Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вдъхване на нов живот на Samurai

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Вдъхване на нов живот на Samurai

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
    Браво много красиво изглеждащ дзвер.Много труд много финанси!Надявам се да го видим в действие на 9-ти!
    Благодаря на всички за похвалите. Ами със сигурност ще се видим за там тече тази "трескава подготовка" Много ще ми е приятно да се запознаем със всички и да обмениме опит.

ПП:По късно днес ще пусна още снимки.
    Последно редактирано от Plamen Mitev; 02-08-08, 20:33.

Коментар

Привет!
      Еййй...срашни сте...
      Пламене утре ще звъня на градския и ако и той ще идва се надявам да спретнем една Сузуки колона до Бургас...
      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
      .................................................................................................
      Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
        Привет!
        Еййй...срашни сте...
        Пламене утре ще звъня на градския и ако и той ще идва се надявам да спретнем една Сузуки колона до Бургас...

OK. За сега май само ние сме от Варна поне аз не знам за други. Между другото сме решили да пътуваме по ранко по хладното пък и да няма много движение и полицаи, че стия наште "тунинговани машини" сме си направо спонсори на КАТ. Ами утре звънни по късно като се разберете.

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen Mitev Преглед на мнение
          Аз ще го поръчвам от Щатите имам взимане даване с една фирма там. А за контакти в Гърция не знам.

Ето някой нови подобрения по джипчето.

Дребни щрихи на общия фон.
          Извиняваи за нахалствотоНо да питам аз.То с питане става.Случаино да се продава?
          Land rover discovery 300 Tdi

Коментар

Мале,колко много труд сте положили,чак не ми се мисли!Има при мен наблизо един Самурай,който не е ползван повече от 3г.Искат му 800лв.,но не знаят дали е в движение.Няма или по-точно има някаква стара регистрация,но собственика е починал.Имам следната питанка:Да си бухна ли главата в ново приключение с този Самурай,който по груби сметки ще излезе около 3-4х.лв.с регистрации и т.н или да купя друг/който също ще има нещичко за доизкусуряване/.
            Чавдар Владимиров
            0887/912075
            Ленд Ровър Диско 1
            Самуад в проект

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X