От: Витара - двигател - година?
С нито един от двигателите няма да постигнеш такава икономия спрямо другите, че да усетиш "сухи" пари в джоба
Карал съм 1.6 8 клапана на къса витара, сега съм с 2.5 v6 на дълга гранд витара. Има разлика в разхода, която обаче е несравнима с разликата във вървенето. И двете с газ говорим
Първото грацко даваше около 113, а на дълго около 10. Големият мотор в града е около 16, а навън 11.
Сузуки дизел не съм притежавал - карал съм няколко пъти на приятел 1.9 мотора. Става, ако те кефят дизеловите двигатели.
Основна(единствена) кола ли ще ти е или втора (само за байк приключенията)? Щото според това моя избор би се наклонил към едното или другото.
С нито един от двигателите няма да постигнеш такава икономия спрямо другите, че да усетиш "сухи" пари в джоба

Карал съм 1.6 8 клапана на къса витара, сега съм с 2.5 v6 на дълга гранд витара. Има разлика в разхода, която обаче е несравнима с разликата във вървенето. И двете с газ говорим
Първото грацко даваше около 113, а на дълго около 10. Големият мотор в града е около 16, а навън 11.Сузуки дизел не съм притежавал - карал съм няколко пъти на приятел 1.9 мотора. Става, ако те кефят дизеловите двигатели.
Основна(единствена) кола ли ще ти е или втора (само за байк приключенията)? Щото според това моя избор би се наклонил към едното или другото.

Коментар