Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурая на iva_kx

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Самурая на iva_kx

голям проблем това гаражите в софия.
    аз тука има свободни ама сме надалече.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Аз точно това имах впредвид
      Нали може да го дръпнем до някъде съвсем наблизо от вас?
      Е може и при мен да го дръпнете ако искате да ползвате канала...

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
        За другия уикенд можеш ли да измислиш нещо ... или ако има осветление там, за където говориш може и по-скоро да го разкостиме...
        Може да се дръпне, няма проблем.
        Ще направя всичко възможно. Ще държим връзка.

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
        Ейй тоя като види руса жена и не се спира !!!
        Не Венци, светлоока жена
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

То всеки кавалер ще предлложи, ама какво....Майтапя се, такова ми е настроението в момента.

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
            Е може и при мен да го дръпнете ако искате да ползвате канала...
            Чаках те да го предложиш. Ти си ПЛАН -Б
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Чаках те да го предложиш. Ти си ПЛАН -Б
              Знаеш аз акъл мога да давам и гараж с канал. За работа не ставам вече...

Коментар

При наличието на толкова кавалери главния ми механик зе да съска

Шегичка. Всяка помощ е добре дошла и много благодаря за съветите и предложенията!!! А като свършиме работа ще полееме придобивката
                DCRT®

Коментар

Имах впредвид хале с подемник, ако ли не идваме при Ангел. Той за работа и други неща не става - сецнал си е кръста и е безопасен като малко агънце

Коментар

Имах впредвид хале с подемник
                    Чудесно!!
                    А за другите безопасности си имам целомъдрен колан с катанец
                    DCRT®

Коментар

Мда. Тия значи не са оставили и здраво място по колата ... Трябваше да идеш с някой от джиперите да им каже че бившите коли се дават, не се продават.
                      Има едни келеши зад летището. Сигурен съм че имат калъп за покрив за Витара. За Самурай имаше ли, нямаше ли ... Подсети ме утре да питам. Обаче при всяко положение е по-добре да го поръчаш през лятото, понеже цехът не е кой знае колко топъл, и не е правилно да се прави в това време.

Коментар

Сериозно сервизиране ще пада що се стигна до целомъдрен колан с катанец малииии.
                        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                        тел.088четири 9едно9 4нула4
                        -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          Мда. Тия значи не са оставили и здраво място по колата ... Трябваше да идеш с някой от джиперите да им каже че бившите коли се дават, не се продават.
                          Има едни келеши зад летището. Сигурен съм че имат калъп за покрив за Витара. За Самурай имаше ли, нямаше ли ... Подсети ме утре да питам. Обаче при всяко положение е по-добре да го поръчаш през лятото, понеже цехът не е кой знае колко топъл, и не е правилно да се прави в това време.
                          Ти им изпроси калъпа, другото сами ще си го направим, нали знаеш

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                            Мда. Винаги като бързам се получават тия работи, ама нека ми е обица на ухото. Следващия път ще мисля повече, ще чета повече и така. Това ми е първата кошница, за това са ми позволени такива балъшки грешки ... поне ще науча всичките чарколя по ходовата част и трансмисията
                            DCRT®

Коментар

Хм. За това трябва да ме подсетиш отделно. Щото и собствеността на тия калъпи не е ясна. Авторските права във всеки случай не са техни. Ами са на Жоро Червендинев. Обаче и неговата работилница студена. Че и тясна(((

Това е най-скъпият начин за учене на материалната част)

Коментар

Ей не се коси машината е хубава и ще стане и по хубава с толкова майстори около теб.
                                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                                тел.088четири 9едно9 4нула4
                                -------------------------------------------------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X