложителните неща са по ходоата част. Най вероятно са го направили това мазало при неправилно използване на 4х4
              Лошото е, че няма къде да се разглоби и в момента е на улицата и чакаме по-благоприятно време за да може да се продължи работа.
              Ааа да, забравих да спомена, пропада педала на спирачките
              Не е от накладките предполагам, защото педала пропада до долу ако се натиска бавно.
              DCRT®

Коментар

Честито за джипчето. Каквато и да му е болката ще се оправи. Както преди време ми каза един колега "Мерак с пари се гаси". А иначе казано "Ива е Хубава".

Коментар

Eee мацка честито джипче! Много хубави разходки ти пожелавам
                  Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                  A2 (+)

Коментар

щом пропада при бавно натискане явно ти изпускат гумичките на помпата.или има въздух в системата.

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                      Шума си е чисто и ясно хъркане и задължително трябва да се отворят диференциалите А този чарк ако не се намери отделно май ще трябва цяла раздатка да се взима Иначе основното виене е било от него. Има и един иглен лагер за смяна.
                      Карбуратора го мислиме за в далееечно бъдеще. Сега наложителните неща са по ходоата част. Най вероятно са го направили това мазало при неправилно използване на 4х4
                      Лошото е, че няма къде да се разглоби и в момента е на улицата и чакаме по-благоприятно време за да може да се продължи работа.
                      Ааа да, забравих да спомена, пропада педала на спирачките
                      Не е от накладките предполагам, защото педала пропада до долу ако се натиска бавно.
                      Абе ако приемате помощ от приятел може и сега да го разглобим. И да помислим за раздатката. Спирачките не са проблем, ревизия на спирачната помпа.
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Те разходките ще са главно с мотора, джипчето (за сега) смятам да го ползвам за градско и да си тегля матаретката
                        Ааа да, ако на някой му се намира излишен теглич да се обажда
                        Все още не мога да карам кола, ще ми трябва известно време за адаптация по асфалта, после ще се учиме да телиме ремарке и чак тогава ще мисля и за черно ... ама като се знам в момента, в който му посвикна ще започна да ги мисля и подготовките за офроуд
                        DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                          Абе ако приемате помощ от приятел може и сега да го разглобим. И да помислим за раздатката. Спирачките не са проблем, ревизия на спирачната помпа.
                          Нямаме свободен гараж Работиме на улицата...
                          DCRT®

Коментар

Аз точно това имах впредвид
                            Нали може да го дръпнем до някъде съвсем наблизо от вас?

Коментар

За другия уикенд можеш ли да измислиш нещо ... или ако има осветление там, за където говориш може и по-скоро да го разкостиме...
                              Може да се дръпне, няма проблем.
                              DCRT®

Коментар

Ейй тоя като види руса жена и не се спира !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X