От: Спирачния педал пулсира
Най-вероятно крива полуоска. Имах този проблем, не се усеща друсане, лагера не умира за 1000км. За мен си остава загадка как са я изкривили предишните собственици. След смяната с нови, проблемът почти изчезна, сега се проявява от време на време - при едно спиране има, при друго няма. Не му обръщам голямо внимание, знам че спирачките ми са безопасни.
					Най-вероятно крива полуоска. Имах този проблем, не се усеща друсане, лагера не умира за 1000км. За мен си остава загадка как са я изкривили предишните собственици. След смяната с нови, проблемът почти изчезна, сега се проявява от време на време - при едно спиране има, при друго няма. Не му обръщам голямо внимание, знам че спирачките ми са безопасни.

Отделно дето като смених на една от колите ми спирачната течност / явно май и беше за първи път / колата спираче два пъти по-добре от преди смяната. Сменяйте си течността на две години и няма да имате никакви грижи.
 Отделно дето като смених на една от колите ми спирачната течност / явно май и беше за първи път / колата спираче два пъти по-добре от преди смяната. Сменяйте си течността на две години и няма да имате никакви грижи. 

), и си приема влага от въздуха само докато си стои.
), и си приема влага от въздуха само докато си стои. Аз на две сменям и считам, че е достатъчен период, но в крайна сметка всеки сам си решава. Всички работни течности в един автомобил си имат срок на годност или експолатация, който е хубаво да се спазва, ако поне малко обичате колата си.  Представям си каква гъзария ще е човек да си смени маслото в дифа на лекия автомобил или в скоростната кутия или пък недай си боже антифриза на 2-3г. Голям гъзар трябва да е. Сори за спама и нека колегата да си реши проблема.
 Аз на две сменям и считам, че е достатъчен период, но в крайна сметка всеки сам си решава. Всички работни течности в един автомобил си имат срок на годност или експолатация, който е хубаво да се спазва, ако поне малко обичате колата си.  Представям си каква гъзария ще е човек да си смени маслото в дифа на лекия автомобил или в скоростната кутия или пък недай си боже антифриза на 2-3г. Голям гъзар трябва да е. Сори за спама и нека колегата да си реши проблема. 

Коментар